فناوری‌های پوشیدنی

July 14, 2023
16:19 جمعه، 23ام تیرماه 1402
کد خبر: 147503

با فناوری LEDoS سامسونگ، کیفیت نمایشگر هدست‌های واقعیت افزوده آینده افزایش می‌یابد

پنل‌های LEDoS با هدف رفع محدودیت‌های OLEDoS توسعه داده می‌شوند.
 
 
 
سامسونگ دیسپلی این هفته تأیید کرد توسعه‌ی فناوری نمایشگر LEDoS را برای دستگاه‌های واقعیت افزوده‌ آغاز کرده است. این پنل‌ها در نسل بعدی هدست‌های واقعیت افزوده که طی سال‌های آینده عرضه می‌شوند مورد استفاده قرار خواهند گرفت. هدف غول فناوری کره‌ی جنوبی این است که LEDoS، کیفیتی مشابه OLEDoS را با محدودیت‌های کم‌تر ارائه دهد.
 
پنل‌های LEDoS برخلاف نمایشگرهای OLEDoS که برپایه‌ی دیودهای ساطع‌کنند‌ه‌ی نور ارگانیک روی پنل سیلیکونی ساخته شده‌اند، برپایه‌ی microLEDهای سیلیکونی تولید خواهند شد.
 
سامسونگ در رویداد Deep Tech ۲۰۲۳ توضیح داد پنل‌های OLEDoS ازنظر طول‌عمر و میزان روشنایی، محدودیت‌هایی دارند. واحد سامسونگ دیسپلی قصد دارد پنل‌های LEDoS مبتنی‌بر microLED بسازد تا علاوه‌بر حفظ کیفیت OLEDoS، محدودیت‌های ذکر شده را برطرف کند.
 
سامسونگ در ماه مارس با مؤسسه‌ی علوم و فناوری پیشرفته‌ی کره‌ی جنوبی (KAIST)، خبر پیشرفت در ساخت نمایشگرهای microLED را اعلام کردند. این تکنولوژی به سامسونگ اجازه می‌دهد پنل های مبتنی‌بر microLED کوچک با وضوح بالا را برای هدست‌های واقعیت افزوده و سایر محصولات پوشیدنی تولید کند.
 
محققان KAIST با تغییر ساختار اپیتاکسیال microLEDها متوجه شدند که می‌توان از کاهش راندمان جلوگیری کرد و حرارت تولیدشده در نمایشگرهای microLED را تا ۴۰ درصد کاهش داد.
 
هدست ویژن پرو اپل که ماه گذشته معرفی شد، از فناوری نمایشگر OLEDoS بهره می‌برد اما سامسونگ و ال‌جی چنین پنل‌هایی تولید نمی‌کنند. درواقع به‌نظر می‌رسد نمایشگر ویژن پرو را سونی می‌سازد و ظرفیت تولید این شرکت کم‌تر از یک میلیون واحد در سال است.
 
اپل که به فروش میلیونی محصولاتش عادت دارد درحال حاضر برای افزایش فروش ویژن پرو چشم به‌ آینده دوخته است. ظاهراً این شرکت تصمیم دارد در آینده‌ی نزدیک سامسونگ دیسپلی و ال‌جی دیسپلی را به‌عنوان تأمین‌کنندگان نمایشگر هدست واقعیت ترکیبی خود انتخاب کند که این اقدام می‌تواند همزمان با شروع تولید نمایشگرهای LEDoS سامسونگ انجام شود.
 
به‌نوشته‌ی سم‌موبایل، نمایشگرهای LEDoS سامسونگ در آینده به تراکم ۶۰۰۰ تا ۷۰۰۰ پیکسل بر اینچ می‌رسند و این درحالی است که اولین هدست اپل با صفحه‌ نمایش‌ OLEDoS از چگالی ۳۴۰۰ پیکسل براینچ بهره می‌برد.
 
سامسونگ همچنین درحال توسعه‌ی هدست واقعیت ترکیبی خود است و احتمال دارد این محصول سال آینده به‌عنوان جایگزین مقرون‌به‌صرفه‌تر اپل ویژن پرو روانه‌ی بازار شود.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.