تلفن همراه

گوشی

July 28, 2023
15:50 جمعه، 6ام مردادماه 1402
کد خبر: 147992

مقایسه گوشی ناتینگ فون ۲ با ناتینگ فون ۱؛ از هیچ تا پرچمدار

در مقاله مقایسه گوشی ناتینگ فون ۲ با ناتینگ فون ۱ می‌خواهیم به بررسی تفاوت‌های جدیدترین گوشی موبایل برند ناتینگ با محصول پیشین این شرکت بپردازیم و از جنبه‌های مختلف مانند طراحی و کیفیت ساخت، مشخصات سخت افزاری، سیستم عامل، دوربین‌ها و عملکرد باتری مورد بررسی قرار دهیم. به نظر شما ناتینگ فون ۲ می‌تواند جانشینی برازنده باشد؟
 
 
مدت بسیار کمی از معرفی جدیدترین گوشی برند ناتینگ به نام ناتینگ فون ۲ می‌گذرد؛ محصولی که انتظارها از آن بسیار است و نه تنها باید موفقیت نسخه قبلی را تکرار کند، بلکه با توجه به تغییرات مختلف به خصوص از جنبه سخت افزاری، بتواند فروش به مراتب بیشتری نسبت به ناتینگ فون ۱ رقم بزند. با این حساب سوال اصلی این است که آیا ناتینگ فون ۲ از پس این انتظارات برخواهد آمد؟
 
ناتینگ فون ۱ با وجود اینکه مشخصات سخت افزاری میان رده داشت؛ اما توانست از جنبه های مختلف نظر کاربران را به خود جلب کند. شاید بتوان طراحی متفاوت گوشی ناتینگ فون وان را یکی از دلایل استقبال گسترده از این محصول دانست. با این حال، اوضاع کمی برای نسخه دوم این سری فرق می‌کند. ناتینگ فون ۲ از همان طراحی نسل پیشین بهره می‌برد که البته تغییرات کوچکی نیز یافته است، اما تغییرات اساسی در بخش سخت افزار دارد.
 
مقایسه گوشی ناتینگ فون ۲ با ناتینگ فون ۱ از نگاه کلی
توانایی پردازشی بالاتر ناتینگ فون ۲ به لطف تراشه توانمندتر
ناتینگ فون ۲ صفحه نمایشی بزرگ‌تر، روشن‌تر و باکیفیت‌تر در نمایش رنگ‌ها دارد
سرعت شارژ بالاتر باتری ناتینگ فون ۲
برخورداری ناتینگ فون ۲ از دوربین‌های توانمندتر
قابلیت‌های رابط کاربری Glyph در ناتینگ فون ۲ افزایش یافته است
ناتینگ فون ۲ در نگاه کلی توانسته نسبت به نسل قبلی خود با تغییرات جالبی همراه شود؛ اما این تغییرات تا چه حد می‌توانند پاسخگوی نیاز کاربران باشند؟ موفقیت گوشی ناتینگ فون ۲ در بازار برای شرکت سازنده از اهمیت بسیاری برخوردار است؛ زیرا مشخص می‌سازد که آینده این برند به چه سمتی خواهد رفت. درواقع ناتینگ این روزها شباهت بسیاری به برند نوکیا پس از خریداری آن توسط شرکت HMD گلوبال دارد. با وجود اینکه نگاه‌ها به سمت برند ناتینگ رفته، عرضه محصولات ضعیف می‌تواند ضربه شدیدی به برند ناتینگ بزند؛ اتفاقی که برای برند نوکیا رخ داد.
 
مقایسه مشخصات سخت افزاری گوشی Nothing Phone 2 با گوشی Nothine Phone 1
 
 
not1.PNG
 
 
مقایسه گوشی ناتینگ فون ۱ با ناتینگ فون ۲ از نظر طراحی و صفحه نمایش
ناتینگ فون ۲ مجهز شده به صفحه نمایشی بزرگ‌تر با قابلیت‌های بیشتر
قابلیت‌های بیشتر برای رابط کاربری Glyph
پنل LTPO OLED اجازه می‌دهد ناتینگ فون ۲ از نرخ نوسازی ۱ الی ۱۲۰ هرتز برخوردار شود
در نگاه اول شاید به راحتی نتوان دو گوشی ناتینگ فون ۲ و ناتینگ فون ۱ را از یکدیگر تشخیص داد. درواقع شباهت‌ها بین این دو گوشی هوشمند بسیار است؛ اما شرکت سازنده تلاش کرده تا با بهبود بخش‌های مختلف طراحی گوشی Nothing Phone 2 به بهبود تجربه کاربری کمک فراوانی کند.
 
