56 درصد مدیران آیتی به دنبال اپلیکیشنهای «توسعه شهروندی»
نظرسنجی اخیر روی 500 مدیر ارشد فناوری اطلاعات نشان داد 56 درصد این افراد «توسعه شهروندی» یا به عبارت دیگر ساخت اپلیکیشنهای کاربردی خارج از کانالهای رسمی فناوری اطلاعات را یکی از اولویتهای پیش روی خود میدانند. در این میان تقریبا دو نفر از هر پنج مدیر فناوری یا به عبارت دیگر 38 درصد آنها برنامه توسعه شهروندی را برای خود آغاز کردهاند.
این نظرسنجی که توسط مرکز Kissflow انجام شد همنین نشان داده است 65 درصد مدیران فناوری اطلاعات بر این باورند که توسعه شهروندی به کاهش عقب ماندگی در حوزه آیتی کمک میکند و همچنین 63 درصد اعلام کردند که با این روند میتوانند کاهش زمان تکمیل فرآیندهای مربوطه را باعث شوند.
کارشناسان در این نظرسنجی دریافتند افرادی که هم اکنون اپلیکیشنهای مورد نیاز خود را تولید میکنند در 30 درصد موارد در جریان عملیاتهای سازمانی، 28 درصد در بخش منابع انسانی و 20 درصد موارد برای بازاریابی از این ابزارها بهره میبرند.
«مارینلا پروفی» مشاور هوش مصنوعی استراتژیک در شرکت SAS در این خصوص گفت: «کاربران سازمانی به طور فزاینده در حال توسعه الیکیشنهای کاربردی از طریق پلتفرمهای بدون کد یا کم کد هستند که به آنها امکان میدهد بدون نیاز به مهارتهای فنی عمیق، ابزارهای کاربردی مورد نیاز خود را تولید کنند و مورد استفاده قرار دهند. این پلتفرمها برای ایجاد راهکارهای سفارشی، خودکارسازی گردشهای کاری و ساده سازی فرآیندهایی که پیشتر فقط در اختیار توسعه دهندگان نرم افزار بود، کمک میکنند».