تلفن همراه

گوشی

March 21, 2023
16:56 سه شنبه، 1ام فروردینماه 1402
کد خبر: 144050

چند دلیل برای خریدن و نخریدن گوگل پیکسل ۷

گوشی‌های سری پیکسل ۷ در یک نگاه کلی از نظر سخت‌افزاری و ظاهری تفاوت گسترده‌ای با نسل قبلی ندارند اما در این میان طبیعتا با بهبود‌های مختلفی روبرو شده‌اند. در این مطلب به تعدادی از نقاط قوت و ضعف گوشی گوگل پیکسل ۷ می‌پردازیم و بر همین اساس ۴ دلیل برای خرید گوگل پیکسل ۷ و ۳ دلیل برای نخریدن این گوشی مطرح می‌کنیم.
 
 
دلایل برای خرید گوگل پیکسل ۷
 
بهبود قابلیت‌های دوربین
مهم‌ترین و جذاب‌ترین ویژگی‌های گوشی‌های پیکسل، دوربین باکیفیت آن‌هاست و گوگل پیکسل ۷ هم از این قاعده مستثنا نیست. در نتیجه این عامل را باید یکی از مهم‌ترین فاکتورهای تاثیرگذار به نفع خرید گوگل پیکسل ۷ ذر نظر گرفت. این گوشی مانند نسل قبلی از دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و اولترا واید ۱۲ مگاپیکسلی بهره می‌برد ولی سنسور اولترا واید با افزایش ۲۵ درصدی اندازه روبرو شده و حالا از قابلیت فوکوس خودکار بهره می‌برد. به لطف همین موضوع، دوربین اولترا واید این گوشی می‌تواند عکس‌های ماکرو هم ثبت کند.
 
بخش مهمی از توان بالای دوربین گوشی‌های پیکسل به الگوریتم‌های پیشرفته‌ی گوگل برمی‌گردد. در کنار بهبود‌های همیشگی مربوط به زوم دیجیتال، افزایش سرعت عکس‌برداری با حالت شب، باید به قابلیت Face Unblur اشاره کنیم که به زبان ساده، چهره‌های مات تصاویر را شفاف می‌کند. همچنین قابلیت Cinematic Blur می‌تواند به زیبایی حالت پرتره را برای ویدیو‌ها به ارمغان بیاورد.
 
افزایش روشنایی نمایشگر
سال گذشته پیکسل ۶ با نمایشگر مبتنی بر حداکثر روشنایی ۸۰۰ نیت معرفی شد. این در حالی است رقبای اصلی این گوشی روشنایی بسیار بیشتری ارائه می‌کنند. حالا حداکثر روشنایی پیکسل ۷ به ۱۴۰۰ نیت می‌رسد که عدد بسیار بالایی محسوب می‌شود و می‌تواند زیر نورد مستقیم خورشید محتواهای مختلف را با کیفیت بهتری ارائه کند.
 
بهبود طراحی
گوگل خوشبختانه طراحی نسل قبلی را چندان تغییر نداده ولی حالا برای ماژول دوربین شاهد طراحی بهتری هستیم. اول از همه باید بگوییم که نوار افقی تعبیه شده در پنل پشتی حالا آلومینیومی است و به جای استفاده از رنگ سیاه برای کل این نوار، از رنگ نقره‌ای جذابی استفاده شده است.
 
قیمت مناسب
خوشبختانه این گوشی مانند نسل قبلی با قیمت ۵۹۹ دلار راهی بازار می‌شود. این در حالی است که تقریبا تمام پرچم‌داران اندرویدی قیمت بالاتری دارند. در زمینه‌ی تفاوت با مدل پرو هم باید بگوییم که به غیر از دوربین تله‌فوتو و نمایشگر و باتری بزرگ‌تر، این دو گوشی تفاوت زیادی با هم ندارند.
 
دلایل برای نخریدن گوگل پیکسل ۷
 
نگرانی برای عمر باتری گوگل پیکسل ۷
عمر باتری پیکسل ۶ اصلا خوب نبود و این یکی از مهم‌ترین ضعف‌های آن محسوب می‌شد. گوگل می‌گوید پیکسل ۷ برای استفاده معمولی حدود ۲۴ ساعت دوام می‌آورد و در صورت فعال‌سازی Extreme Battery Saver عمر باتری به ۷۲ ساعت می‌رسد. اگرچه این گوشی از چیپست جدیدی استفاده می‌کند، اما کاهش ظرفیت باتری نگرانی‌های زیادی را ایجاد کرده است.
 
عملکرد تنسور G2 در گوگل پیکسل ۷
در مراسم رونمایی از گوشی‌های گوگل پیکسل ۷، گوگل زمان زیادی را به قابلیت‌های جدید چیپست تنسور G2 اختصاص داد. اما در مورد عملکرد تفاوت عملکرد این تراشه نسبت به نسل قبلی صحبت نکردند. نسل قبلی این تراشه از رقبای خود ضعیف‌تر بود و با توجه به عرضه‌ی اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ و معرفی اسنپدراگون ۸ نسل ۲ در آینده‌ی نزدیک، ظاهرا این شکاف عمیق‌تر هم شده است. طبق بنچمارک‌های فاش شده، این تراشه حتی از چیپست میان‌رده‌ی دایمنسیتی ۸۱۰۰ مکس مدیاتک هم ضعیف‌تر است. بنابراین به نظر می‌رسد با چیپست بسیار ضعیفی سروکار داریم.
 
پشتیبانی نرم‌افزاری ضعیف‌تر از سامسونگ
گوگل اعلام کرده این گوشی هم مانند نسل‌های قبلی فقط ۳ نسخه‌ی جدید اندروید را دریافت می‌کند. این در حالی است که پرچم‌داران سامسونگ از ۴ نسخه‌ی جدید اندروید بهره‌مند می‌شوند. حتی برخی از میان‌رده‌های این شرکت هم از چنین مزیتی بهره می‌برند. بنابراین با وجود اینکه گوگل توسعه‌‌دهنده‌ی اندروید است، در این زمینه از سامسونگ عملکرد ضعیف‌تری دارد و این اصلا خبر خوبی برای کاربران گوشی‌های پیکسل نیست.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.