اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

February 19, 2022
11:16 شنبه، 30ام بهمنماه 1400
کد خبر: 133395

آسیب‌پذیری‌های گوگل کروم شناسایی شد

 
گوگل ‫آسیب‌پذیری‌های امنیتی مرورگر کروم را شناسایی کرده که در حملات واقعی مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند و برای کاهش هرگونه تهدید احتمالی، لازم است مرورگر کروم به‌روزرسانی شود.
 
شرکت گوگل، برای هشت ‫آسیب‌پذیری امنیتی در مرورگر کروم خود به‌روزرسانی منتشر کرد. از جمله‌ی این نقص‌ها، یک آسیب‌پذیری روزصفر با شدت بالا و دارای شناسه‌ی CVE-2022-0609 است که در حملات واقعی به‌طور فعال مورد بهره‌برداری قرار گرفته و به عنوان اولین آسیب‌پذیری روزصفری که توسط این شرکت بزرگ در سال ۲۰۲۲ وصله شده است، در نظر گرفته می‌شود.
 
آسیب‌پذیری روز صفر به این معناست که تا کنون هیچ راهکاری برای آن ارائه نشده و یا شما صفر روز فرصت پیدا کردن راهکار دارید. یکی از ملاک‌های حمایت از بدافزارها، تعداد بالای روز صفری است که در آن پشتیبانی می‌شوند. اغلب آسیب‌پذیری‌های روز صفر توسط گروه‌های هکر تحت حمایت دولت‌ها یا گروه‌های تروریستی بزرگ کشف می‌شوند و مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرند.
 
از سوی دیگر، کم‌توجهی کاربران در به‌روزرسانی آنتی‌ویروس و مرورگر، باعث آلوده شدن سیستم‌ها به بدافزارها می‌شود که از بین رفتن اطلاعات ذخیره‌شده را در پی دارد. قربانیان فضای مجازی با بی‌توجهی از طریق باز کردن پیوست ایمیل‌های اسپم یا لینک‌های درون آن‌ها، باز کردن فایل‌های دانلود شده آلوده از سایت‌های نامعتبر یا کلیک روی لینک‌های مخرب، از طریق توزیع تبلیغات آلوده، آلودگی از طریق هک و نفوذ به سیستم‌ها؛ به خصوص سیستم‌هایی که آسیب‌پذیری آن‌ها وصله نشده است، مورد سوء‌استفاده قرار می‌گیرند.
 
مرکز ماهر (مدیریت امداد و هماهنگی رخدادهای رایانه‌ای) اعلام کرد که تمام نسخه‌های قبل از 98.0.4758.102 گوگل‌کروم، تحت تأثیر آسیب‌پذیری‌های زیر قرار دارند. بنابراین به کاربران گوگل کروم توصیه می‌شود برای کاهش هر گونه تهدید احتمالی، مرورگر کروم خود را به نسخه‌ی 98.0.4758.102 در ویندوز، مک یا لینوکس به‌روزرسانی کنند.
 
CVE-2022-0603: آسیب‌پذیری use-after-free در مدیریت فایل، دارای شدت بالا.
 
CVE-2022-0604: آسیب‌پذیری سرریز بافر هیپ در Tab Groups، دارای شدت بالا.
 
CVE-2022-0605: آسیب‌پذیری use-after-free در Webstore API، دارای شدت بالا.
 
CVE-2022-0606: آسیب‌پذیری use-after-free در ANGLE، دارای شدت بالا.
 
CVE-2022-0607: آسیب‌پذیری use-after-free در GPU، دارای شدت بالا.
 
CVE-2022-0608: آسیب‌پذیری سرریز عدد صحیح در Mojo، دارای شدت بالا.
 
CVE-2022-0609: آسیب‌پذیری use-after-free در Animation، دارای شدت بالا.
 
CVE-2022-0610: آسیب‌پذیری پیاده‌سازی نامناسب در Gamepad API، دارای شدت متوسط.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.