رگولاتور برای تصمیمگیری در حوزه رمزارزها نیاز به داده دارد
“زنده ماندن در جهان بی رحم رمزارزها” دومین پنل از نخستین روز برگزاری رویداد ۹ ژانویه است که تحت عنوان “رفت آن سوار کولی” برگزار شد؛ در این پنل رسول قربانی، مهدی مرادیان، ابراهیم مقدم، رضا طباطبایی، علی میری، سهیل نیکزاد، ضیا صدر، فرهاد فلاح و مینا والی سخنرانی کردند.
داستان رمزارز و کارخانه نوآوری رسانه راهکار
رسول قربانی، همبنیانگذار کارخانه نوآوری رسانه راهکار، در ارائهای تحت عنوان “داستان رمزارز” درباره داستان رمزارز و نقش «راهکار» در این مسیر صحبت و برخی اقدامات آن در مسیر توسعه این اکوسیستم را معرفی کرد.
در همین راستا، انتشارات راهپرداخت به مناسبت رویداد ۹ ژانویه مجموعهای نهگانه از کتابهایی در حوزه رمزارز را منتشر و بهرایگان توزیع کرد. البته علاوهبر این ۹ کتاب، کتاب دیگری هم به نام «داستان رمزارز» در روز اول رویداد ۹ ژانویه منتشر شد.
به گفته رسول قربانی اولین رویداد ۹ ژانویه با حضور ۳۰۰ نفر از اعضای اکوسیستم در سال ۱۴۰۰ برگزار شد و دومین دوره از این رویداد با حضور بالغ بر ۶۰۰ نفر در کتابخانه ملی بر پا شد و حالا در سومین دوره رویداد ۹ ژانویه، به همراه بیش از هزار نفر از اعضای اکوسیستم رمزارز دور هم جمع شدهایم.
نقطه تلاقی تسهیل فعالیت اکوسیستم و شفافیت مدنظر رگولاتور
مهدی مرادیان، مدیرعامل جیبیمو، در سومین دوره رویداد ۹ ژانویه در ارائهای با عنوان “چشمانداز ۲۰۲۴ پلتفرمهای امور مالی غیر متمرکز” عنوان کرد: «برخی از مهمترین دغدغههای رگولاتوری در حوزه رمزارزها، مبارزه با پولشویی و بحثهای مالی مرتبط با تروریسم، پیشگیری از کلاهبرداری و دیگر جرائم مالی است. همچنین حفظ حریم خصوصی شهروندان و حقوق دولتی مانند مالیات بر درآمد و دارایی از دیگر دغدغههای آن است.»
او در ادامه سخنرانی خود گفت: «رگولاتوری برای تصمیمگیری در این حوزه نیاز به داده دارد. از سویی سیستم بانکی ما امکان ارائه خدماتدهی به اکوسیستم رمزارزی را ندارد و با رگولاتوری برای آن ایجاد محدودیت میکند. رگولاتور باید به جای محدود کردن کسبوکارها از آنها بخواهد که دادهها را برای نظارت و رگولاتوری در اختیارش قرار بدهند.»