تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

August 16, 2023
13:49 چهارشنبه، 25ام مردادماه 1402
کد خبر: 148564

سازمان غذا و دارو دیگر پیگیر شکایات از پلتفرم‌های فروش دارو نمی‌شود

سازمان غذا و دارو پذیرفته فعالیت توزیع دارو به‌سمت پلتفرم‌های آنلاین می‌رود و در آینده، داروخانه‌ها بیشتر در کارهای تخصصی توزیع دارو فعالیت خواهند کرد.

رئیس مرکز بهبود محیط کسب‌وکار اعلام کرد که سازمان غذا و دارو دیگر شکایت خود از پلتفرم‌های توزیع دارو را پیگیری نخواهد کرد. او همچنین گفت که این سازمان به‌زودی تنظیم‌گری‌های لازم را درخصوص این پلتفرم‌ها انجام می‌دهد.

«امیر سیاح»، رئیس مرکز بهبود محیط کسب‌وکار وزارت امور اقتصادی و دارایی، طی سخنانی در حاشیه هفتاد‌وهفتمین جلسه هیئت مقررات‌زدایی و بهبود فضای کسب‌وکار درباره مصوبات این جلسه گفت: «پلتفرم‌های توزیع دارو از هیئت مقررات‌زدایی خواسته بودند که شرایط کارشان قانونمند شود و سازمان غذا و دارو به‌جای شکایت، وارد فاز تنظیم‌گری و تعیین حد و حدود برای فعالیت آن‌ها شود

او با اشاره به اینکه هیئت مقررات‌زدایی این درخواست را پذیرفته است، گفت: «هیئت مقررات‌زدایی همچنین از سازمان غذا و دارو خواست تا در اسرع وقت مقررات و حد و حدود فعالیت پلتفرم‌های توزیع دارو را روشن کند که خوشبختانه پذیرفتند؛ زیرا آن‌ها نیز قبول دارند که فعالیت توزیع دارو به‌سمت پلتفرم‌های آنلاین می‌رود و در آینده، داروخانه‌ها بیشتر در کارهای تخصصی توزیع دارو و نه رساندن آن به بیمار، فعالیت خواهند کرد

به گفته رئیس مرکز بهبود محیط کسب‌وکار، رسیدن به این نقطه یک‌سری تنظیم‌گری‌ها می‌خواهد که سازمان غذا و دارو قول داده است آن را انجام دهد.

او همچنین بیان کرد که هیئت مقررات‌زدایی و بهبود فضای کسب‌و‌کار از سازمان غذا و دارو خواسته است که شکایت‌هایش علیه پلتفرم‌های توزیع دارو را پیگیری نکند و دستورالعمل آن را بنویسد. احتمالاً ابلاغ این دستورالعمل تا ماه آینده رخ خواهد داد.

سیاح در بخش دیگری از سخنان خود درخصوص توافق‌های به‌عمل‌آمده در جلسه این هیئت با سازمان شیلات ایران نیز گفت: «درخواست هیئت مقررات‌زدایی از سازمان شیلات این بود که بعد از 20 سال عدم صدور مجوز برای صید و صیادی، اجازه دهد که صیادان غیررسمی فعلی، رسمی شوند و برای آن‌ها پروانه صید صادر شود

او با اشاره به اینکه تعداد این صیادان غیرقانونی بالغ بر بیست هزار نفر است، گفت: «باید کاری کنیم که این افراد زیر نظر شیلات و تحت نظارت قانون قرار بگیرند و از مزایایی چون به رسمیت شناخته‌شدن و درنتیجه امکان برخورداری از بیمه خود و کارگرانشان و جمع‌آوری سابقه کاری بهره‌مند شوند و کارشان حساب‌وکتاب پیدا کند

به گفته رئیس مرکز بهبود محیط کسب‌وکار وزارت امور اقتصادی و دارایی سازمان شیلات هم این موضوع را پذیرفت که اتفاقی که در هرمزگان درخصوص صدور الکترونیکی مجوز صیادی از درگاه ملی مجوزها رخ داد، در همه استان‌های سواحل جنوبی کشور رخ دهد.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.