تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

July 10, 2019
14:41 چهارشنبه، 19ام تیرماه 1398
کد خبر: 100897

دولت الکترونیک با چند سرور و نرم افزار محقق نمی‌شود

وزیر ارتباطات گفت: با چند سرور و نرم افزار دولت الکترونیک محقق نمی‌شود و باید فرآیندهای اجرایی کشور اصلاح شود.
 
محمدجواد آذر جهرمی وزیر ارتباطات ظهر امروز (چهارشنبه) در حاشیه نشست هیات دولت در جمع خبرنگاران در خصوص آخرین وضعیت دولت الکترونیک اظهار داشت: موضوع دولت الکترونیک بحث مهمی است. یک موضوع بحث زیرساخت‌های دولت الکترونیک است که در حیطه وظایف وزارت ارتباطات بوده که تکمیل و به بهره‌برداری هم رسیده است.
 
وی افزود: شاخص‌های بین‌المللی حاکی از رشد ۲۰ پله‌ای ما در سال گذشته در جهان بوده که در برنامه ششم توسعه ۳۰ پله باید پیشرفت می‌کردیم.
 
وزیر ارتباطات با بیان اینکه برخی از پروژهای شاخص و مرکز تبادل راه‌اندازی شده و اتصال دستگاه‌ها انجام شده است، گفت: از ابتدای دولت دوازدهم میزان تبادل ۱۵ برابر رشد کرده که عدد قابل توجهی است.
 
جهرمی با بیان اینکه متاسفانه همه ظرفیتی که باید برای تحقق دولت الکترونیک استفاده شود موجود نیست، تصریح کرد: رشدهایی را که گفتم یعنی رشد ۱۵ درصدی و ۲۰ پله‌ای یک جنبه موضوع است اما یک جنبه موضوع هم این است باید این سوال را بپرسیم که در حال حاضر در اجرای دولت الکترونیک در کشور از نمره صد چند هستیم؟ و نیمه خالی لیوان چقدر است؟ باید بگوییم در این حوزه جای کار بسیار زیاد است.
 
وی ادامه داد: این مقوله‌ای است که مکانیزم‌های آن در پروژهای ۲۳ گانه‌ای که دولت تصویب کرده و تا پایان ۹۹/۹/۹ این ۲۳ پروژه هدف‌گذاری شده و در دستگاه‌های مختلف اجرایی در حال پیگیری آن است.
 
وزیر ارتباطات با بیان اینکه دبیرخانه، شورای اجرای فناوری اطلاعات را از سازمان آن جدا کرده و در وزارت خانه مستقر شده است، گفت: تغییر ملموسی که باید ایجاد بشود در تغییر فرآیندها است، با چند سرور و نرم افزار دولت الکترونیک محقق نمی‌شود و باید فرآیندهای اجرایی کشور اصلاح شود.
 
جهرمی بیان کرد: برخی از موانع ناشی از این بود که سایر قوا دولت الکترونیک را مربوط به دولت الکترونیک می‌دانستند نه حاکمیت الکترونیک که در شورای فضای مجازی تبدیل به مصوبه‌ای برای همکاری سایر قوا شد.
 
وی افزود: برای این موضوع یک مرکز ملی تعامل‌پذیری تشکیل شد که دو جلسه آن هم برگزار شده و مصوبات خوبی هم داشته است.
 
وزیر ارتباطات گفت: تاکید آقای رئیس‌جمهور این بوده است که هر ماه یک پروژه و دستاورد دولت الکترونیک را رونمایی کنیم که تا به حال ۴ پروژه سلامت الکترونیک در حضور ایشان به بهره‌برداری رسیده است.
 
جهرمی در خصوص حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی نیز گفت: مصوبه حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی در شورای عالی فضای مجازی در حال اجراست و نتایج عملکرد پیام‌رسان‌های بومی به هر دلیلی روشن است.
 
وی ادامه داد: اکنون کارگروهی در حوزه پیام‌رسان‌های داخلی تشکیل شده است که چگونگی مصوبات و میزان اجرای آنها در دستگاه‌های دولتی را آسیب‌شناسی می‌کنند همچنین بررسی می‌شود که سایر اقدامات به جز مباحث فنی برای توسعه پیام‌رسان‌های دولتی نیاز است.
 
وزیر ارتباطات در پایان خاطرنشان کرد: این بررسی‌ها در فضای کارشناسی و به دور از ملاحظات معمول انجام می‌شود.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.