به لطف برخورداری از صفحه نمایش بزرگ‌تر، ابعاد و وزن ناتینگ فون ۲ افزایش یافته است؛ اما طراحان تمام تلاش خود را کرده‌اند تا ارگونومی گوشی به مشکلی برنخورد و به بهبود تجربه کاربری از کار با ناتینگ فون ۲ کمک کنند. در نسخه اول شاهد لبه‌های تخت در پنل پشتی بودیم که انتقادات بسیاری را به همراه داشت؛ اما ناتینگ فون ۲ مجهز شده به پنلی با انحنای خفیف در لبه‌ها که اجازه می‌دهد کار با گوشی لذت‌بخش‌تر شود و محصول جدید برند ناتینگ از ارگونومی مناسب‌تری نسبت به نسل گذشته خود بهره ببرد.
 
 
 
ناتینگ فون ۲ از نسل گذشته خود، پنل‌های شیشه‌ای با فریم آلومینیومی را به ارث برده که برای پنل‌ها از محافظ گوریلا گلس استفاده شده است. در پنل پشتی می‌توان چراغ‌های LED یا همان Glyph را مشاهده کرد که البته طراحی آن دستخوش تغییراتی شده که در ادامه به آن می‌پردازیم. از تغییرات شکل گرفته در Glyph می‌توان به امکان شخصی‌سازی بیشتر آن اشاره کرد؛ برای مثال می‌توانید از طریق یکی از نوارهای Glyph تایمری را ست کرده و گذر زمان را بررسی کنید.
 
از نظر طراحی ظاهری همانطور که اشاره شد شباهت بسیاری میان دو گوشی هوشمند وجود دارد؛ اما در برخی موارد، گوشی ناتینگ فون ۲ توانسته پیشرفت‌هایی را تجربه کند. یکی از این موارد نیز بهبود میزان مقاومت گوشی در برابر نفوذ قطرات آب است. در حالی که ناتینگ فون ۱ از گواهی IP53 بهره می‌برد، گوشی ناتینگ فون ۲ توانسته گواهی IP54 را به دست آورد. با این حال نمی‌توان هر یک از دو گوشی را کاملا مقاوم در برابر نفوذ آب دانست و تنها در برابر پاشش آب مقاوم هستند.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
جایگاه دکمه‌ها، حفره‌های میکروفون، شیار بلندگو، درگاه USB-C و حتی خشاب سیم کارت دستخوش تغییری نشده است و مانند نسل گذشته، ناتینگ فون ۲ نیز از کارت حافظه میکرو اس‌دی پشتیبانی نمی‌کند؛ اما آنچه بیشتر از هر موردی به چشم می‌آید، بزرگ‌تر شدن ابعاد ناتینگ فون ۲ به لطف برخورداری از صفحه نمایش بزرگ‌تر است.
 
تغییر ابعاد صفحه نمایش از ۶.۵ به ۶.۷ اینچ را می‌توان اقدامی درست دانست؛ به خصوص که پنل نیز دستخوش تغییر شده و به جای پنل OLED از پنل LTPO OLED استفاده شده که نه تنها نرخ روشنایی بیشتری ارائه می‌دهد، بلکه از دقت رنگ نیز عملکرد بهتری دارد. درواقع تصاویر در حال نمایش در ناتینگ فون ۲ از محدوده داینامیک بهتری برخوردارند و رنگ‌ها به واقعیت نزدیک‌تر هستند. چنین اتفاقی اجازه می‌دهد کاربر از تجربه به مراتب بهتری در زمان اجرای بازی‌های موبایل یا تماشای ویدئوها بهره ببرد.
 
