هوش مصنوعی

November 23, 2024
17:06 شنبه، 3ام آذرماه 1403
کد خبر: 178097

ویدیوی ساخته شده از نجات خرس قطبی با هوش مصنوعی کاربران را فریب داد

منبع: دیجیاتو

ویدیو نجات خرس قطبی فقط در تیک‌تاک 125 میلیون بازدید داشته اما عکاسان روی خوشی به آن نشان نداده‌اند.

چند روز قبل ویدیویی از نجات خرس قطبی در شبکه‌های اجتماعی وایرال شد. اگرچه برخی آن را تحسین کردند، خشم عکاسان طبیعت را برانگیخت. این ویدیو توسط هوش مصنوعی ساخته شده و به واقعیت نیز نزدیک است، حتی برخی کاربران گمان کردند واقعی است.

کلیپ 15 ثانیه‌ای نجات خرس قطبی در تیک‌تاک و اینستاگرام مدام دست‌به‌دست می‌شود و فقط در تیک‌تاک بیش از 125 میلیون بازدید داشته است. اگر این ویدیو را دقیق تماشا نکنید، ممکن است فکر کنید واقعی است اما اگر با هوش مصنوعی‌های مولد تصویر و ویدیو آشنا باشید، می‌دانید مدل‌ها معمولاً انگشت‌های دست و پا را غیرواقعی می‌سازند. در این کلیپ نیز اگر به پنجه‌های خرس توجه کنید، متوجه می‌شوید این کلیپ ساخته هوش مصنوعی است. همچنین نسخه دیگری هم از همین ویدیو ساخته شده که به‌جای خرس گرگ سفید می‌بینیم.

ویدیوی خرس قطبی تولیدشده با هوش مصنوعی
برخی کاربران ویدیوی خرس قطبی را با کپشن «نجات خرس قطبی، حالا این حیوان زندگی دوباره‌ای دارد» بازنشر کرده‌اند. چنین ویدیوهایی معمولاً برای سرگرمی ساخته می‌شوند اما خشم برخی عکاسان طبیعت را برانگیخت.

به گزارش PetaPixel، «فلوریان لدو» (Florian Ledoux)، عکاس مشهور طبیعت، می‌گوید ماه‌های زیادی را در زمستان قطب شمال برای گرفتن عکس از خرس‌های قطبی گذرانده و ضمن اشاره به این کلیپ گفت «فقط احمق‌ها» از هوش مصنوعی به‌این‌صورت استفاده می‌کنند.

همچنین برخی کاربران نگران این هستند که دیگر نمی‌توان مطمئن بود کدام ویدیوها واقعی و کدام ساخته هوش مصنوعی هستند. البته شرکت‌های بزرگ و سازنده هوش مصنوعی اقداماتی نیز دراین‌باره انجام داده‌اند؛ برای مثال متا محتواهای آپلودشده در اینستاگرام، فیسبوک و تردز را که هوش مصنوعی ساخته باشد، با برچسب‌ «AI info» مشخص می‌کند اما نمی‌توان چندان به این برچسب‌ها اطمینان کرد و ممکن است محتواهای هوش مصنوعی به‌درستی شناسایی نشوند.

 

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.