دانشآموزان و دانشجویان برای رسیدگی به امور تحصیلی و پژوهشی خود نیاز به گوشی هوشمندی دارند که چه از لحاظ سختافزاری و چه از لحاظ نرمافزاری امکانات لازم را در اختیار آنها بگذارد. البته به غیر از این موارد، این گوشی هوشمند باید از لحاظ قیمتی نیز مناسب باشد تا کاربران برای خرید آن، متحمل پرداخت هزینههای سنگین نشوند. در همین راستا، ما در این مطلب قصد داریم به معرفی و بررسی بهترین گوشیهای میانرده برای دانشآموزان و دانشجویان با بودجهی ۲۰ میلیون تومان بپردازیم تا اگر برای سال جدید تحصیلی پیش رو قصد خرید یک گوشی هوشمند باکیفیت را دارید، با توجه به بودجهی خود بهترین گزینهی ممکن را انتخاب کنید.
ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس ۵G شیائومی
ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس ۵G، با داشتن مشخصات سختافزاری و نرمافزاری بسیار خوب، یکی از بهترین گوشیهای میانرده برای دانشآموزان و دانشجویان در بازار به شمار میرود. این گوشی هوشمند میانرده شیائومی مجهز به یک نمایشگر بزرگ ۶.۶۷ اینچی از جنس OLED است که از ویژگیهای مناسبی نظیر رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی، Dolby Vision و HDR10+ پشتیبانی میکند. همچنین به لطف ارائه رزولوشن تصویر ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل، دانشآموزان و دانشجویان از دیدن محتواهای تصویری لذت خواهند برد.
حداکثر روشنایی نمایشگر این گوشی ۹۰۰ نیت است و چگالی تصویر آن نیز به ۴۰۵ پیکسل در هر اینچ میرسد. شیائومی برای این گوشی هوشمند میانرده خود از تراشهی ۶ نانومتری Dimensity 1080 مدیاتک به عنوان قلب تپنده استفاده کرده که به راحتی از پس انجام کلیههای کارهای سبک و سنگین دانشآموزان و دانشجویان بر میآید و از این بابت مشکلی وجود ندارد. همچنین ۱۲ گیگابایت حافظهی رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی نیز پردازنده این گوشی را همراهی میکنند.
این گوشی هوشمند به یک سیستم دوربین بسیار قدرتمند مجهز شده که از سنسور اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی، سنسور اولترا واید ۸ مگاپیکسلی و ماکروی ۲ مگاپیکسلی بهره میبرد. همچنین سنسور اصلی این دوربین قادر به ضبط ویدیوهای با کیفیت ۴K با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه نیز است. سنسور سلفی ۱۶ مگاپیکسلی این گوشی نیز عملکرد بسیار خوبی دارد و قابلیت فیلمبرداری ۱۰۸۰P با حداکثر سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه را نیز به کاربران ارائه میدهد.
ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس ۵G خوشبختانه مجهز به جک ۳.۵ میلیمتری صدا است و این ویژگی میتواند خبر بسیار خوبی برای دانشآموزان و دانشجویان باشد. از لحاظ شارژدهی، این گوشی یکی از بهترینهاست و باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی آن میتواند در استفادههای معمولی حداقل یک روز کامل دانشجویان را همراهی کند. همچنین درون جعبه این محصول، یک شارژر ۱۲۰ واتی قرار دارد که تنها در عرض ۳۰ دقیقه میتواند باتری این گوشی را به طور کامل شارژ کند.
از دیگر قابلیتهای بسیار خوب این گوشی میانرده میتوان به پشتیبانی از نسل پنجم اینترنت همراه (۵G)، پشتیبانی از گواهی ضدآب و ضدگردوغبار IP53 و استفاده از گوریلا گلس ۵ کورنینگ به عنوان محافظ نمایشگر اشاره کرد.
نکات مثبت
نمایشگر OLED 120 هرتزی
پردازندهی با عملکرد بسیار خوب
شارژدهی عالی با سرعت شارژ فوقالعاده
سیستم دوربین قدرتمند
نکات منفی
اسپیکرهای نه چندان قدرتمند
داغ کردن بعد از استفاده طولانی
ردمی K50 شیائومی
ردمی K50، یکی دیگر از گوشیهای بسیار باکیفیت و پرطرفدار شیائومی در بازار است که در برخی از موارد، چیزی کم از گوشیهای هوشمند پرچمدار ندارد.
