طبق جدیدترین گزارشهای منتشر شده، شیائومی روی توسعهی گوشیهای سری جدیدی کار میکند که نام آن سری شیائومی ۱۲S است. گفته میشود که این سری جدید از دو مدل شیائومی ۱۲S و شیائومی ۱۲S پرو تشکیل خواهد شد. نسخهی قدرتمندتر این سری یعنی شیائومی ۱۲S پرو ظاهراً با دو نوع پردازنده (اسنپدراگون کوالکام و Dimensity مدیاتک) در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت. در همین راستا گوشی هوشمند جدیدی از شیائومی در وبسایت صدور گواهینامهی ۳C ظاهر شده که گفته میشود این گوشی همان شیائومی ۱۲S پرو است. پیشتر نیز گوشی هوشمند دیگری این وبسایت دیده شد که از سرعت شارژ ۶۷ واتی بهره میبرد. شایعات از این گوشی به عنوان شیائومی ۱۲S یاد میکنند.
طبق اطلاعات منتشر شده از وبسایت ۳C، شیائومی ظاهراً از پردازندهی اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ به عنوان قلب تپندهی گوشی شیائومی ۱۲S پرو بهره خواهد برد. این تراشه که اخیراً معرفی شده، نسخهی بهبود یافتهی تراشهی پرچمدار این شرکت محسوب میشود. کوالکام مدعی شده این تراشه از نظر عملکرد پردازنده حدود ۱۰ درصد سریعتر است و برای فرکانس پردازندهی گرافیکی هم با ۱۰ درصد افزایش روبرو میشویم. طبق اعلام این شرکت، به طور کلی پردازنده و پردازندهی گرافیکی این تراشه تا ۳۰ درصد انرژی کمتری مصرف میکنند و بخش هوش مصنوعی هم به ازای هر وات با کاهش مصرف ۲۰ درصدی روبرو شده است. بنابراین میتوان گفت که اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ از نظر پایداری عملکرد نسبت به نسل قبلی حرف بیشتری برای گفتن دارد.
علاوه بر این پردازنده، گفته میشود که این گوشی از سرعت شارژ ۱۲۰ واتی و نسل پنجم اینترنت همراه (۵G) نیز پشتیبانی میکند. این وبسایت اطلاعات دیگری در مورد این گوشی هوشمند به ما نمیدهد اما پیشتر برخی از مشخصات آن در فضای مجازی فاش شد. بر اساس شایعات منتشر شده، شیائومی ۱۲S پرو مجهز به یک نمایشگر ۶.۵ اینچی OLED خمیده است که از رزولوشن ۲K QHD+ و رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی پشتیبانی میکند.
روی قاب پشتی این گوشی هوشمند یک سیستم دوربین سهگانه تعبیه شده که دوربین اصلی آن یک سنسور ۶۴ مگاپیکسلی است. در کنار سنسور اصلی، یک سنسور ۱۶ مگاپیکسلی اولترا و ۸ مگاپیکسلی ماکرو نیز قرار دارد. روی پنل جلویی این گوشی هوشمند، حفرهی نمایشگر میزبان دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی است که کاربران میتوانند از آن برای گرفتن عکسهای سلفی و برقراری تماسهای ویدیویی بهره ببرند. همانطور که در ابتدای خبر به آن اشاره شد، این گوشی هوشمند با دو پردازنده در اختیار کاربران قرار میگیرد. پردازندهی ساخت کوالکام آن اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ است و دیگر پردازندهی آن طبق شایعات، Dimensity 9000 مدیاتک خواهد بود.
باید خاطر نشان کنیم که این پردازنده به عنوان اولین تراشهای است که بر پایهی لیتوگرافی ۴ نانومتری شرکت TSMC ساخته میشود. علاوه بر فناوری ۴ نانومتری TSMC که به خودی خود این تراشه را به یکی از پردازندههای امسال مدیاتک تبدیل کرده، از معماری v9 شرکت ARM هم در تولید هستههای آن استفاده شده است. ترتیب هستههای این تراشه به شکل ۱ + ۳ + ۴ است. اولین هسته را نسل جدید هستهی Cortex-X1 تشکیل میدهد که در واقع Cortex-X2 نام دارد. میزان فرکانس این هسته به رقم فوقالعادهی ۳/۰۵ گیگاهرتز میرسد که عالی به نظر میرسد. سه هستهی دیگر هم از نوع Cortex-A710 هستند که به نظر میرسد عملکرد بهتری از Cortex-A78 نسل گذشته دارند. فرکانس این هستهها هم روی ۲/۸۵ گیگاهرتز تنظیم شده است. در نهایت باید به ۴ هستهی کممصرف از نوع Cortex-A510 که روی فرکانس ۱/۸ گیگاهرتز تنظیم شدهاند، اشاره کنیم.
منبع تغذیهی این گوشی هوشمند را یک باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی تشکیل میدهد که با شارژر سریع ۱۲۰ واتی انرژی مجدد خود را تأمین خواهد کرد. سیستمعامل اندروید ۱۲ به صورت پیشفرض روی این گوشی هوشمند نصب شده و رابط کاربری MIUI 13 را نیز اجرا خواهد کرد. پیشتر نیز افشاگران در شبکهی اجتماعی ویبو به نمایشگر خمیده و رزولوشن +Full HD این گوشی هوشمند اشاره کردند. در مورد قیمت احتمالی و تاریخ رونمایی از این سری جدید هیچ اطلاعاتی در دسترس نیست، اما در روزهای آینده احتمالاً اخبار دقیقتری در این مورد منتشر خواهد شد.