اینترنت و شبکه

تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

August 22, 2020
15:20 شنبه، 1ام شهریورماه 1399
کد خبر: 115464

دعوت از استارت‌آپ‌های فناوری اطلاعات برای ورود به هوش مصنوعی

 
 
معاون علمی و فناوری ریاست‌جمهوری از استارت‌آپ‌های فعال در حوزه ICT برای ورود به بخش هوش مصنوعی دعوت کرد و گفت: این معاونت از استارت‌آپ‌های ICT حمایت می‌کند.
 
 سورنا ستاری امروز در مراسم «رونمایی از سکوهای بومی در اولین برنامه ملی هوش مصنوعی کشور» که در محل معاونت علمی و فناوری برگزار شد، گفت: ما شرکت‌های موفقی در حوزه هوش مصنوعی داریم که به تازگی فعال شده‌ و به موفقیت‌های قابل توجهی نیز رسیده‌اند.
 
وی ادامه داد: در مقایسه با کشورهای پیشرفته بخصوص چین می‌بینیم که موفقیت شرکت‌های ایرانی در حوزه هوش مصنوعی به شکل قابل توجهی بوده است.
 
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به سه پلتفرم رونمایی شده در این مراسم که در حوزه هوش مصنوعی بوده است، افزود: این شرکت‌ها پلتفرم‌هایی را ارائه کردند که کسب و کارها می‌توانند از سرویس‌های آنها استفاده کنند؛ یکی از بخش‌های جالب این پلتفرم‌ها، تبدیل گفتار به نوشتار است که توسط خبرنگاران استفاده می‌شود و برای آنها می‌تواند کاربردی باشد.
 
به گفته ستاری، تشخیص چهره، تشخیص احساسات و عواطف و … از دیگر اقدامات این شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از فناوری هوش مصنوعی بوده است.
 
وی تأکید کرد: بسیاری از مردم و کسب و کارها نیاز دارند که از این زیرساخت‌ها بهره‌مند شوند.
 
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان زیادی در حوزه هوش مصنوعی داریم، گفت: این بخش گسترده‌ای از توانمندی‌های ما در حوزه فناوری‌ها به شمار می‌رود که باعث اشتغال بیش از چند صد نفر شده است.
 
ستاری با بیان اینکه ابعاد این شرکت‌ها همواره در حال توسعه است، گفت: هوش مصنوعی یک حوزه بکری است که معاونت علمی و فناوری به صورت جدی روی آنها کار می‌کند و مورد حمایت خود قرار می‌دهد.
 
وی خاطرنشان کرد: اکنون استفاده از هوش مصنوعی در بخش کسب و کارها به فرهنگی تبدیل شده و ما منتظر روزی هستیم که این شرکت‌ها با بزرگان این حوزه در کشورهای دیگر رقابت کنند.
 
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با تأکید بر اینکه هوش مصنوعی حوزه وسیعی است، گفت: به تازگی دانشگاه‌ها رشته هوش مصنوعی را در مقاطع ارشد و دکتری به عنوان یک رشته قرار داده‌اند که دانشجویان می‌توانند پس از تحصیل در این رشته‌ها، وارد کسب و کارهای فوق‌العاده‌ای شوند زیرا پیش‌بینی می‌شود که این بخش از فناوری، آینده خوبی داشته باشد.
 
ستاری تأکید کرد: ما از سایر استارت‌آپ‌ها در حوزه ICT دعوت می‌کنیم که به هوش مصنوعی ورود پیدا کنند زیرا کشور می‌تواند در این زمینه با وجود فارغ‌التحصیلان دانشگاهی پیشرفت کند و به واسطه آن، آینده خوبی داشته باشد.
 
وی افزود: معاونت علمی در راستای توسعه استارت‌آپ‌های حوزه ICT حمایت‌هایی را مد نظر دارد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.