این محصول که یکی از مناسبترین گوشیهای میانرده برای استفاده دانشآموزان و دانشجویان است، نمایشگر بزرگ ۶.۶۷ اینچی از جنس OLED دارد که از رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی نیز پشتیبانی میکند. همچنین به این قابلیتها، باید پشتیبانی از Dolby Vision و HDR10+ را نیز اضافه کنیم.
به لطف حداکثر روشنایی ۱۲۰۰ نیتی نمایشگر این گوشی، دانشآموزان و دانشجویان در زیر نور شدید آفتاب بدون هیچ مشکلی میتوانند از گوشی هوشمند خود استفاده کنند. در ضمن این گوشی رزولوشن تصویر ۳۲۰۰ در ۱۴۴۰ پیکسل را به همراه چگالی تصویر ۵۲۶ پیکسل بر اینچ به کاربران ارائه میدهد و تماشای محتواهای ویدیویی روی این نمایشگر لذت خاصی دارد.
قلب تپنده این محصول، پردازنده ۵ نانومتری Dimensity 8100 مدیاتک است که قادر به اجرای سنگینترین بازیها و اپلیکیشنهای دنیاست. همچنین نباید ۱۲ گیگابایت حافظهی رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی این گوشی را از قلم انداخت. سیستمعامل اندروید ۱۲ به همراه رابط کاربری MIUI 13 روی این گوشی میانرده به صورت پیشفرض نصب شده و قابل ارتقاء نیز است.
شیائومی برای این محصول خود از یک سیستم دوربین سهگانه متشکل از سنسور اصلی ۴۸ مگاپیکسلی، سنسور اولترا واید ۸ مگاپیکسلی و ماکروی ۲ مگاپیکسلی بهره برده که در مجموع عملکرد بسیار خوبی دارند. سنسور اصلی این گوشی قادر به انجام فیلمبرداری ۴K با حداکثر سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه است و سنسور سلفی آن نیز با دقت ۲۰ مگاپیکسلی به انجام وظیفه میپردازد.
یک باتری پرظرفیت ۵۵۰۰ میلیآمپر ساعتی به عنوان منبع انرژی این گوشی در نظر گرفته شده که در استفاده عادی حداقل یک روز و نصف دانشجویان و دانشآموزان را همراهی خواهد کرد. شارژر ۶۷ واتی نیز باتری این گوشی را در عرض ۳۰ دقیقه تا حدود ۸۰ درصد شارژ میکند.
نکات مثبت
باتری قدرتمند با شارژدهی و سرعت شارژ بسیار خوب
پردازنده با عملکرد مناسب
نمایشگر OLED 120 هرتزی با روشنایی عالی
نکات منفی
عدم پشتیبانی از کارت حافظه
نداشتن قابلیت شارژ بیسیم
گلکسی S21 فن ادیشن ۵G سامسونگ
با اینکه بیش از یک سال از زمان عرضه گلکسی S21 فن ادیشن سامسونگ به بازار میگذرد، اما این پرچمدار اقتصادی همچنان یکی از محبوبترین گوشیهای این برند است.
گلکسی S21 فن ادیشن ۵G سامسونگ مجهز به یک نمایشگر ۶.۴ اینچی از جنس Dynamic AMOLED 2X است که از رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی و HDR10+ پشتیبانی میکند. این گوشی ابعاد جمعوجوری دارد و به راحتی درون جیب دانشآموزان و دانشجویان قرار میگیرد.
نمایشگر این گوشی، محتواهای تصویری را با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ پیکسل برای کاربران به نمایش میگذارد و کیفیت تصویر بسیار خوبی دارد. این پرچمدار اقتصادی که یکی از بهترین گوشیهای میانرده برای دانشآموزان و دانشجویان است، از تراشهی ۵ نانومتری اگزینوس ۲۱۰۰ به عنوان قلب تپنده بهره میبرد و بدون هیچ مشکلی به انجام کلیه کارهای سبک و سنگین آنها میپردازد.
همچنین ۸ گیگابایت حافظهی رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی نیز آن را همراهی میکنند. سیستم دوربین سهگانه این گوشی متشکل از سنسور اصلی و اولترا واید ۱۲ مگاپیکسلی و سنسور تله فوتوی ۸ مگاپیکسلی است و قابلیت ضبط ویدیو با باکیفیت ۴K و حداکثر سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه را نیز دارد.
در نهایت باید به سنسور سلفی ۳۲ مگاپیکسلی این گوشی اشاره کنیم که تصاویر باکیفیتی را به ثبت میرساند. از لحاظ شارژدهی، این گوشی به لطف باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتیاش قادر است در استفادههای عادی حداکثر یک روز دوام بیاورد.
