اپراتورها

تلفن همراه

فناوری

October 15, 2022
17:15 شنبه، 23ام مهرماه 1401
کد خبر: 139437

آمریکا TA تجهیزات جدید هواوی و زدتی‌ای را ممنوع میکند!

کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا تائید تجهیزات مخابراتی جدید از شرکت‌های هواوی تکنولوژیز و ZTE را با استناد به مسائل امنیت ملی، ممنوع خواهد کرد.
 
به گزارش ایسنا، جسیکا روزن ورسل، رئیس کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا، هفته گذشته ممنوعیت پیشنهادی را با سه کمیسیونر دیگر برای موافقت نهایی در میان گذاشت. این شرکتهای چینی بدون اجازه مقامات، قادر نخواهند بود تجهیزات جدید در آمریکا بفروشند.
 
روزن ورسل در بیانیه‌ای اعلام کرد کمیسیون ارتباطات فدرال متعهد است با تضمین این که تجهیزات ارتباطی غیرقابل اطمینان اجازه پیدا نخواهند کرد در داخل مرزهای این کشور استفاده شوند، از امنیت ملی آمریکا حمایت کند.
 
کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا تا اواسط نوامبر با مهلت کنگره برای اقدام در این زمینه روبروست. این کمیسیون در ژوئن سال ۲۰۲۱ برای پیشبرد طرحی برای تصویب ممنوعیت تجهیزات شرکتهای چینی هواوی تکنولوژیز و ZTE که تهدیدی برای امنیت ملی شناخته شدند، در شبکه‌های مخابراتی آمریکا رای داد.
 
در مارس سال ۲۰۲۱، تحت قانون سال ۲۰۱۹ که هدف آن حمایت از شبکه‌های ارتباطی آمریکاست، پنج شرکت چینی شامل هواوی، ZTE، هایترا کامیونیکیشن، هانگژو هایک‌ویژن دیجیتال تکنولوژی و ژیجیانگ داهوا تکنولوژی، به عنوان تهدیدی برای امنیت ملی مشخص شدند.
 
مارک وارنر، رئیس کمیته اطلاعات سنای آمریکا اعلام کرد خوشحال است می‌بیند کمیسیون ارتباطات فدرال بالاخره این گام را برای حمایت از شبکه‌ها و امنیت ملی آمریکا برداشته است.
 
کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا در ژوئن سال ۲۰۲۱ اعلام کرده بود در حال بررسی ممنوعیت تمامی تجهیزات شرکتهای چینی است که در لیست سیاه قرار دارند. این کمیسیون امسال شرکت کسپرسکی، چاینا تلکام امریکاس، چاینا موبایل اینترنشنال یو اس ای، پسیفیک نت ورکس کورپ و چاینا یونیکام را به این فهرست افزوده است.
 
برندن کار، کمیسیونر کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا در سال ۲۰۲۱ اعلام کرده بود این کمیسیون از سال ۲۰۱۸ بیش از ۳۰۰۰ درخواست از سوی هواوی را تصویب کرده است.
 
آمریکا در سال ۲۰۱۹ شرکتهای هواوی، هایک‌ویژن و شرکتهای دیگر را در لیست سیاه اقتصادی قرار داد. همچنین در سال ۲۰۲۰، کمیسیون ارتباطات فدرال، شرکت‌های هواوی و ZTE را به عنوان تهدیدی برای امنیت ملی برای شبکه‌های ارتباطی این کشور مشخص کرد که استفاده شرکت‌های آمریکایی از بودجه ۸.۳ میلیارد دلاری آمریکا برای خرید تجهیزات از این شرکت‌ها را ممنوع کرد.
 
بر اساس گزارش رویترز، سفارت چین در واشنگتن اوایل امسال اعلام کرد کمیسیون ارتباطات فدرال از قدرت دولتی سوءاستفاده کرده و بدون مبنای واقعی، به شکل شریرانه به اپراتورهای مخابراتی چین حمله کرده است.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.