حتما از خود می‌پرسید آیا تفاوت دیگری وجود دارد که باید بگوییم بله. در حالی که هر دو صفحه نمایش قادر به ارائه نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی هستند، ناتینگ فون ۲ می‌تواند نرخ نوسازی را به لطف برخورداری از پنل LTPO OLED به ۱ هرتز نیز برساند که یعنی در هر ثانیه تنها یک بار صفحه نمایش رفرش می‌شود. چنین حالتی اجازه می‌دهد میزان مصرف انرژی تا حد قابل توجهی کاهش یابد.
 
در نهایت می‌توان گفت شاید از نظر طراحی تفاوت بسیار کمی میان دو گوشی هوشمند وجود داشته باشد؛ اما اگر به خواهیم به مقایسه ناتینگ فون ۲ با ناتینگ فون ۱ از نظر صفحه نمایش بپردازیم، برنده قطعی این رقابت را می‌توان گوشی ناتینگ فون ۲ عنوان کرد. در این بین می‌توان به دو مورد نیز اشاره کرد؛ در درجه اول تفاوتی از نظر رنگ‌بندی میان دو گوشی هوشمند وجود ندارد و محصول جدید برند ناتینگ نیز در دو رنگ‌بندی سیاه و سفید به بازار عرضه می‌شود. در درجه بعدی نیز باید گفت که هر دو گوشی هوشمند از حسگر اسکنر اثر انگشت ادغام شده با صفحه نمایش استفاده می‌کنند که از نوع اپتیکال است و دقت و سرعت مناسبی را ارائه می‌دهد.
 
مقایسه گوشی Nothing Phone 2 با Nothing Phone 1 از نظر سخت افزاری
توان پردازشی بیشتر ناتینگ فون ۲ به لطف تراشه قدرتمندتر
امکان خرید ناتینگ فون ۲ در ظرفیت ۵۱۲ گیگابایتی
برای هر کاربری، توانایی سخت افزاری اهمیت فراوانی دارد و همین امر نیز باعث می‌شود تراشه مورد استفاده در گوشی نیز مهم باشد. ناتینگ فون ۱ از تراشه اسنپدراگون ۷۷۸ Plus استفاده می‌کرد و استفاده از چنین مشخصاتی باعث شد تا ناتینگ فون ۱ در میان محصولات میان‌رده قرار گیرد. با این حال، ناتینگ برای محصول جدید خود دست به تغییرات گسترده زد و از تراشه اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ استفاده کرد تا گوشی ناتینگ فون ۲ برخلاف مدل قبلی در میان تلفن‌های هوشمند بالارده قرار گیرد.
 
استفاده از تراشه توانمندتر شاید تغییری مثبت محسوب شود و توان پردازشی بالاتری را در اختیار کاربر قرار دهد؛ اما قیمت نهایی محصول را نیز تغییر می‌دهد. درواقع ناتینگ فون ۲ از برچسب قیمت گران‌تری برخوردار شده و همین امر باعث می‌شود محصول جدید برند ناتینگ از دسترس برخی از کاربران خارج شود.
 
اگر از دنبال‌کنندگان اخبار فناوری باشید حتما می‌دانید که هم‌اکنون تراشه‌های جدیدتری معرفی شده‌اند؛ تراشه‌هایی که نسبت به اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ از توان پردازشی بالاتری برخوردارند و شاید باعث شد که کمی خریداران را نسبت به انتخاب ناتینگ فون ۲ دلسرد کند؛ اما باید بگوییم که اشتباه فکر می‌کنید. درواقع اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ از تراشه‌های توانمند بازار محسوب می‌شود که توانایی انجام امور مختلف را دارد و به راحتی از پس انجام هر کاری برمی‌آید.
 
شما می‌توانید بازی‌های سنگین اندرویدی را در بالاترین تنظیمات گرافیکی روی گوشی ناتینگ فون ۲ اجرا کنید و نگرای از بابت توانایی سخت افزاری دستگاه نداشته باشید. این موضوع در حالی است که ناتینگ فون ۱ از نظر توان پردازشی نمی‌توانست چنین خواسته‌ای را برآورده سازد و برخی از بازی‌های سنگین اندرویدی اجازه دسترسی به تنظیمات گرافیکی بالا را به کاربر نمی‌دادند.
 