همچنین شارژر ۲۵ واتی، باتری این گوشی را در عرض یک ساعت به طور کامل شارژ میکند. سیستمعامل اندروید ۱۲ به صورت پیشفرض روی این گوشی نصب شده که قابل ارتقاء به اندروید ۱۳ و رابط کاربری One UI 5.1 است.
نکات مثبت
نمایشگر بسیار باکیفیت AMOLED
سیستم دوربین قدرتمند
طراحی پرچمدار
پردازنده با عملکرد مناسب
نکات منفی
شارژدهی کم
عدم پشتیبانی از کارت حافظه
پوکو F5 شیائومی
پوکو F5 یکی از بهترین گوشیهای میانرده پریمیوم شیائومی است که در سال ۲۰۲۳ روانهی بازار شده و با قابلیتهای بسیار خوبی که دارد، میتواند به اکثر نیازهای دانشآموزان و دانشجویان پاسخ دهد.
این گوشی هوشمند شیائومی مجهز به یک نمایشگر ۶.۶۷ اینچی از جنس AMOLED است که از رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی با فناوری +HDR10 و دالبی ویژن پشتیبانی میکند و وضوح تصویر مناسب ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل را به کاربران ارائه میدهد. همچنین باید به حداکثر روشنایی تصویر ۱۰۰۰ نیتی این محصول اشاره کنیم.
پوکو F5 به یک باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی مجهز شده که قادر است این گوشی را تا بیش از ۱ روز به راحتی همراهی کند. اما در صورت اتمام شارژ هم هیچ نگرانی وجود ندارد چرا که شارژر آن از سرعت بالای ۶۷ وات بهره میبرد و کاربران در عرض ۴۷ دقیقه میتوانند آن را به طور کامل شارژ کنند.
این گوشی از پردازندهی اسنپدراگون ۷ پلاس نسل ۲ به عنوان قلب تپنده بهره میبرد که یک تراشه مبتنی بر لیتوگرافی ۴ نانومتری است و میتواند تمام اپهای مورد نیاز دانشآموزان و دانشجویان را با کیفیت بسیار خوب اجرا کند.
همچنین نباید ۱۲ گیگابایت حافظهی رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی این گوشی هوشمند قدرتمند را از قلم بیندازیم. از لحاظ دوربین، به لطف سنسور ۶۴ مگاپیکسلی اصلی این گوشی که از فوکوس خودکار و لرزشگیر اپتیکال هم پشتیبانی میکند، تصاویر خوبی در نور روز ثبت و ضبط خواهید کرد.
در کنار این سنسور، دو سنسور ۸ مگاپیکسلی اولترا واید و ۲ مگاپیکسلی ماکرو نیز دیده میشوند. این گوشی از قابلیت فیلمبرداری ۴K با حداکثر سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه پشتیبانی میکند و سنسور سلفی آن نیز ۱۶ مگاپیکسلی است. سیستمعامل اندروید ۱۳ روی این گوشی نصب شده و رابط کاربری MIUI 14 قابلیتهای شخصیسازی مناسبی را در اختیار کاربران قرار میدهند.
نکات مثبت
پردازندهی فوقالعاده قدرتمند
طول عمر بالای باتری با شارژر کم نظیر
نمایشگر ۱۲۰ هرتزی بسیار باکیفیت با پشتیبانی از دالبی ویژن
نکات منفی
پشتیبانی نرمافزاری کوتاهمدت
عملکرد تمام دوربینها در شب خیلی خوب نیست
گلکسی A54 5G سامسونگ
اگر از طرفداران سامسونگ هستید و به دنبال یک گوشی میانرده در حد پرچمدار میگردید، میتوانید گلکسی A54 5G سامسونگ را به عنوان یکی از بهترین گوشیهای میانرده برای دانشآموزان و دانشجویان انتخاب کنید.
جدیدترین گوشی میانرده سامسونگ از یک نمایشگر ۶.۴ اینچی از جنس Super AMOLED بهره میبرد و از یک سری ویژگیهای بسیار خوب نظیر رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی، HDR10+، حداکثر روشنایی ۱۰۰۰ نیت و گوریلا گلس ویکتوس ۵ به عنوان محافظ نمایشگر بهره میبرد. به این ویژگیهای خوب باید پشتیبانی از وضوح تصویر ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ پیکسل را نیز اضافه کنیم که تماشای محتواهای تصویری را به امری لذتبخش برای دانشجویان و دانشآموزان تبدیل میکند.
