لبه تکنولوژی

September 16, 2022
20:05 جمعه، 25ام شهریورماه 1401
کد خبر: 138996

توسعه یک باتری که در عرض ۳ دقیقه شارژ می‌شود

پیشرفت فناوری منجر به تولید باتری جدیدی برای خودروهای برقی می‌شود که در عرض ۳ دقیقه شارژ شده و به مدت ۲۰ سال بدون نیاز به تعویض دوام می‌آورد و می‌تواند صنعت خودروهای برقی را متحول کند.
به گزارش بی‌جی‌آر، گزارش‌ها حاکی از آن است که محققان استارت‌آپی در ماساچوست دست به ساخت یک باتری زده‌اند که به سرعت شارژ می‌شود و می‌تواند آینده خودروهای برقی را به طور کلی متحول کند. این باتری توسط شرکت ادن انرژی (Adden Energy) که یکی از شاخه‌های دانشگاه هاروارد است، ساخته شده. این شرکت ادعا می‌کند که باتری آن‌ها تنها در عرض سه دقیقه به طور کامل شارژ می‌شود به مدت ۲۰ سال دوام می‌آورد.
 
ایندیپندنت گزارش داده است که این شرکت پیش از این نمونه اولیه یک باتری سلولی را با مدت زمان شارژ سه دقیقه‌ای و بیش از ۱۰ هزار چرخه پر و خالی شدن در طول عمرش به نمایش گذاشته است. این استارت‌آپ اکنون، به دنبال تجاری‌سازی این باتری و قرار دادن آن در دسترس عموم است. این شرکت می‌گوید که هدف آن قابل دسترس‌ کردن هرچه بیشتر خودروهای برقی برای مردم است.
 
ویلیام فیتژوگ (William Fitzhugh)، مدیر عامل شرکت ادن انرژی، می‌گوید که این کار را برای ۳۷ درصد از آمریکایی‌هایی که صاحب گاراژ نیستند و نمی‌توانند خودروهای برقی خود را در طول یک شب شارژ کنند، انجام می‌دهد. با ارائه راهی برای شارژ خودروهای برقی در عرض سه دقیقه یا کمتر، این شرکت امیدوار است که خودروهای برقی به طور کلی برای عموم قابل دسترس‌تر شوند، به خصوص اگر بتوان نیاز به خرید سیستم‌های شارژ گران‌قیمت را از بین برد و خودرو را حین حرکت شارژ کرد.
 
ساخت وسایل نقلیه الکتریکی قابل دسترس‌ یکی از بزرگ‌ترین محرک‌های این صنعت در سال‌های اخیر بوده است، به‌ویژه که به دلیل قیمت بالا و سخت‌افزارهای مورد نیاز برای شارژ نگه‌داشتن این خودروها، تعداد کمی از آنها در دسترس عموم قرار گرفته‌اند. اما داشتن یک باتری با شارژ فوق سریع می‌تواند همه این موارد را تغییر دهد.
 
استفاده از وسایل نقلیه الکتریکی بیشتر در جاده‌ها می‌تواند به کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای کمک کند که در نتیجه آن مشکلات ناشی از تغییرات آب و هوایی کنونی بهبود می‌یابد. ما پیش از این راه‌حل‌های دیگری را برای تغییر شرایط آب و هوایی همچون به دام انداختن پرتوهای مضر خورشیدی با استفاده از حباب‌های فضایی شاهد بوده‌ایم، اما کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای می‌تواند به گرمایش جهانی کمک کند.
 
به‌علاوه، اگر بتوانیم یک باتری با شارژ فوق‌العاده سریع برای وسایل نقلیه الکتریکی ایجاد کنیم، ممکن است بتوانیم از همین فناوری در باتری‌های کوچک‌تر برای تلفن‌های همراه هوشمند و سایر اقلام الکتریکی نیز بهره ببریم. این به بهبود مشکل اتلاف باتری که صنعت فناوری در حال حاضر با آن دست به گریبان است نیز کمک می‌کند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.