تلفن همراه

گوشی

March 5, 2022
11:35 شنبه، 14ام اسفندماه 1400
کد خبر: 133901

شرکت اچ‌تی‌سی از اولین موبایل متاورسی رونمایی می‌کند

95.png
به نظر می‌رسد اچ‌تی‌سی (HTC) قصد دارد تا با ارائه یک گوشی موبایل متاورسی، جایگاه خود به عنوان یکی از تولیدکنندگان برتر موبایل در جهان را باز پس بگیرد. به جرات می‌توان گفت تبحری را که شرکت اچ‌تی‌سی به واسطه فعالیت خود در صنعت کامپیوترهای واقعیت مجازی در حوزه‌های VR/AR کسب کرده هیچ شرکتی ندارد.
 
چارلز هوانگ، مدیر بخش آسیا-اقیانوسیه اچ‌تی‌سی در گفتگو با DigiTimes اعلام کرد که متخصصان تایوانی این شرکت در ماه آوریل از یک «گوشی موبایل متاورسی» رونمایی خواهند کرد. گفته می‌شود این دستگاه در دسته تجهیزات رده‌بالا و گران‌قیمت این شرکت قرار خواهد گرفت و قدرت آن به حدی است که به خوبی می‌تواند از پس پردازش برنامه‌های مبتنی بر AR/VR بربیاید.
 
پیش از این شرکتهای متعددی پا به این عرصه گذاشتند اما نتوانستند توفیق چندانی پیدا کنند و خیلی زود صحنه رقابت را ترک کردند. به عنوان مثال، اواخر سال ۲۰۱۹ گوگل کار بر روی پلتفرم واقعیت مجازی خود با نام Daydream virtual reality را متوقف کرد. سامسونگ نیز از دیگر شرکت‌هایی است که در سال‌های اخیر وقت و انرژی قابل توجهی صرف این حوزه کرد اما نتیجه نگرفت.
 
یکی از موضوعاتی که باعث می‌شود کارشناسان نسبت به خبر اخیر اچ‌تی‌سی خوش‌بین باشند آن است که این شرکت همواره در صنعت واقعیت مجازی یکی از پیشگامان بوده و در این حوزه حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. چنانچه این شرکت بتواند از پس چالش‌های این حوزه بربیاید و آموخته‌های خود از صنعت واقعیت مجازی طی این سالها را به صنعت موبایل وارد کند، می‌تواند با ارائه محصولی جدید کاربران را شگفت‌زده کند.
 
چر وانگ، هم‌بنیانگذار و مدیرعامل اچ‌تی‌سی، اخیرا از برنامه این شرکت برای عرضه یک محیط کسب‌وکاری متاورسی با نام «وی‌وِرس» (Viverse) خبر داده است. البته به نظر می‌رسد این پروژه چیزی فراتر از آنچه شرکتهای دیگر مانند فیسبوک تا امروز ارائه داده‌اند نیست – محیطی مجازی که کاربران در آن می‌توانند با یک آواتار و هویت مجازی به گشت و گذار بپردازند، نظرات و تجربیات خود را با دیگران به اشتراک بگذارند و در جلسات و رویدادهای مختلف شرکت کنند.
 
هنوز خیلی زود است که بخواهیم درباره آنچه صنعت متاورس در سالهای پیش رو با آن مواجه می‌شود اظهار نظر کنیم؛ اینکه آیا این حوزه به مانند پیش‌بینی‌ها اوج می‌گیرد و یا پیش از بلند شدن، به زمین خواهد خورد. در این مرحله fragmentation (ذخیره سازی یک فایل در قالب تکه‌های جداگانه در فضاهای ذخیره سازی مختلف) یکی از جدی‌ترین موانع در مسیر توسعه این صنعت به حساب می‌آید. اکنون تعداد زیادی از شرکتهای مطرح جهان، در حال کار در این حوزه هستند و باید دید هر یک تا چه اندازه خواهند توانست تا انتظار مخاطبان خود را برآورده کنند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.