از نظر حافظه رم تفاوتی مشاهده نمی‌شود. هر دو گوشی هوشمند مجهز شده‌اند به حافظه رم ۸ و ۱۲ گیگابایتی که می‌توان آن‌ها را در نسخه‌های حافظه ذخیره‌سازی ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی انتخاب کرد. البته تفاوت جالبی نیز به وجود آمده که نسخه ۱۲ گیگابایتی ناتینگ فون ۲ را می‌توان در نسخه حافظه ذخیره‌سازی ۵۱۲ گیگابایتی نیز خریداری کرد.
 
فرقی نمی‌کند ناتینگ فون ۲ را پرچم‌دار، گوشی بالارده یا قاتل پرچم‌دار در نظر بگیرید، در هر صورت گوشی جدید برند ناتینگ توان پردازشی فوق العاده‌ای را برای اجرای بازی‌ها و اپلیکیشن‌های مختلف به کاربر می‌دهد. مانند اسنپدراگون ۷۷۸ پلاس، اسنپدراگون ۸ نسل ۱ نیز مشکل حرارتی ندارد و در زمان استفاده طولانی مدت از گوشی ناتینگ فون ۲ با مشکل تولید حرارت بیش از حد دستگاه مواجه نخواهید شد.
 
 
 
در تصویر بالا می‌توانید عملکرد دو تراشه اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ و اسنپدراگون ۷۷۸ پلاس را با یکدیگر مقایسه کنید. طبیعتا اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ در جنبه‌های مختلف از اسنپدراگون ۷۷۸ پلاس برتری دارد و همین امر نیز باعث می‌شود ناتینگ فون ۲ نسبت به نسل گذشته از ارزش خرید بالاتری برخوردار شود.
 
مقایسه گوشی ناتینگ فون ۲ با ناتینگ فون ۱ از نظر نرم افزاری
ناتینگ فون ۲ از پشتیبانی نرم افزاری بلند مدت‌تری برخوردار است
عرضه ناتینگ فون ۲ با سیستم عامل به‌روزتر Nothing OS 2.0
ناتینگ گوشی جدید خود را با سیستم عامل به‌روزتری عرضه کرده است که Nothing OS 2.0 نام دارد. این سیستم عامل مبتنی بر اندروید ۱۳ توسعه یافته که آخرین سیستم عامل در دسترس گوگل برای گوشی‌های هوشمند مبتنی بر اندروید محسوب می‌شوند. البته انتظار می‌رود ناتینگ فون ۱ نیز به این آپدیت نرم افزاری دسترسی یابد، اما طبق گفته سران شرکت ناتینگ این اتفاق در ماه آینده رخ می‌دهد.
 
 
 
رابط کاربری جدید ناتینگ با آپدیت‌های جالبی همراه است. دسترسی به منوها به مراتب ساده‌تر و سریع‌تر شده و همچنین قابلیت پوشه ساختن در صفحه اصلی نیز بهبود یافته تا حس اپ دراور، البته از نوع هوشمندتر و قابل دسترس‌تر را به کاربر بدهد. از نظر پشتیبانی نرم افزاری باید گفت برند ناتینگ قول داده محصولات این شرکت از ۴ سال پشتیبانی نرم افزاری برخوردار باشند که شامل انتشار سه آپدیت بزرگ نرم افزاری می‌شود. با این حساب، ناتینگ فون ۱ تا سال ۲۰۲۵ پشتیبانی خواهد شد و می‌تواند آپدیت اندروید ۱۵ را دریافت کند؛ در حالی که پشتیبانی نرم افزاری از ناتینگ فون ۲ تا سال ۲۰۲۶ ادامه می‌یابد و کار پشتیبانی از آن با دریافت سیستم عامل اندروید ۱۶ به اتمام می‌رسد.
 
مقایسه گوشی Nothing Phone 1 با Nothing Phone 2 از نظر دوربین
امکان ثبت تصاویر زیباتر با دوربین اصلی ناتینگ فون ۲ به لطف استفاده از حسگر توانمندتر
بهبود عملکرد دوربین سلفی با استفاده از حسگر جدید در ناتینگ فون ۲
هر دو گوشی ناتینگ فون ۲ و ناتینگ فون ۱ مجهز شده‌اند به دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی که دوربین اولتراوایدی با وضوح تصویر ۵۰ مگاپیکسلی آن را همراه می‌کند. البته تفاوتی در این بین وجود دارد؛ ناتینگ فون ۲ مجهز شده به حسگر IMX890 سونی که می‌تواند عملکرد به مراتب بهتری ارائه دهد.
 
