هوش مصنوعی

November 17, 2024
17:00 یکشنبه، 27ام آبانماه 1403
کد خبر: 177824

مردم شعرهای هوش مصنوعی را به شعرهای شکسپیر ترجیح دادند!

یک بررسی جدید نشان داده است که مردم شعر تولیدشده توسط هوش مصنوعی را به اشعار «شکسپیر» ترجیح می‌دهند زیرا به نظر آنها اشعار هوش مصنوعی زیباتر و درک آن آسان‌تر است.

به گزارش ایسنا، در یک بررسی جدید، برخی از آثار واقعی شخصیت‌های ادبی بزرگ شامل «ویلیام شکسپیر»(William Shakespeare)، «لرد بایرون»(Lord Byron)، «جفری چاوسر»(Geoffrey Chaucer) و «تی‌اس الیوت»(TS Eliot) با تقلیدهایی از سبک‌ آنها که توسط ChatGPT ایجاد شده بود، مقایسه شد.

به نقل از دیلی میل، بیش از سه چهارم شرکت‌کنندگان این بررسی، اشعار هوش مصنوعی را به اشعار واقعی ترجیح ‌دادند و به طور میانگین امتیاز بالاتری را برای​ آنها در نظر گرفتند.

اشعار تولیدشده توسط هوش مصنوعی در آزمایش‌های کور که شرکت‌کنندگان آنها نمی‌دانستند کدام یک از اشعار معتبر هستند، دارای ریتم بهتر و زیبایی بیشتر تشخیص داده شدند اما زمانی که از پیش به آنها گفته شد کدام یک از اشعار تولید هوش مصنوعی و کدام‌ واقعی هستند، در مجموع اشعار هوش مصنوعی را بدتر دانستند.

همچنین، پژوهشگران بررسی کردند که آیا مردم می‌توانند تفاوت بین اشعار واقعی و جعلی را تشخیص دهند یا خیر. نتایج این بررسی نشان داد که مردم نمی‌توانند اشعار جعلی هوش مصنوعی را تشخیص دهند و در ۵۸.۵ درصد موارد به اشتباه فکر می‌کنند اشعار هوش مصنوعی واقعی هستند. این در حالی بود که اشعار واقعی انسان فقط در ۵۱.۷ درصد موارد به درستی شناسایی شدند.

دکتر «برایان پورتر»(Brian Porter) پژوهشگر «دانشگاه پیتسبرگ»(University of Pittsburgh) و از اعضای این گروه پژوهشی گفت: نتایج بررسی ما نشان می‌دهند که مردم نمی‌توانند اشعار تولیدشده توسط هوش مصنوعی را شناسایی کنند و آنها را به اشعار سروده‌شده توسط انسان ترجیح می‌دهند. در واقع، اشعار تولیدشده توسط هوش مصنوعی بیشتر از اشعار سروده‌شده توسط انسان به عنوان سروده‌های انسان در نظر گرفته می‌شوند.

پورتر ادامه داد: از نظر ما، شرکت‌کنندگان به این دلیل اشعار تولیدشده توسط هوش مصنوعی را ترجیح دادند که بیشتر قابل درک بودند و درک آنها آسان‌تر بود. وقتی فقط یک بار وقت دارید چیزی را بخوانید، شعر ساده‌تری را ترجیح می‌دهید که بلافاصله بتوانید آن را درک کنید.

وی افزود: من فکر نمی‌کنم این لزوما بدان معنا باشد که ما به طور کلی اشعار رایانه‌ای را به اشعار شکسپیر ترجیح می‌دهیم. مردم می‌خواهند شعرها توسط انسانی سروده شوند که بخواهد چیزی را به خواننده منتقل کند. به نظر می‌رسد ما در تشخیص این که کدام شعر توسط هوش مصنوعی و کدام شعر توسط انسان سروده شده است، بسیار غیر قابل اعتماد هستیم.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.