لبه تکنولوژی

July 2, 2022
15:32 شنبه، 11ام تیرماه 1401
کد خبر: 137167

قرنطینه یکساله فضاپیمای سیریوس برای سفر طولانی مدت فضایی

بر اساس اعلام آژانس فضایی روسیه، آزمایش قرنطینه یک ساله پروژه سیریوس SIRIUS با هدف شبیه سازی پرواز سرنشین دار به فضا در تابستان و پائیز سال آینده میلادی آغاز خواهد شد.
 
اولگ اورلوف، یکی از اعضای آکادمی علوم روسیه و مدیر موسسه مشکلات زیست پزشکی این مجموعه، اعلام کرد که این آزمایش قرنطینه یک ساله بخشی از پروژه SIRIUS است.
این آزمایش در سال آینده آغاز خواهد شد. در حال حاضر گفتگوها با شریک اصلی ما یعنی برنامه تحقیقات انسانی ناسا در مورد طیف گسترده ای از مسائل مرتبط در حال انجام است. 
به گفته اورلوف، خدمه این پروژه آزمایشی، فضانوردان بین المللی خواهند بود و شامل زنان و مردان فضانورد می شوند. با این حال، به گفته این مقام فضایی روسیه، هنوز زود است که درباره جزئیات این طرح صحبت کنیم.
 
وی خاطرنشان کرد: ابتدا باید نتایج آزمایش پایانی SIRIUS-21 دریافت شود و پس از آن به طور کلی وظایف مرحله بعدی این پروژه مشخص می شود.
 
برنامه ریزی های انجام شده به گونه ای است که این آزمایش یک ساله شامل همکاران ما از ایالات متحده، اروپا، خاورمیانه و آسیای جنوب شرقی باشد. این پروژه برای همه آژانس های فضایی و سازمان های صنعت فضایی و برای تحقیقات، آموزشی و تجاری باز است. سازمان هایی که علاقه مند به مشارکت هستند می توانند تمایل و درخواست خود را ارائه دهند.
 
گفتنی است آزمایش ۲۴۰ روزه قرنطینه SIRIUS-21 شبیه ‌سازی پرواز سرنشین دار به ماهواره طبیعی زمین به زودی در مسکو به پایان می ‌رسد. این آزمایش در محوطه موسسه مشکلات زیست پزشکی در آکادمی علوم روسیه در ۴ نوامبر سال ۲۰۲۱ آغاز شد.
 
خدمه این فضاپیما متشکل از سه فضانورد روس، دو تبعه آمریکا و یک نماینده امارات بودند. با این حال، در میانه این طرح، اکاترینا کاریاکینا از روسیه به دلیل آسیب دیدگی بازو مجبور به انصراف از آزمایش شد.
 
پروژه بین المللی SIRIUS  یا همان Scientific International Research In Unique Terrestrial Station  مجموعه ای از آزمایش های قرنطینه و ایزوله کردن مشترک است که توسط موسسه مشکلات زیست پزشکی روسیه و برنامه تحقیقات انسانی ناسا با مشارکت آژانس های فضایی روسیه، آلمان و کانادا، ایالات متحده، فرانسه، ایتالیا و سایر کشورها و زیر نظر متخصصان روسیه انجام می گیرد.
 
در خاتمه گفتنی است اولین آزمایش در نوامبر ۲۰۱۷ انجام شد، زمانی که خدمه ۱۷ روز را در انزوا گذراندند. آزمایش های جداسازی انجام شده در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ چهار ماه به طول انجامید. سه سال آزمایش جداسازی و قرنطینه نیز برای قبل از سال ۲۰۲۸ برنامه ریزی شده است.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.