اینترنت و شبکه

تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

December 29, 2019
17:10 یکشنبه، 8ام دیماه 1398
کد خبر: 107472

در پژوهشگاه ICT ؛ آزمایشگاه ارزیابی عملکرد سامانه های اطلاعاتی سلامت ایجاد می شود

 
رئیس اداره آزمایشگاه پژوهشکده فناوری اطلاعات پژوهشگاه ICT از راه اندازی آزمایشگاه ارزیابی عملکردی نرم افزار و سامانه های اطلاعاتی حوزه سلامت در آینده نزدیک خبر داد.
 
محمد آزادنیا گفت: آزمایشگاه پژوهشکده فناوری اطلاعات پژوهشگاه ICT به منظور توسعه زیرساخت های لازم برای انجام آزمایش ها و راه اندازی آزمایشگاه های مرجع، تخصصی و تایید نمونه در حوزه فناوری اطلاعات ایجاد شده است.
 
وی با اشاره به ماموریت های اصلی آزمایشگاه پژوهشکده فناوری اطلاعات افزود: آزمون، ارزیابی و تایید نمونه محصولات و خدمات فناوری اطلاعات، ارائه خدمات فنی و مشاوره برای آزمون و ارزیابی محصولات و خدمات فناوری اطلاعات، مطالعه و رصد آخرین دستاوردها و روند توسعه آزمایشگاه های حوزه ۵G، سامانه‌های ذخیره‌سازی داده، آزادرسانی، استانداردهای اینترنت اشیاء و فناوری های مرتبط، توسعه خدمات آزمایشگاهی جدید مبتنی بر فناوری ‌های اطلاعاتی نوظهور و فراهم کردن زیرساخت های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری موردنیاز برای استقرار، آزمون و ارزیابی محصولات حاصل از پروژه های فناوری اطلاعات پژوهشگاه ICT از ماموریت های این آزمایشگاه است.
 
آزادنیا همچنین در خصوص فعالیت های جاری آزمایشگاه گفت: این آزمایشگاه اقدام به توسعه آزمایشگاه ارزیابی سامانه های اطلاعاتی حوزه سلامت، توسعه آزمایشگاه تایید نمونه سامانه ذخیره سازی داده ها، مدیریت و توسعه دبیرخانه اینترنت اشیاء و فناوری ‌های مرتبط (ISO/IEC JTC۱/SC۴۱) در ایران و توسعه و نگهداری سامانه آزادرسانی منابع، مجموعه داده ها، مستندات و بسترهای مدیریت خدمات API ها می‌کند.
 
وی درباره جزئیات آزمایشگاه ارزیابی نرم افزار و سامانه های اطلاعاتی حوزه سلامت خاطرنشان کرد: این آزمایشگاه پس از انعقاد تفاهم نامه همکاری بین پژوهشکده فناوری اطلاعات پژوهشگاه ICT و مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی راه اندازی شد و موضوع اصلی این تفاهم نامه، واگذاری بخش معینی از خدمات مرتبط با آزمایش و ارزیابی سامانه های اطلاعاتی حوزه سلامت به پژوهشکده فناوری اطلاعات براساس استانداردها و توصیه نامه های بین المللی و ملی و شاخص های وزارت بهداشت است.
 
به گفته رئیس اداره آزمایشگاه پژوهشکده فناوری اطلاعات پژوهشگاه ICT ، آزمایشگاه ارزیابی سامانه های اطلاعاتی حوزه سلامت هم اکنون قابلیت آزمون و ارزیابی سامانه های اطلاعاتی حوزه سلامت در خصوص تطابق با استانداردهای تبادل داده روی بستر پرونده الکترونیک سلامت و درگاه یکپارچه تبادل داده سلامت را دارا است. همچنین مطابق با برنامه ریزی های انجام گرفته این آزمایشگاه، در آینده نزدیک راه اندازی خواهد شد.
 
وی با بیان اینکه سامانه های قابل ارزیابی این آزمایشگاه شامل سامانه های اطلاعاتی بیمارستانی (HIS)، آزمایشگاهی، درمانگاه، داروخانه، مدیریت مطب، نوبت دهی و نوبت گیری است، گفت: از ابتدای تاسیس آزمایشگاه ارزیابی سامانه های حوزه سلامت تا کنون ۲۳ شرکت متقاضی برای این آزمون ها ثبت نام کردند که فرآیند آزمون و ارزیابی آنها در حال انجام است.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.