بازار سرمایه

April 29, 2023
14:50 شنبه، 9ام اردیبهشتماه 1402
کد خبر: 144933

کدام کشورها قوانین رمزارزهای دیجیتال را تصویب کردند؟

در حالی که بسیاری از کشورها پس از سال بحرانی ۲۰۲۲، تلاش‌های خود برای تنظیم ارزهای دیجیتال را تسریع کرده‌اند، اکثر آنها هنوز چارچوب مشخصی برای توسعه این صنعت ندارند.
 
به گزارش کریپتوکارنسی، از آنجایی که ارزهای رمزنگاری شده همچنان به بخش بزرگی از اقتصاد جهانی تبدیل می‌شوند، دولت‌های بیشتری در حال بررسی راه‌هایی برای تنظیم صنعت و ایجاد قوانین برای شرکت‌های فعال در این فضا هستند.
 
در هفته‌های اخیر تحولات نظارتی قابل توجهی رخ داده است، به‌طوری‌که پارلمان اروپا مقررات بازار دارایی‌های رمزنگاری (MiCA) را در ۲۰ آوریل تصویب کرد، اوکراین اعلام کرد که مجموعه قوانین مشابهی را تصویب می‌کند و کره جنوبی با مقررات پیشنهادی خود در این زمینه پیشرفت کرده است.
 
در حالی که رگولاتورهای ایالات‌متحده مشغول جنگ داخلی و امتناع از ارائه ابتدایی‌ترین شفافیت برای صنعت کریپتو بوده‌اند، اتحادیه اروپا به تازگی مقررات بازار دارایی‌های رمزنگاری (MiCA) را تصویب کرده است که چارچوب نظارتی جامعی را برای کریپتو در اروپا فراهم می‌کند.
 
به‌طور کلی، مقررات در مکان‌هایی مانند هنگ کنگ، ژاپن، امارات و حتی بخش‌هایی از اروپا در مقایسه با ایالات‌متحده جهت‌گیری بسیار مثبت‌تری داشته است. در زیر به تفکیک قوانین رمزنگاری در کشورهای مختلف در سراسر جهان اشاره شده است.
 
کشورها یا مناطق با مقررات واضح در حوزه رمزارزهای دیجیتال شامل باهاما، برزیل، کانادا، جزایر کیمن، السالوادور، ژاپن، مکزیک و سوئیس هستند.
 
کشورهای مخالف ارزهای دیجیتال نیز شامل افغانستان، الجزایر، بنگلادش، بولیوی، چین، مصر، نپال و مراکش است.
 
برای کشورهای فاقد چارچوب قانونی مشخص در حوزه کریپتو می‌توان از کشورهایی مانند استرالیا، هنگ کنگ، هند، روسیه، کره جنوبی، بریتانیا و ایالات‌متحده نام برد.
 
مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتالی در حال حاضر ۱.۲۱ تریلیون دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل ۰.۱۵ درصد کمتر شده است. در حال حاضر ۴۷.۰۸ درصد کل بازار ارزهای دیجیتال در اختیار بیت‌کوین بوده که در یک روز ۰.۰۴ درصد کاهش داشته است.
 
حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته ۳۷.۴۱ میلیارد دلار است که ۲۱.۷۴ درصد کاهش داشته است. حجم کل در امور مالی غیر متمرکز در حال حاضر ۴.۳۸ میلیارد دلار است که ۱۱.۷۱ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال است. حجم تمام سکه‌های پایدار اکنون ۳۴.۴۱ میلیارد دلار است که ۹۱.۹۶ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال است.
 
به‌روزرسانی قیمت ارزهای دیجیتالی (تا ساعت ۰۸:۴۷ دقیقه به وقت شرقی)
 
این رده حاوی تغییرات قیمتی ۱۰ ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است.
 
۱- بیت‌کوین
 
قیمت: ۲۹ هزار و ۴۲۶.۹۰ دلار
 
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۲۳ درصد کاهش
 
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۷.۷۰ درصد افزایش
 
۲- اتریوم
 
قیمت: ۱۹۰۳.۸۵ دلار
 
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۴۹ درصد کاهش
 
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۲.۳۸ درصد افزایش
 
۳- تتر
 
قیمت: ۱.۰۰ دلار
 
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۶ درصد افزایش
 
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۶ درصد افزایش
 
۴- بایننس کوین
 
قیمت: ۳۲۴.۰۹ دلار
 
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۸۴ درصد کاهش
 
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:  ۰.۲۴ درصد افزایش
 
۵- یو اس دی کوین
 
قیمت:  ۱.۰۰ دلار
 
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۲ درصد افزایش
 
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۳ درصد کاهش
 
۶-  ریپل
 
قیمت: ۰.۴۸۱۲ دلار
 
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۷۴ درصد افزایش
 
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر ۶.۵۷ درصد افزایش
 
۷-  کاردانو
 
قیمت: ۰.۴۰۵۶ دلار
 
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۹۲ درصد کاهش
 
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۵.۰۷ درصد افزایش
 
۸ – دوج کوین
 
قیمت: ۰.۰۸۱۱۵ دلار
 
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۰۶ درصد افزایش
 
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۲.۶۹ درصد افزایش
 
۹-  سولانا
 
قیمت: ۲۳.۳۳ دلار
 
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۴.۳۳ درصد افزایش
 
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۹.۱۲ درصد افزایش
 
۱۰ – پولکا دوت
 
قیمت: ۶.۰۰ دلار
 
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۸۱ درصد افزایش
 
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱.۷۹ درصد افزایش
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.