نشست هم اندیشی رگولاتوری با شهرداری مشهد درباره فیبرنوری برگزار شد
روز سهشنبه نشست هم اندیشی، معاون راهبردی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و تعدادی از اپراتورهای مجری عملیات فیبرنوری با نمایندگان شهرداری مشهد با موضوع تبیین اهمیت پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها برگزار شد.
مهدی روحانی نژاد، معاون راهبردی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در ابتدای این جلسه گزارشی از اقدامات و دستاوردهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در 2 سال گذشته ارایه کرد که بخش عمده این گزارش به پروژه فیبرنوری و اهمیت این پروژه به عنوان زیرساخت توسعه آینده کشور اختصاص داشت.
وی گفت: از سویی دیگر حفاری های متعدد که یکی از لازمه های علمیات فیبرنوری است، موجب اذیت شهروندان می شود که اتفاقا ما مخالف آن هستیم از این رو برای جلوگیری از این حفاری های غیر ضرور بر اساس ماده 67 برنامه ششم توسعه، خواستار همیاری و همکاری شهرداری مشهد در این زمینه هستیم.
روحانی نژاد تصریح کرد: جلوگیری از هدر رفت منابع و تسریع در انجام پروژه ملی فیبرنوری، از مهمترین اهداف برگزاری این جلسه است که امیدواریم با طرف خود به یک جمع بندی کامل در این خصوص برسیم.
معاون راهبردی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص زیرساخت فیبرنوری در مشهد گفت: در این کلانشهر 500 کیلومتر حفاری فیبرنوری انجام خواهد شد که پایه گذار 2 هزار و 100 کیلومتر طول شبکه خواهد بود. همچنین برای توسعه فیبرنوری نیازمند نصب 400 کابینت در این شهر هستیم.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان رضوی نیز در این نشست عنوان کرد: تاکنون برای اپراتورهای اجرا کننده فیبرنوری در مشهد از جمله پیشگامان، های وب، آسیاتک و صبانت مجوزهای اولیه برای حفاری اخذ شده است.
علی دلگیر تصریح کرد: استفاده از امکانات مازاد شرکت ها طبق قانون برای اپراتورها مانعی ندارد از این رو تعاملاتی با شهرداری مشهد انجام گرفته است که تعرفه این شهرداری مطابق نظر سازمان تنظیم مقررات پرداخت خواهد شد.
وی ادامه داد: اپراتورهای تعیین شده برای اجرای پروژه فیبرنوری، موظف به معرفی نماینده بومی در مشهد هستند و باید مناطق اولویت دار خود در مشهد را مشخص کنند.
در این جلسه که با حضور نمایندگان اپراتورها برگزار می شد، موانع اجرای عملیات عمرانی و مشکلات محاسبات هزینه ای بحث و گفت و گو شد.
نمایندگان شهرداری نیز سودهی پروژه در عرض پنج سال، تسریع در صدور مجوزهای درخواستی حفاری و وجود صرفه اقتصادی را از مهمترین خواسته های خود بیان کردند.