اپلیکیشن

تلفن همراه

February 26, 2020
11:15 چهارشنبه، 7ام اسفندماه 1398
کد خبر: 109223

هواوی چگونه می‌خواهد جای خالی گوگل پلی استور را در گوشی‌های خود پُر کند؟

 
هواوی به‌تازگی از ساخت و توسعه فروشگاه اپلیکیشنی جدید تحت عنوان اپ گالری (App Gallery) خبر داد که قرار است جایگزین گوگل پلی استور شود. اقدامی ‌که در جهت مقابله با تحریم‌های شرکت‌های آمریکایی صورت می‌گیرد و هواوی امیدوار است که بتواند نیازهای اپلیکیشن کاربر خود را این طریق رفع کند.
 
مشکلی اساسی که هواوی با آن مواجه است، عدم عرضه اپلیکیشن‌هایی هم‌تراز با برنامه‌هاییست که کاربران در پلی استور به آن دسترسی داشتند. با این حال، هواوی قصد دارد تا از طریق اعمال تغییراتی محسوس در نرم‌افزار خود و همچنین بالا بردن امنیت آن، توسعه‌دهندگان را به طراحی و ارائه اپلیکیشن‌های محبوب خود برای این سیستم ترغیب کند.
 
اما کیست که نداند آن دسته از کاربرانی که سال‌ها با اپلیکیشن‌های گوگل خو گرفته‌اند، به این راحتی‌ها نمی‌توانند قید آن‌ها را بزنند. مساله‌ای که قطعا، فروش گوشی‌های هواوی را تحت الشعاع خود قرار خواهد داد و حداقل در بازارهای کشورهای غربی که عمدتا به سرویس‌های گوگل وابسته‌اند، این افت را تجربه خواهد کرد.
 
با این حال، هواوی به بازار کشورهای دیگر همچون روسیه و کشورهای آسیای شرقی و جنوب شرقی دوخته است که وابستکی چندانی به خدمات گوگل ندارند. در این کشورها، اپ گالری می‌تواند بیشتر مورد استقبال قرار گیرد.
 
به عبارتی دیگر، هواوی اعلام کرد سیستمی‌تحت عنوان Quick Apps را در اپ گالری خود تعبیه خواهد کرد که نصب و استفاده از این اپلیکیشن‌ها، فضای مموری زیادی را نیاز ندارد و استفاده از آن نیز به راحتی و سادگی انجام می‌شود.
 
بیش از 1700 اپلیکیشن در اپ گالری هواوی وجود دارد که از این قابلیت برخوردارند و هواوی آن را دسته‌بندی جدید در عصر 5G نامیده است. در خصوص امنیتی نیز باید گفت که هواوی کیفیت اپلیکیشن‌ها را برای محافظت از کاربران در برابر بدافزارها مورد بررسی خواهند داد؛ چیزی که گوگل در ارائه آن ناتوان بوده و بارها مورد انتقاد قرار گرفته است.
 
روش حفاظتی که هواوی در نظر گرفته، شامل یک فرآیند بررسی 4 مرحله‌ای برای اپلیکیشن‌های جدید، حافظت از دانلود نصب و اجرای امن اپلیکیشن‌ها می‌شود. از همه مهم‌تر، هواوی اخیرا با شرکت‌های تولیدکننده اپلیکیشن‌های محبوب در جهان وارد مذاکره شده که می‌تواند اپلیکیشن‌های مورد علاقه کاربران را به محیط نرم‌افزاری گوشی‌های خود بیاورد.
 
با این حال، هنوز مشخص نیست که آیا اپلیکیشن‌های پرطرفداری همچون فیسبوک و توییتر به چنین پلتفرمی‌ملحق خواهند شد یا خیر.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.