اپلیکیشن

تلفن همراه

May 12, 2023
6:55 جمعه، 22ام اردیبهشتماه 1402
کد خبر: 145285

وزیر ارتباطات: 90 درصد تعاملات پیام رسانیِ کاربران ایرانی در داخل کشور صورت می‌گیرد

زارع‌پور معتقد است زمانی که یک پیام‌رسان خارجی محدود می‌شود، باید زمینه جایگزینی پیام‌رسان‌های داخلی را فراهم کرد.
 
za12.PNG
 
وزیر ارتباطات در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی در خصوص مشکل ارتباط کاربران ایرانی با کاربران خارجی گفت: «برای ارتباطات کاربران ایرانی با کاربران خارجی، چندین پیام‌رسان و سکوی ارتباط تصویری خارجی همچون اسکایپ، ایمو، آی مسیج، فیس تایم، دیسکورد و … بدون هیچ محدودیتی در حال فعالیت هستند. وی همچنین افزود بیش از 90 درصد تعاملات پیام رسانیِ کاربران ایرانی با یکدیگر است و در داخل کشور صورت می‌گیرد و پیام رسانهای داخلی هم به بلوغ کافی برای خدمت رسانی به همه مردم رسیده‌اند.»
 
«عیسی زارع‌پور» در حاشیه جلسه هیئت دولت با بیان اینکه نیاز کشور برای برقراری ارتباط با خارج از کشور حداکثر ده درصد است، اظهار داشت 90 درصد نیاز کشور داخلی است:
 
«پلتفرم‌های داخلی اکنون توانایی میزبانی از مردم را دارند. پیام‌رسان‌های داخلی از بلوغ قابل‌قبولی برخوردار هستند و حدود 40 میلیون کاربر در این پیام‌رسان‌ها فعالیت می‌کنند و روزبه‌روز کیفیت آن‌ها بیشتر می‌شود.»
 
او همچنین درباره رفع فیلتر پیام‌رسان‌های خارجی اظهار داشت: «وزارت ارتباطات موظف به فراهم‌کردن ابزارهای لازم برای تسهیل ارتباطات مردم است و زمانی که یک پیام‌رسان خارجی با محدودیت مواجه شود، باید زمینه جایگزینی پیام‌رسان‌های داخلی را فراهم کرد.»
 
زارع‌پور همچنین تأکید کرد ده‌ها پلتفرم خارجی برای ارتباط با خارج از کشور نظیر imessage ،FaceTime ،Imo ،Discord و دیگر پیام‌رسان‌های خارجی برای ارتباط با خارج از کشور وجود دارند که فیلتر نیستند.
 
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره مشکلات اینترنتی در استان‌هایی نظیر سیستان و‌ بلوچستان هم گفت: «در بین چند هزار روستای استان سیستان و بلوچستان، فقط در 14 روستا به‌دلیل بروز مشکل در خط انتقال، اشکالاتی ایجاد شد که تا روز گذشته مشکل 10 روستا حل شد و در روزهای آینده مشکل چهار روستای باقی‌مانده هم حل خواهد شد.»
 
بنابر اعلام رئیس سابق شرکت ارتباطات زیرساخت، در اسفندماه سال 1400 تنها 20 درصد ترافیک اینترنت به محتوای بومی اختصاص داشت و ترافیک خارجی اینترنت نیز سهم 80 درصدی داشت. اگرچه این آمار با فیلتر اینستاگرام و واتس‌اپ دستخوش تغییر شده است، اما فیلترینگ به‌معنای عدم نیاز مردم به ارتباطات خارج از کشور نیست.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.