رسانه‌های اجتماعی

October 24, 2023
15:41 سه شنبه، 2ام آبانماه 1402
کد خبر: 150885

اینستاگرام قابلیت تبدیل تصاویر به استیکر برای ریلز و استوری را آزمایش می‌کند

با استفاده از این ویژگی می‌توانید پس از تبدیل عکس مورد نظر خود به استیکر، از آن در ریلز و استوری استفاده کنید.
 
اینستاگرام در حال کار بر روی یک ویژگی ساخت استیکر است که به کاربر اجازه می‌دهد عکس‌های خود و در برخی موارد عکس‌های دیگر کاربران را به استیکر تبدیل کند و در ریلز یا استوری قرار دهد. شرکت متا اخیراً به ساخت استیکرها با استفاده از هوش مصنوعی مولد اشاره کرده بود، اما این ابزار جدید به نظر می‌آید ساده‌تر باشد.
 
براساس گزارش انگجت، در ویژگی جدید اینستاگرام پس از انتخاب سوژه در یک عکس، پس‌زمینه آن حذف می‌شود و به صورت یک استیکر درمی‌آید. این استیکر را می‌توان روی محتواهای دیگر در استوری و ریلز قرار داد. البته این ویژگی به‌صورت آزمایشی معرفی شده و هنور در اختیار تمام کاربران قرار نگرفته است.
 
 
امکان ساخت استیکر از روی عکس‌‌ در اینستاگرام
در ویدیوی منتشر شده در کانال «آدام موسری»، مدیر اینستاگرام، نحوه کار با این ویژگی جدید نمایش داده شد. این ابزار علاوه بر ایجاد استیکر از عکس‌های ذخیره‌شده در گوشی، این امکان را به کاربران می‌دهد که از «تصاویر واجد شرایط موجود در اینستاگرام» استیکر شناور بسازند. موسری جزئیات بیشتری در مورد این ویژگی به اشتراک نگذاشته است، اما احتمالاً برخی از کاربران به این ویژگی دسترسی پیدا کنند.
 
این ابزار هنوز در مرحله آزمایشی قرار دارد و برای همه کاربران عرضه نشده است و به مرور زمان باید دید که عملکرد آن چگونه خواهد بود. در چند وقت اخیر شاهد اضافه‌شدن ویژگی‌های متنوعی به اینستاگرام بودیم. برای مثال قابلیت قرار‌دادن نظرسنجی در کامنت‌ها به صورت آزمایشی در اختیار برخی کاربران قرار گرفته است.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.