از لحاظ سختافزاری، با حضور تراشهی هشت هستهای اگزینوس ۱۳۸۰، کاربران در انجام بازیها یا کار با اپلیکیشنهای سنگین با مشکل خاصی مواجه نخواهند شد. همچنین ۸ گیگابایت حافظهی رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی برای استفاده دانشآموزان و دانشجویان در این گوشی در نظر گرفته شده است. در بخش نرمافزار، به لطف One UI 5.1 مبتنی بر اندروید ۱۳، قابلیتهای بسیار خوبی در اختیار کاربران قرار میگیرد و تا چهار سال نیز بهروزرسانی نرمافزاری برای این گوشی منتشر میشود.
گلکسی A54 روی پنل پشتی خود از سه دوربین بهره میبرد که شامل ۵۰ مگاپیکسلی اصلی با لرزشگیر اپتیکال، ۵ مگاپیکسلی ماکرو و ۱۲ مگاپیکسلی فوق عریض میشوند. دوربین سلفی این گوشی هم ۳۲ مگاپیکسلی با قابلیت فوکوس خودکار است. دوربین اصلی این گوشی میانرده قابلیت فیلمبرداری ۴K با حداکثر سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه را دارد.
این گوشی از یک باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی به عنوان منبع تغذیهی خود بهره میبرد و قادر است حداقل یک روز کامل کاربران را همراهی کند. از لحاظ شارژر هم گلکسی A54 از یک شارژر ۲۵ واتی سریع پشتیبانی میکند.
نکات مثبت
بدنهی شیشهای باکیفیت با پشتیبانی از استاندارد ضد آب IP67
عملکرد خوب پردازشگر مرکزی
نمایشگر بسیار باکیفیت ۱۲۰ هرتزی
پشتیبانی نرمافزاری طولانی مدت
عملکرد مناسب سیستم دوربین
نکات منفی
عدم بهرهمندی از شارژر درون جعبه
لرزشگیر اپتیکال فقط در وضوح ۱۰۸۰P کار میکند
پوکو X5 پرو
پوکو X5 پرو، به لطف داشتن مشخصاتی در حد یک گوشی پرچمدار، میتواند یکی از بهترین گوشیهای میانرده برای استفاده دانشآموزان و دانشجویان باشد.
در این گوشی هوشمند محبوب پوکو، با یک نمایشگر تخت ۶.۶۷ اینچی از جنس AMOLED مواجه هستیم که از رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی پشتیبانی میکند و تصاویر را با وضوح Full HD به کاربران نشان میدهد. همچنین فناوری پنل این گوشی با پشتیبانی از گاموت رنگی DCI-P3، تجربهای خیرهکننده را برای دانشآموزان و دانشجویان به همراه میآورد.
پوکو به عنوان قلب تپندهی این گوشی هوشمند میانرده از پردازندهی اسنپدراگون ۷۷۸G بهره برده که یک چیپست ۶ نانومتری محسوب میشود و قادر است از پس تمام امورات سبک و سنگین کاربران به خوبی بربیاید. پردازندهی این گوشی هوشمند میانرده را ۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی و ۸ گیگابایت حافظهی رم همراهی میکنند.
سیستم دوربین پوکو X5 پرو متشکل از دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی اصلی، ۸ مگاپیکسلی اولترا واید و ۲ مگاپیکسلی ماکرو است و نسبت به نسل قبلیاش عملکرد بسیار مناسبی در این زمینه دارد. این گوشی فاقد لرزشگیر اپتیکال است و قابلیت فیلمبرداری ۴K با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه را نیز به کاربرانش ارائه میدهد. در نهایت باید به دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی این گوشی هوشمند میانرده اشاره کنیم.
پوکو X5 پرو از یک باتری پرظرفیت ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی به عنوان منبع انرژی استفاده میکند و در استفادههای روزمره حداقل یک روز را دوام میآورد. همچنین شارژر ۶۷ واتی در عرض یک ساعت میتواند به طور کامل این گوشی قدرتمند پوکو را شارژ کند.
نکات مثبت
پردازندهی قدرتمند
نمایشگر AMOLED باکیفیت با رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی
باتری پرظرفیت و پشتیبانی از سرعت شارژ ۶۷ واتی
نکات منفی
بدنه تمام پلاستیکی
رابط کاربری پیچیده
گلکسی A34 5G سامسونگ
گلکسی A34، یکی دیگر از میانردههای جدید سامسونگ است که با توجه به قیمت مناسب و امکانات پرتعدادش، گزینهی مناسبی برای استفاده دانشآموزان و دانشجویان محسوب میشود.
