باندپهن

باندپهن ثابت

March 25, 2021
19:18 پنجشنبه، 5ام فروردینماه 1400
کد خبر: 122320

دسترسی ۱۰۰ درصد روستاها به اینترنت پرسرعت تا پایان دولت دوازدهم

امروز بیش از 90 درصد روستاهای کشور به اینترنت پر سرعت دسترسی دارند که از اهداف تعیین شده برای وزارت ارتباطات نیز بیشتر است و این عدد تا پایان دولت تدبیر و امید به 100 درصد خواهد رسید.
 
به گزارش ایلنا؛ براساس آمارهای موجود، ضریب نفوذ تلفن همراه در سال 1392 حدود 83 درصد بوده که با اقدامات صورت گرفته در دولت تدبیر و امید در سال 1399 به حدود 152 درصد رسیده و رشدی 69 درصدی را رقم زده است.
 
یکی از اقدمات مهم دولت تدبیر و امید که به رغم همه محدودیت‌ها و فشارهای داخلی در سال‌های اخیر ادامه داشته و در بحران کرونا نیز کمک شایانی به اقتصاد و آموزش خانواده‌ها کرده است، توسعه اینترنت و حمایت از فضای مجازی امن و سالم بوده است.
 
براین اساس، ضریب نفود کاربران اینترنت از 31.4 درصد در سال 1392 به 72.5 درصد در سال 1399 رسیده است. به عبارت دیگر دسترسی کاربران به اینترنت در دولت تدبیر و امید بیش از 2.3 برابر رشد داشته است.
 
 ضریب نفوذ مشترکین پهن باند (ثابت و سیار) از 9.16 درصد در سال 1392 به 86 درصد در سال 1399 رسیده است. به عبارت دیگر این شاخص بیش از 9 برابر رشد داشته است. علاوه بر این ضریب نفوذ خانوارها به پهن باند نیز از 37.8 به 84.5 درصد رسیده که حاکی از رشد بیش از 2.2 برابری است.
 
ظرفیت پهنای باند اینترنت بین الملل از 122.6 گیگابیت بر ثانیه در سال 1392 به 4409 گیگابیت بر ثانیه در سال 1399 رسیده است. بنابراین ظرفیت پهنای باند اینترنت بین الملل کشور در دولت تدبیر و امید، 36 برابر افزایش یافته است.
 
 در زمینه حمایت از اینترنت داخلی نیز به رغم برخی حملات و تخریب‌های هدفمند علیه دولت، از 624 گیگابیت بر ثانیه در سال 1392 به بیش از 24 هزار گیگابیت بر ثانیه رسیده که رشد شتابان 38 برابری را نشان می‌دهد.
 
توجه دولت به گسترش دولت الکترونیک که در بحران کرونا نمونه‌های متعدد آن برای کاهش مراجعات عمومی مردم به کار گرفته شد نیز حاکی از جهش این بخش است. میزان ارائه خدمات دولت به صورت الکترونیکی نیز در سال 1399 به حدود 60 درصد رسیده؛ در حالی که در ابتدای دولت این شاخص فاقد عملکرد اعلامی است.
 
سازمان برنامه و بودجه کشور اداره کل دفتر بررسی‌های دبیرخانه شورای اطلاع رسانی دولت همچنین در این بخش می‌توان به افزایش تعداد سرویس گیرندگان مرکز ملی تبادل اطلاعات از صفر در سال 1392 به 155 دستگاه اجرایی و افزایش تعداد دستگاه‌های متصل به شبکه ملی اطلاعات از صفر در سال 1392 به 241 دستگاه، افزایش تعداد سرویس‌های ارائه شده در مرکز ملی تبادل اطلاعات از صفر در سال 1392 به 901 سرویس و افزایش متوسط ماهانه تعداد تراکنش دولت الکترونیک از صفر در سال 1392 به 96.5 میلیون تراکنش اشاره کرد.
 
امروز بیش از 90 درصد روستاهای کشور به اینترنت پر سرعت دسترسی دارند که از اهداف تعیین شده برای وزارت ارتباطات نیز بیشتر است و این عدد تا پایان دولت تدبیر و امید انشاالله به 100 درصد خواهد رسید.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.