تلفن همراه

گوشی

November 7, 2022
18:40 دوشنبه، 16ام آبانماه 1401
کد خبر: 140147

تولید آیفون جدید اپل کمتر شد

اپل انتظار دارد تولید آیفون ۱۴ حداقل سه میلیون دستگاه کمتر از میزانی باشد که اوایل امسال پیش بینی کرده بود.
 
بلومبرگ به نقل از منابع آگاه نوشت: اپل و تولیدکنندگان قراردادی این شرکت، اکنون قصد دارند ۸۷ میلیون دستگاه یا کمتر از این میزان، آیفون تولید کنند. این کاهش عمدتا به دلیل تقاضای ضعیف‌تر برای مدل‌های آیفون ۱۴ و ۱۴ پلاس است که در مقایسه با مدل‌های پیشرفته‌تر پرو، ارزان‌تر هستند. همچنین پایگاه‌های تولیدی مانند پایگاه ژنگژو که بزرگترین کارخانه تولید آیفون در چین است، با مشکلات تامین قطعه روبرو هستند و تحت قرنطینه کووید ۱۹ قرار دارند.
 
به گفته تحلیلگران بانک جفریز، فروش مدل‌های آیفون ۱۴ و پلاس، از زمان ورود به بازار، به سرعت ضعیف شده و کاهش فروش این مدل‌ها در چین که بزرگترین بازار تلفن هوشمند جهان است، شدیدتر بوده است. اپل پس از این که افزایش تقاضای پیش بینی شده را مشاهده نکرد، افزایش برنامه‌ریزی شده تولید مدل‌های آیفون جدید را لغو کرد.
 
اپل روز یکشنبه اعلام کرد تقاضا برای مدل‌های آیفون ۱۴ پرو و پرو مکس قوی مانده است اما تولید این مدل‌ها با قرنطینه در ژنگژو، تحت تاثیر قرار می‌گیرد.
 
تحلیلگران شرکت "اس ام بی سی نیکو" روز جمعه پیش بینی خود از تولید سال ۲۰۲۲ آیفون‌های جدید را از ۹۱ میلیون دستگاه، به ۸۵ میلیون دستگاه کاهش دادند. این شرکت پیش بینی از میزان تولید مدل‌های پرو را بالا برد و همزمان میزان تولید مدل‌های استاندارد آیفون را کاهش داد.
 
کارخانه ژنگژو که توسط گروه فاکسکان اداره می‌شود و به آیفون سیتی معروف است، قطب اصلی تولید مدل‌های پرو به شمار می‌رود. این کارخانه شاهد نارضایتی گسترده کارگران و ترک کار توسط آنها به دلیل سیاست‌های کنترل کووید فاکسکان بوده است. این شرکت تایوانی، دستمزدها را افزایش داده و تدابیر بیشتری را به کار گرفته تا رفاه کارگران را بهبود دهد.
 
قرنطینه ژنگژو توسط دولت چین، تا ۹ نوامبر ادامه خواهد داشت و اکنون فاکسکان اعلام کرده که با دولت برای ریشه‌کنی پاندمی و به حداقل رساندن اختلال ناشی از آن، همکاری می‌کند.
 
بر اساس گزارش بلومبرگ، مشکل بزرگتر اپل در هفته‌های آینده، ممکن است افت تقاضا برای آیفون باشد. سیاست سخت‌گیرانه چین، اعمال قرنطینه‌های ناگهانی در سراسر این کشور را به دنبال داشته و فعالیت اقتصادی را سرکوب کرده است. آمار روزانه ابتلا به کووید ۱۹ به بالاترین رکورد شش ماه اخیر صعود کرده و باعث شده است مقامات چینی اعلام کنند سیاستهای کنترل شیوع بیماری را حفظ خواهند کرد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.