اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

June 16, 2013
16:46 یکشنبه، 26ام خردادماه 1392
کد خبر: 55615

ایجاد صفحه شخصی افراد در شبکه ملی اطلاعات

وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات گفت: اکنون ما تلاش داریم با راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات، صفحه‌ای برای تمامی اطلاعات افراد داشته باشیم و به طور دائم اطلاعات جدید شهروندان را در قالب این سامانه به‌روزرسانی کنیم.
 
به گزارش ایسنا محمدحسن نامی صبح امروز در قالب مراسم امضای توافق نامه ایجاد پژوهشکده ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات در دانشگاه پیام نور اظهار کرد:‌ در بسیاری از کشورهای دنیا به دانشگاه‌ها بودجه‌ای از سوی دولت تعلق نمی‌گیرد چرا که باور بر این است که این مراکز تولید علم می‌کنند و می‌توانند از این طریق برای خود درآمدزایی کنند اکنون ما هم تلاش داریم شرایطی فراهم کنیم تا دانشگاه‌ها بتوانند به فعالیت‌های اقتصادی بپردازند.
 
وی با بیان این‌که دانشگاه پیام نور هفدهمین دانشگاهی است که وزارت ارتباطات به امضای قرارداد با آن می پردازد اظهار کرد: این زنجیره قطع نخواهد شد.
 
نامی در بخش دیگری از صحبت‌های خود عنوان کرد: شرکت اپل این گونه اعلام کرده است که درآمدش در سال 2012 میلادی 11 برابر فروش نفت و گاز عربستان و قطر بوده است. در چنین شرایطی قطعا در حوزه فن‌آوری اطلاعات پتانسیل‌های بسیاری وجود دارد و می‌توان از آن‌ها بهره گرفت.
 
همچنین تمهیدات مختلفی در زمینه بهداشت و سلامت در نظر گرفته‌ایم تا به این شیوه سطح سلامت جامعه نیز ارتقا پیدا کند تا جایی که شاید حتی در آینده نه چندان دور دیگر نسخه‌های کاغذی را در دست بیماران نداشته باشیم.
 
وی همچنین به همکاری میان شبکه ملی اطلاعات و دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت:‌ با راه‌اندازی این شبکه 2700 خدمت ارائه خواهد شد که به این واسطه ما در حوزه آموزش نیز به عدالت دسترسی پیدا خواهیم کرد چرا که با این شیوه افراد می‌توانند در شهرهای مختلف از آموزش‌های یکسان بهره مند شوند.
 
نامی همچنین از اتصال حدود 3000 نقطه به شبکه ملی اطلاعات خبر داد و تصریح کرد: لازم است پیش از راه‌اندازی این شبکه فرهنگ متناسب با فرهنگ اسلامی و ایرانی خود را نیز تهیه کنیم.
 
وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات در بخش دیگری از صحبت‌های خود به راه‌اندازی سایت‌های مختلف توسط غربی‌ها اشاره کرد و افزود: اکنون تلاش بر آن است که با استفاده‌ از سایت‌هایی مانند گوگل ارث به اطلاعات مردم دسترسی پیدا و از آن‌ها استفاده‌های متعدد شود.
 
وی ادامه داد: اکنون ما هم به شدت به دنبال آن هستیم که سایتی شبیه گوگل ارث را با نامی مانند "بصیر" طراحی کنیم که راه‌اندازی این سایت حداقل 300 تا 400 نفر پرسنل لازم دارد و در قالب آن می‌توان به بهترین نحو از ظرفیت‌های دانشگاهی استفاده کرد. چرا که مطالب این سایت باید حداقل به 9 زبان زنده ترجمه شود تا مردم در کشورهای مختلف بتوانند به اطلاعات مورد نظر خود دسترسی داشته باشند.
 
نامی در پایان صحبت‌های خود به حوزه‌های علمیه نیز اشاره کرد و گفت: اکنون علمای ما در این حوزه‌ها اطلاعات بسیار ارزشمندی دارند که وظیفه ما آن است که این محتواهای ارزشمند را که انسان را به سوی نیکی و خدا هدایت می‌کند در سطح جهانی منتشر کنیم.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.