در این بین، برتری دیگری نیز در اختیار دارندگان ناتینگ فون ۲ داده شده است. به لطف تراشه توانمندتر یعنی اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ گوشی ناتینگ فون ۲ می‌تواند تصاویر را کراپ کرده و حالت بزرگ‌نمایی ۲ برابر را بدون افت کیفیت تصویر ارائه دهد. این موضوع در حالی رخ می‌دهد که ناتینگ فون ۱ برای زوم از حالت دیجیتالی استفاده می‌کند که افت کیفیت را به همراه دارد.
 
 
 
مشکلی که همچنان در ناتینگ فون ۲ باقی مانده، عکاسی در حالت HDR است. درواقع فرقی نمی‌کند با کدامیک از دوربین‌ها اقدام به عکاسی کنید، اگر به حالت HDR بروید با تصاویر باکیفیتی مواجه نخواهید شد و در اکثر مواقع، دوربین مدنظر نمی‌تواند عکسی با کیفیت بالا ثبت کند. همین عوامل می‌تواند بیانگر یک موضوع ساده باشد که برند ناتینگ نسبت به رقبای خود حداقل در زمینه عکاسی کمی عقب است و باید روی زمینه‌هایی ازجمله بهبود سیستم پردازش تصاویر کار کند.
 
دوربین سلفی نیز مانند دوربین اصلی دستخوش تغییرات مثبتی شده است و به جای حسگر ۱۶ مگاپیکسلی موجود در ناتینگ فون ۱ از حسگری جدید با وضوح تصویر بالاتر یعنی ۳۲ مگاپیکسلی استفاده می‌شود. در ادامه تصاویر ثبت شده با دوربین دو گوشی هوشمند ناتینگ فون ۲ و ناتینگ فون ۱ را در کنار یکدیگر قرار می‌دهیم تا به مقایسه دقیق‌تر آن‌ها با هم بپردازیم.
 
مقایسه دوربین اصلی گوشی ناتینگ فون ۲ با ناتینگ فون ۱
نمونه یک
 
 
 
نمونه دو
 
 
 
در تصاویر می‌توان مشاهده کرد میزان شارپ بودن لبه‌ها در ناتینگ فون ۲ کمتر شده است که باعث می‌شود تصویر نهایی به مراتب طبیعی‌تر به نظر برسد و درنتیجه از جذابیت بیشتری برای کاربر برخوردار باشد.
 
مقایسه دوربین اصلی گوشی Nothing Phone 2 با Nothing Phone 1 عکاسی در شب
 
 
تصویر ثبت شده با گوشی Nothing Phone 2
 
تصویر ثبت شده با گوشی Nothing Phone 1
 
یکی از مشکلاتی که ناتینگ فون ۱ داشت عدم امکان جذب نور کافی حسگر در شب یا محیطی تاریک بود. این موضوع گویا با حسگر جدید سونی برطرف شده و ناتینگ فون ۲ می‌تواند میزان نور بیشتری را جذب کند که طبیعتا روی کیفیت تصویر ثبت شده تاثیر بسزایی می‌گذارد.
 
مقایسه دوربین ناتینگ فون ۲ با ناتینگ فون ۱ عکاسی در حالت پرتره
 
تصویر ثبت شده با گوشی Nothing Phone 2
 
تصویر ثبت شده با گوشی Nothing Phone 1
 
ناتینگ فون ۲ در حالت پرتره نیز عملکرد بهتری از خود نشان می‌دهد که این موضوع طبیعتا به خاطر برخورداری از تراشه توانمندتر است. درواقع توان پردازشی بالاتر ناتینگ فون ۲ سبب شده تا سوژه به شکل بهتری از پس زمینه تفکیک شود.
 
