امنیت

رمز ارز

فناوری اطلاعات

February 7, 2021
14:36 یکشنبه، 19ام بهمنماه 1399
کد خبر: 120867

دسترسی پلیس به کیف پول بیت کوین یک هکر با بیش از 60 میلیون دلار پول

تقریبا دو سال از دستگیری مردی که به طور پنهانی نرم‌افزار ماینینگ را روی کامپیوتر سایر افراد نصب می‌کرد، می‌گذرد اما هنوز مقامات آلمانی نتوانستند به آنچه او در طی این سال‌ها به دست آورده، دسترسی پیدا کنند.
 
اگرچه آلمانی‌ها به درایوی که کیف پول بیت کوین این شخص در آن جای دارد، دسترسی پیدا کرده‌اند اما این شخص هنوز کلید رمزنگاری برای ورود به این کیف پول را در اختیار مقامات آلمانی قرار نداده است. گفته می‌شود در این  کیف پول حدود 1700 بیت کوین به ارزش تقریبی 64.7 میلیون دلار وجود دارد.
 
رمز خصوصی بیت کوین، یک شماره 256 بیتی است که حدس زدن و پیدا کردن آن به روش‌هایی مختلف، تقریبا غیرمممکن است. مقامات آلمانی نیز بارها سعی کردند تا قفل این کیف پول را باز کنند، اما تاکنون موفق به این امر نشده‌اند و به نظر می‌رسد که این هکر به این زودی‌ها قصد تسیلم و ارائه اطلاعات ندارد.
 
این وضعیت نشان‌دهنده عدم کنترل و دسترسی به رمزارزهاست. جایی که دیگر دولت‌ها نمی‌توانند از بانک‌ها و موسسات بخواهند تا پول‌های یک شخص را مسدود کرده و یا به حساب‌های مشخص انتقال دهند. سختی دسترسی به این حساب‌ها در مواقعی که کاربر از کیف پول‌های ارائه شده توسط Coinbase استفاده می‌کند، دوچندان می‌شود.
 
با این حال، اگر قانون دستور دهد این شرکت می‌تواند رمز عبور را در اختیار مراجع قانونی قرار دهد. اما در این پرونده، شخص مورد نظر اطلاعات مربوط به رمز ارز را در یک قطعه جانبی خصوصی همانند فلش درایو ذخیره کرده که در این حالت، رمز به طور کامل پنهان می‌شود.
 
به همین دلیل است که برخی از افراد ترجیح می‌دهند تا پول‌های خود را به جای بانک‌ها و موسسات مختلف، به صورت ارزهای دیجیتال و در محیطی که دیگر کنترلی از سوی دولت‌ها روی آن‌ها نیست، ذخیره کنند. البته سوی دیگر ماجرا اینجاست که اگر مشکل و یا کلاهبرداری نیز در این فضا صورت بگیرد، دیگر نمی‌توان از طریق مراجع قانونی آن را پیگیری کرد چرا که کنترلی بر این بستر وجود ندارد.
 
حتی در برخی از مواقع هم پیش آمده که افراد رمز دسترسی به بیت کوین‌های خود را فراموش کرده‌اند و در نتیجه، میلیون‌ها دلار دارایی خود را از دست داده‌اند.
 
طبق پیش‌بینی‌های مقامات آلمانی، حدوحد 20 درصد از این بیت کوین‌ها با ارزش 18.5 میلیون دلار در کیف پول‌هایی غیرقابل دسترسی وجود دارند. بدین معنی که حافظه ذخیره‌سازی در اختیار آن‌ها قرار دارد و این متهم و یا حتی دیگر هکرها قادر به نفوذ به آن نیستند.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.