تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

June 16, 2021
14:35 چهارشنبه، 26ام خردادماه 1400
کد خبر: 125389

تولید ۶۶ محصول فناورانه از پایان‌نامه‌های دانشگاهی

 
 
مدیر مرکز توسعه واحدهای فناور پارک فاوا از حمایت از ۶۶ پایان‌نامه برای تولید محصول خبر داد و گفت: این حمایت در قالب گرنت جوانه به طرح‌ها اعطا شده است.
 
جعفری امروز در نشست حکمرانی مدرن در پارک‌های علم و فناوری، پارک‌های علم و فناوری را محلی برای حضور شرکت‌های دانش بنیان دانست و افزود: ایجاد یک کسب و کار دانش محور مراحل مختلفی دارد که از جمله آن می‌توان به مراحل پیش رشد، رشد، تبدیل ایده به فناوری و تجاری سازی محصول اشاره کرد.
 
وی پارک فاوا را پارکی با تمرکز بر صنعت و بازار توصیف کرد و ادامه داد:  در این پارک اکوسیستم توسعه فناوری ایجاد شده است.
 
جعفری، پارک‌های فناوی را شامل پارک‌های تخصصی، دانشگاهی و استانی نام برد و یادآور شد: پارک‌های استانی نسبت به پارک‌های دانشگاهی پتانسیل بیشتری برای صنعتی سازی فناوری دارند و پارک فاوا که رویکرد بازار دارد،  بر توسعه و بلوغ فناوری تمرکز دارد.
 
وی با اشاره به ایجاد شبکه توسعه اقتصاد دیجیتال کشور (تاد) توضیح داد: این شبکه پلتفرمی است که در آن شرکت‌های دانش‌بنیان، مراکز رشد، پارک‌های علم و فناوری و شتابدهنده‌های دارای مجوز رسمی با هدف توسعه اقتصاد دیجیتال با یکدیگر همکاری دارند.
 
مدیر مرکز توسعه واحدهای فناور پارک فاوا، شرکای استراتژیک این شبکه را پارک‌های فناوری، مراکز رشد، کارخانه‌های نوآوری و شتابدهنده‌ها عنوان کرد و یادآور شد: تاکنون ۲۵ پارک، ۲ مرکز رشد و یک شتابدهنده در شبکه تاد عضو هستند.
 
جعفری، ارائه حمایت به توسعه فناوری را از اهداف ایجاد این شبکه دانست و یادآور شد: گرنت جوانه از جمله این حمایت‌هاست، این حمایت برای تبدیل پایان‌نامه‌های دانشگاهی به فناوری است که فراخوان اول آن در اسفندماه سال گذشته منتشر شده است.
 
به گفته وی در قالب این حمایت پس از ارزیابی ۸۸ طرح در نهایت از ۶۶ پایان‌نامه برای تبدیل به محصول حمایت شده است.
 
وی اضافه کرد: گرنت دیگر، گرنت رشد بذری و بلاعوض است.
 
جعفری حمایت از آزمایشگاه‌ها را در قالب برنامه اعتبار شکوفایی این پارک دانست و گفت: این طرح حمایت از آزمایشگاه‌های فناورانه به منظور تولید محصول نیمه صنعتی است که در قالب سرمایه‌گذاری خطرپذیر اعطا می‌شود.
 
مدیر توسعه واحدهای فناور پارک فاوا از انتشار فراخوان این برنامه در آینده نزدیک خبر داد.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.