امنیت

فناوری اطلاعات

November 6, 2022
14:56 یکشنبه، 15ام آبانماه 1401
کد خبر: 140107

توافق ۳۶ کشور برای مقابله با حملات باج افزاری

گروهی متشکل از ۳۶ کشور توافق کردند اطلاعات مربوط به حملات باج افزاری را به اشتراک گذاشته و از دسترسی تبهکاران سایبری به رمزارزها، جلوگیری کنند.
 
گروهی متشکل از ۳۶ کشور توافق کردند تدابیر جلوگیری از وقوع حملات باج افزاری به خصوص استفاده از رمزارزها برای تامین مالی چنین فعالیتهایی را بهبود دهند.
 
نشست "ابتکار بین‌المللی مقابله با باج افزار" که در کاخ سفید برگزار شد، درخصوص رمزارز، شفافیت بیشتری در مقایسه با نشست افتتاحیه خود در سال ۲۰۲۱ داشت زیرا نگرانی‌ها در خصوص سهولت دستیابی تبهکاران سایبری به توکنهای دیجیتالی، همچنان رو به رشد است.
 
یکی از حوزه‌های مایه نگرانی که توسط "ابتکار بین‌المللی مقابله با باج افزار" شناسایی شده، پولشویی رمزارز بوده است. این نشست به تشریح برنامه‌هایی برای جلوگیری از این جرم شامل اشتراک گذاری اطلاعات درباره کیفهای رمزارز متخلف در سازمانهای سراسر جهان، برگزار کارگاه در زمینه نحوه بهبود ردیابی بلاک‌چین و اجرای احراز هویت برای مبادلات کریپتو، پرداخت.
 
در نتیجه این نشست، شماری از کشورها، ابتکارهای جدیدی در همکاری با یکدیگر برای مقابله با مشکل جهانی باج افزار بر پا می‌کنند.
 
نیروی ویژه مقابله بین‌المللی با باج افزار در مرکز این فرآیند، تشکیل خواهد شد. استرالیا پیشرو شده و مرکز دفاع سایبری منطقه‌ای لیتوانی، یک جناح ملی را آزمایش کرده و درباره اطلاعات باج افزاری که جمع آوری می کند، گزارش داده و آن را با کشورهای دیگر در میان می گذارد.
 
در این بین، تا سال آینده "ابتکار بین‌المللی مقابله با باج افزار" به طراحی چارچوبی برای شناسایی اهداف اولویت‌دار و مطلع کردن سازمانهای اجرایی مختلف و فراهم کردن ابزاری برای سازمانهای دیگر برای استفاده در هنگام تحقیقات درباره حملات باج افزاری و ایجاد کانالهایی بین نهادهای خصوصی و دولتی برای در اختیار گذاشتن اطلاعات باج افزار، خواهد پرداخت.
 
بر اساس گزارش تِک کرانچ، باج افزار به تاکتیک محبوب تبهکاران سایبری برای اخاذی از قربانیان تبدیل شده است و حملات باج افزاری با نرخ نگران کننده‌ای طی چند سال گذشته افزایش پیدا کرده اند. سال گذشته این حملات افزایش چشمگیری پیدا کردند و بیش از ۶۰۰ میلیون حمله در سراسر جهان در سال ۲۰۲۱ روی داد که بیش از دو برابر آمار حملات سال ۲۰۲۰ بود.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.