رمز ارز

December 8, 2024
16:15 یکشنبه، 18ام آذرماه 1403
کد خبر: 179321

خانی: خیلی دیر به حاکمیت رمز ارز ورود کردیم

منبع: تسنیم

ایران خیلی دیر به حاکمیت رمز ارز ورود کرده است اما امیدواریم با تصمیمات درست و کم هزینه به اهداف مد نظر برسیم.
هادی خانی معاون وزیر و دبیر شورای عالی مقابله و پیشگیری از جرایم پولشویی و تامین مالی تروریسم، در رویداد ملی ارز دیجیتال«رمز آتی» مطرح کرد: حاکمیت خیلی دیرتر از مردم به رمز ارزها ورود کرد

به گفته این مقام مسئول، ایران خیلی دیر به حاکمیت رمز ارز ورود کرده است اما امیدواریم با تصمیمات درست و کم هزینه به اهداف مد نظر برسیم.

وی در همایش ملی رمز اتی گفت: در موضوع رمز ارز مردم جلوتر از حاکمیت بودند. اما همین که ورود کردیم خوب است ما خودمان را باید اول به مردم برسانیم، بعد به وضع قوانین و بایدهای موجود رسیدگی کنیم. یکی از ویژگی‌هایی که رمز ارز دارد ارزش آن توسط حاکمیت تعیین نمی‌شود، با اینحال این هم فرصت است هم تهدید. امیدواریم با رسمیت دادن بانک مرکزی به رمز ارزها در راستای فرهنگ سازی و آگاه سازی آن تلاش شود.

خانی گفت: بر روی موضوع پولشویی و حمایت مالی تروریسم FATF تمرکز زیادی کرده است و یکی از موضوعات داغ این نهاد رمز ارزهاست و چالش جدی بر روی این موضوع در سایر کشورها ایجاد شده است. بنابراین در ملاحظات داخلی خودمان و بحث رمز ارزها به قوانین فرامرزی هم باید توجه شود تا بتوانیم از مزایای آن بهره ببریم.

همچنین اذری جهرمی وزیر پیشین ارتباطات در همایش ملی رمزارز گفت: درست است که باید از دارایی‌های مالی مردم صیانت کنیم، اما نباید تعاملات بین‌الملی را محدود کنیم. فرصت رمزارز تسهیل روابط بین‌المللی در شرایط تحریم است و این را نباید از بین ببریم.

صادق الحسینی، کارشناس اقتصادی در رویداد ملی ارز دیجیتال گفت: پیش بینی من از آینده ارزهای دیجیتال مثبت است. هم فرصت است برای آنهایی‌که می‌فهمند و هم تهدید برای کسانی که متوجه نمی‌شود و در ساختار سنتی خود می‌خواهند بمانند.
وی افزود،‌ بررسیها نشان میدهد6 روند، انقلاب های بزرگی ایجاد کرده است و همه به یک نقطه خاص می‌رسند. آن نقطه این است که تمام روندها در هر حوزه ای دارد به سمت دی سنترلایز شدن (تمرکز زدایی)می‌رود.

این کارشناس اقتصادی گفت: درواقع رسیدیم به جایی که با انرژی تجدید پذیر، دیگر مدیریت انرژی مرکزی بی معنی می‌شود. همین الان ظرفیت تولید بالقوه را به وسیله انرژی خورشیدی انجام دهیم، کلا 12 میلیارد تومان پول می‌خواهد، در صورتی که با سیستم نیروگاهی انجام دهیم باید ده برابر آن هزینه کنیم.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.