این گوشی هوشمند میانرده از یک نمایشگر بزرگ ۶.۶ اینچی از جنس Super AMOLED بهره میبرد و قابلیتهای بسیار خوبی نظیر تراکم پیکسلی ۳۹۰ پیکسل بر هر اینچ، وضوح ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ و پشتیبانی از رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی را به کاربران ارائه میدهد. همچنین روشنایی صفحهنمایش این گوشی هوشمند میتواند تا ۱۰۰۰ نیت افزایش پیدا کند که برای استفاده در زیر نور آفتاب هیچ مشکلی نخواهید داشت.
سامسونگ از پردازندهی ۶ نانومتری Dimensity 1080 مدیاتک به عنوان مغز متفکر گلکسی A34 استفاده کرده که عملکرد پردازشی بسیار مناسبی دارد و به خوبی از پس انجام کلیه کارهای دانشجویی و دانشآموزی بر میآید. همچنین ۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی و ۸ گیگابایت حافظهی رم نیز در دسترس کاربران قرار دارد.
سیستمعامل اندروید ۱۳ به صورت پیشفرض روی این گوشی هوشمند جدید سامسونگ نصب شده و رابط کاربری One UI 5.1 را اجرا میکند. گلکسی A34 5G میتواند تا اندروید ۱۷ را دریافت کند و تا سال ۲۰۲۷ از حفرههای امنیتی در امان باشد. این گوشی از یک باتری با ظرفیت ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی به عنوان منبع تغذیه استفاده میکند که حداقل یک روز کامل با شما همراه خواهد بود.
گلکسی A34 سامسونگ از سرعت شارژ ۲۵ وات پشتیبانی میکند و شارژ شدن کامل آن نیز به حدود یک ساعت و نیم زمان نیاز دارد. این میانرده جدید سامسونگ مجهز به سیستم دوربین سهگانه است که سنسور اصلی آن دقتی ۴۸ مگاپیکسلی دارد و در کنار آن سنسور ۸ مگاپیکسلی اولترا واید و ۵ مگاپیکسلی ماکرو نیز به چشم میخورد. همچنین باید به قابلیت فیلمبرداری ۴K با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه و سنسور سلفی ۱۳ مگاپیکسلی این گوشی هوشمند اشاره کنیم.
نکات مثبت
نمایشگر Super AMOLED باکیفیت با رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی
عملکرد پردازشی مناسب
سیستم دوربین در مجموع باکیفیت
نکات منفی
نبود جک ۳.۵ میلیمتری صدا
ردمی نوت ۱۲ ۴G شیائومی
اگر بودجهی محدودی برای خرید گوشی دارید، ردمی نوت ۱۲ ۴G شیائومی را میتوانید به عنوان یکی از مقرونبهصرفهترین گوشیهای میانرده با امکاناتی بسیار خوب برای دانشآموزان و دانشجویان در نظر بگیرید.
این گوشی هوشمند اقتصادی پنلی ۶.۶۷ اینچی از جنس AMOLED دارد که رفرشریت آن به ۱۲۰ هرتز میرسد و از حداکثر روشنایی نمایشگر ۱۲۰۰ نیتی نیز بهره میبرد. این نمایشگر از رزولوشن FULL HD پشتیبانی میکند و برای محافظت بیشتر به گوریلا گلس ویکتوس ۳ نیز مجهز شده است.
تراشهی ۶ نانومتری اسنپدراگون ۶۸۵ به عنوان مغز متفکر این گوشی به انجام وظیفه میپردازد که برای انجام کارهای سبک دانشآموزان و دانشجویان مناسب است. در کنار این پردازنده باید به حافظهی رم ۸ گیگابایتی و ۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی این گوشی اشاره کنیم. اندروید ۱۳ به همراه رابط کاربری MIUI 14 روی این گوشی نصب شده است.
ردمی نوت ۱۲ ۴G مجهز به سیستم دوربین سهگانه متشکل از سنسور ۵۰ مگاپیکسلی اصلی، ۸ مگاپیکسلی اولترا واید و ۲ مگاپیکسلی ماکرو است و دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسلی نیز دارد. از لحاظ شارژدهی، باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی این گوشی حداقل یک روز شارژدهی به شما ارائه میدهد و به لطف شارژر ۳۳ وات، به سرعت شارژ میشود.
نکات مثبت
نمایشگر ۱۲۰ هرتزی AMOLED با کیفیت عالی
طول عمر بسیار بالای باتری
سرعت شارژ بالا
دوربین اصلی باکیفیت
طراحی زیبا و مدرن با استاندارد IP53
نکات منفی
اسپیکر نه چندان قدرتمند