تلفن همراه

فناوری‌های پوشیدنی

گجت

April 4, 2022
14:11 دوشنبه، 15ام فروردینماه 1401
کد خبر: 134734

تشخیص ابتلای فرد به نوعی آریتمی خطرناک قلبی با ساعت های هوشمند

 
بررسی های جدید محققان بین المللی حاکی از آن هستند که استفاده از یک برنامه کاربردی ساعت های هوشمند می تواند به خوبی ابتلای فرد به نوعی آریتمی خطرناک قلبی را تشخیص دهد.
 
 محققان چینی در یک تحقیق جدید نشان داده اند که یک برنامه کاربردی ساعت هوشمند توانسته با دقتی حدود 94 درصد، نوعی آریتمی قلبی به نام فیبریلاسیون دهلیزی یا به اختصار AFib را در بیماران تشخیص دهد.
 
این مطالعه که بیش از 2.8 میلیون شرکت‌کننده را شامل می شد، بزرگ ترین مطالعه تا به امروز است که نشان می‌دهد چگونه می‌توان از فناوری‌های پوشیدنی برای غربالگری مشکلات قلبی در طول فعالیت‌های روزمره استفاده کرد. 
 
محققان همچنین از این برنامه برای غربالگری زیرمجموعه ای از شرکت کنندگان، برای بررسی مشکل دیگری به نام آپنه انسدادی خواب استفاده کردند و دریافتند افرادی که احتمال ابتلای آن ها به این مشکل داده می شد، 1.5 برابر بیشتر دچار AFib بودند.به گزارش سیناپرس، این نشان می دهد که ابزارهای مناسب برای تشخیص این دو مشکل می توانند به طور هم افزا عمل کرده و برای افزایش نظارت بر سلامت مبتلایان به کار گرفته شوند.
 
به گفته پژوهشگران دانشکده پزشکی چین و بیمارستان عمومی PLA این کشور، فناوری‌های دیجیتال می توانند باعث افزایش آگاهی عمومی در مورد فیبریلاسیون دهلیزی و عوامل خطر آن شده و از این طریق، بهبود، پیشگیری و کنترل عوارض آن را ممکن سازند. 
 
یافته های این مطالعه حاکی از آن هستند که فناوری های پوشیدنی برای غربالگری AFib، به ویژه در شرایط چالش برانگیز همه‌گیری کووید 19، می توانند به عنوان راه‌حلی برای کمک به افراد در شناسایی علائم احتمالی AFib و تشخیص و درمان زودتر آن در نظر گرفته شوند.
 
فیبریلاسیون دهلیزی یا AFib شایع ترین نوع اختلال ریتم قلب است که دارای علائمی از جمله ضربان قلب سریع یا نامنظم همراه با دوره هایی از سبکی سر، درد قفسه سینه و تنگی نفس است. 
 
بررسی ها نشان می دهد که احتمال ابتلا به سکته مغزی در افراد مبتلا به AFib در مقایسه با جمعیت عمومی، پنج برابر بیشتر است. به گزارش سینا،زیرا ضربان قلب نامنظم می‌تواند باعث تجمع ذرات خونی و لخته شدن این مایع حیاتی بدن در رگ ها شود. با این حال، این خطر را می توان با تشخیص و درمان به موقع کاهش داد.
 
به گفته مجریان این تحقیق، در حالی که در این مطالعه از دستگاه‌های هوآوی استفاده شده است، دستگاه‌های رایج‌تر در ایالات متحده مانند اپل واچ و فیت بیت نیز دارای فناوری مشابهی هستند که می‌تواند برای اندازه‌گیری نبض فرد و تشخیص ناهنجاری‌ها استفاده شود.
 
این یافته ها در در هفتاد و یکمین کنفرانس علمی سالانه کالج قلب و عروق آمریکا ارائه شده اند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.