مقایسه دوربین اولتراواید گوشی Nothing Phone 1 با Nothing Phone 2
 
تصویر ثبت شده با گوشی Nothing Phone 2
 
تصویر ثبت شده با گوشی Nothing Phone 1
 
از نظر سخت افزاری باید گفت تفاوتی دیده نمی‌شود و هر دو گوشی هوشمند از حسگری مشابه برای دوربین اولتراواید استفاده می‌کنند. با این حال، آنچه باعث می‌شود ناتینگ فون ۲ دست برتری داشته باشد، نرم افزار بهتر و تراشه‌ای با توان پردازشی بالاتر است. این تفاوت هرچند جزئی در تصاویر ثبت شده مشهود بوده که می‌توانید در تصاویر بالا مشاهده کنید.
 
مقایسه گوشی ناتینگ فون ۲ با ناتینگ فون ۱ از نظر کیفیت صدا
از نظر بلندگوها و کیفیت صدا باید بگوییم هر دو گوشی هوشمند مجهز به بلندگوهای استریو شده‌اند، اما تفاوت چندانی از نظر خروجی صدا بین ناتینگ فون ۲ و ناتینگ فون ۱ دیده نمی‌شود. حجم خروجی صدا هرچند قابل قبول به نظر برسد؛ اما همچنان نبود بیس قوی از نقاط ضعف این دو تلفن هوشمند است.
 
مقایسه گوشی ناتینگ فون ۱ با ناتینگ فون ۲ از نظر باتری و شارژدهی
افزایش میزان ظرفیت باتری در ناتینگ فون ۲
ناتینگ فون ۲ از سرعت شارژ بالاتری پشتیبانی می‌کند
در مقایسه ناتینگ فون ۲ با نسل گذشته خود از نظر باتری، اولین نکته‌ای که نظرمان را جلب می‌کند افزایش ظرفیت آن است. ناتینگ فون ۱ باتری با ظرفیت ۴۵۰۰ میلی‌آمپرساعت داشت که در نسخه جدید، این میزان به ۴۷۰۰ میلی‌آمپرساعت رسیده است. طبیعتا بزرگ‌تر شدن ابعاد صفحه نمایش به معنای مصرف بیشتر انرژی است؛ اما در آزمایش‌هایی که صورت گرفت عملکرد ناتینگ فون ۲ از نظر مصرف باتری بهتر بود.
 
دلیل عملکرد بهتر ناتینگ فون ۲ را می‌توان در تراشه اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ خلاصه کرد. این تراشه در مصرف انرژی با اینکه توان پردازشی بالاتری نسبت به رقیب خود ارائه می‌دهد، اما انرژی کمتری  نیاز دارد. از نظر سرعت شارژ نیز برتری با ناتینگ فون ۲ است.
 
محصول جدید برند ناتینگ به جای سرعت شارژ ۳۳ وات از سرعت شارژ ۴۵ واتی برخوردار شده که باعث می‌شود شارژ کامل باتری در مدت زمان کمتری صورت گیرد. ناتینگ فون ۲ قابلیت شارژ بی‌سیم ۱۵ وات و امکان شارژ معکوس را از ناتینگ فون ۱ به ارث برده و مانند نسل قبلی خود بدون برخورداری از شارژر در درون جعبه به بازار عرضه می‌شود. با این حساب اگر علاقه‌مند به خرید ناتینگ فون ۲ شده‌اید باید شارژر آن را نیز جداگانه تهیه کنید.
 
گوشی ناتینگ فون ۲ را بخریم یا ناتینگ فون ۱؟
برخلاف مقالات دیگری که در بلاگ منتشر شده و به مقایسه گوشی‌های مختلف با یکدیگر رفته‌ایم پاسخ به سوال بالا بسیار ساده‌تر است. ناتینگ فون ۲ از جنبه‌های مختلف نسبت به نسل گذشته خود برتری دارد که می‌توان به تراشه توانمندتر، صفحه نمایش بزرگ‌تر و باکیفیت‌تر، باتری با ظرفیت بیشتر، سرعت شارژ بالاتر و همچنین دوربین‌های توانمندتر در عکاسی و فیلمبرداری اشاره کرد. با این حساب اگر می‌خواهید بدانید بین ناتینگ فون ۲ و ناتینگ فون ۱ خرید کدامیک مناسب‌تر است، ما خرید ناتینگ فون ۲ را به شما پیشنهاد می‌دهیم.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.