تلفن همراه

گجت

December 23, 2022
16:18 جمعه، 2ام دیماه 1401
کد خبر: 141494

اپل نقض‌کننده پتنت‌های AliveCor شناخته شد؛ فروش اپل واچ در آمریکا ممنوع می‌شود؟

کمیسیون تجارت بین المللی (ITC) در حکم جدیدی ادعا کرده که اپل در اپل واچ پتنت‌های شرکت AliveCor درباره ECG را نقض کرده است.
اپل از سال گذشته با شرکت فناوری سلامت AliveCor در حال مبارزه است؛ زیرا کوپرتینویی‌ها به نقض پتنت‌های مربوط به ویژگی ECG در اپل واچ متهم شده‌اند. حالا کمیسیون تجارت بین‌المللی (ITC) در حکم خود اعلام کرده که اپل حق اختراع متعلق به AliveCor را نقض کرده است. این امر می‌تواند فروش اپل واچ در آمریکا را تهدید کند که خطر بزرگی برای کسب‌و‌کار کوپرتینویی‌ها محسوب می‌شود.
 
فروش اپل واچ شاید در آمریکا ممنوع شد
همانطور که در گزارش‌های موجود ذکر شده است، این تصمیم می‌تواند منجر به یک حکم محرومیت محدود و توقف و انصراف شود که می‌تواند اپل را از واردات مدل‌های اپل واچ که این حق اختراع را نقض کرده‌اند، به ایالات متحده منع کند. این امر تأثیر زیادی بر فروش اپل واچ خواهد داشت؛ زیرا اپل دیگر قادر نخواهد بود اپل واچ سری 8 یا اپل واچ اولترا را که دارای سنسور ECG هستند، در آمریکا بفروشد.
 
AliveCor در بیانیه‌ای که با 9to5Mac به اشتراک گذاشته است، توضیح می‌دهد که تصمیم ITC نه تنها برای این شرکت، بلکه برای «سایر شرکت‌های نوآور کوچک» و همچنین مصرف‌کنندگان یک پیروزی محسوب می‌شود.
 
داستان جدال اپل و AliveCor
در سال 2015 و درست پس از عرضه اپل واچ، AliveCor یک بند مخصوص برای این دستگاه با سنسورهای ECG تولید کرد تا پتانسیل‌های این فناوری را به نمایش بگذارد. این شرکت همچنین فناوری خود را با اپل به اشتراک گذاشت تا بتواند یک قرارداد مشارکت با آن امضا کند.
 
با این حال، این همکاری هرگز شکل نگرفت و در سال 2018، اپل ‌واچ سری 4 با سنسور ECG که در ساعت تعبیه شده بود، معرفی شد. سپس در سال 2021، AliveCor ادعا کرد که اپل پتنت‌های آن را سرقت کرده است و درخواست خود برای ممنوعیت فروش اپل واچ در ایالات متحده را به ITC ارسال کرد. در مقابل، اپل نیز از هیئت محاکمه و استیناف ثبت اختراع (PTAB) خواست تا پتنت‌های این شرکت را باطل اعلام کند.
 
علاوه‌بر این، AliveCor در سال جاری با تنظیم یک شکایت ضد انحصار ادعا کرد که اپل با محدود کردن دسترسی برنامه‌های شخص ثالث به نمایشگر ضربان قلب، برنامه‌های رقبا را مسدود می‌کند.
 
تصمیم نهایی در این زمینه را رئیس جمهور آمریکا، جو بایدن خواهد گرفت. او 60 روز فرصت دارد تا تصمیم بگیرد که آیا اپل پتنت‌های AliveCor را نقض کرده است یا خیر.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.