تلفن همراه

گوشی

February 12, 2024
15:25 دوشنبه، 23ام بهمنماه 1402
کد خبر: 160565

درخواست شیائومی از هند: دست از سخت‌گیری بردارید

منبع: ایسنا

شرکت چینی شیائومی از هند درخواست کرد مشوق‌های تولید را مورد ملاحظه قرار داده و تعرفه واردات بعضی از قطعات تلفن هوشمند را پایین بیاورد.

شرکت سازنده تلفن هوشمند شیائومی چین، به دهلی‌نو اعلام کرد تامین‌کنندگان قطعات تلفن هوشمند در بحبوحه تفحص سنگین دولت هند از شرکت‌های چینی، نگران راه اندازی فعالیت تولیدی در این کشور هستند.

شیائومی که با ۱۸ درصد سهم، بزرگترین سهم را در بازار تلفن هوشمند هند دارد، در نامه‌ای به تاریخ ششم فوریه، از هند خواست عرضه مشوق‌های تولید را مد نظر قرار داده و تعرفه واردات برای برخی از قطعات تلفن هوشمند را پایین بیاورد.

این شرکت چینی، با استفاده از قطعات بومی، تلفن هوشمند در هند مونتاژ می‌کند و سایر قطعات مورد نیازش را از چین و کشورهای دیگر وارد می‌کند. نامه شیائومی، پاسخی به سوال وزارت فناوری اطلاعات هند است که پرسیده بود دهلی‌نو، چگونه می‌تواند بخش تولید قطعات این کشور را توسعه دهد.

هند، پس از درگیری مرزی با چین در سال ۲۰۲۰ که کشته شدن ۲۰ سرباز هندی و چهار سرباز چینی را به دنبال داشت، سخت‌گیری در قبال شرکت‌های چینی را افزایش داده و طرح‌های سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ چینی را برهم زده و اعتراضات مکرر پکن را برانگیخته است.

هر چند شرکت‌های چینی که در هند فعالیت می‌کنند، تمایلی ندارند به شکل علنی درباره این سخت گیری صحبت کنند، نامه شیائومی نشان می‌دهد همچنان در هند به خصوص در فضای تلفن هوشمند که بسیاری از قطعات مهم از چین وارد می‌شود، با مشکلاتی دست به گریبان است.

مورالی کریشنان بی، رئیس شیائومی هند در این نامه اعلام کرد: هند باید روی تدابیر اعتمادسازی کار کند تا تامین کنندگان قطعات برای ایجاد فعالیت‌های تولیدی در این کشور، تشویق شوند.

مورالی کریشنان بدون نام بردن از هیچ شرکتی، گفت: تامین‌کنندگان قطعات برای راه اندازی فعالیت تولیدی در هند، نگرانی‌هایی دارند که ناشی از چالش‌هایی است پیش روی شرکت‌ها، به‌ خصوص شرکت‌های چینی‌ در هند است.

در این نامه آمده است: این نگرانی‌ها مربوط به رعایت مقررات و مسائل مربوط به روادید است که در مورد آنها توضیحی داده نشده و عوامل دیگراست. دولت هند باید به این نگرانی‌ها رسیدگی کند و برای ایجاد اعتماد بین تامین‌کنندگان خارجی قطعات و تشویق آنها به ایجاد تاسیسات تولیدی در این کشور تلاش کند.

مقامات هندی، سال گذشته شرکت چینی ویوو را به نقض برخی قوانین روادید، متهم کردند و مدعی شدند که ۱۳ میلیارد دلار پول را به شکل غیرقانونی از هند ارسال کرده است. هند همچنین بیش از ۶۰۰ میلیون دلار از دارایی‌های شیائومی را به دلیل حواله‌های غیرقانونی به نهادهای خارجی در قالب پرداخت حق امتیاز، بلوکه کرده است. هر دو شرکت چینی، ارتکاب هرگونه تخلف را رد می کنند.

علاوه بر نظارت رگولاتوری بر شرکت‌هایی نظیر شیائومی و ویوو، هند از سال ۲۰۲۰، بیش از ۳۰۰ اپلیکیشن چینی نظیر تیک‌تاک را ممنوع کرده و پروژه‌های برنامه ریزی شده مانند طرح‌های شرکت خودروسازی چینی BYD را متوقف کرده است.

بر اساس گزارش رویترز، منابع آگاه اظهار کردند بسیاری از مدیران شرکت‌های الکترونیکی چینی برای دریافت روادید برای ورود به هند، مشکل دارند و شرکت‌های آنها، به دلیل کنکاش دهلی‌نو، با کندی فرآیند موافقت با سرمایه‌گذاری‌هایشان روبرو هستند.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.