معاون توسعه سرمایه انسانی وزارت ارتباطات: تحقق اهداف برنامه هفتم پیشرفت به رویکردی جامع و متناسب با شرایط روز نیاز دارد
معاون توسعه سرمایه انسانی و مدیریت منابع وزارت ارتباطات با بیان اینکه “وزارتخانه می تواند نقش بسیار مهمی در پیاده سازی تحول مورد نظر برنامه هفتم در دستگاه های اجرایی داشته باشد”، تاکید کرد: استفاده از سیستم های مبتنی بر داده های کلان و هوش مصنوعی می تواند در ارزیابی عملکرد کارکنان، تصمیم گیری های استخدامی و مدیریت منابع به طور چشم گیری موثر واقع شود.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، غلامرضا امیدی، در سیصدو شصت و نهمین جلسه مجمع مدیران منابع انسانی قوای سه گانه کشور که عصر امروز (دوشنبه) به میزبانی وزارت ارتباطات برگزار شد، اظهار داشت: امروز در دوران تحولی قرار داریم و ضرورت دارد به منابع انسانی، توانمندسازی کارکنان و بهبود عملکرد دستگاه های اجرایی توجه ویژه شود.
وی خاطرنشان کرد، برنامه هفتم پیشرفت در این مسیر دارای نقشی اساسی در تعیین جهت گیری های توسعه ای است.
به گفته امیدی، فناوری و نوآوری به یک عامل اساسی در مدیریت منابع انسانی تبدیل شده و وزارت ارتباطات به عنوان پیشگام در حوزه فناوری اطلاعات، می تواند نقش بسیار مهمی در پیاده سازی این تحول ایفا و دستگاه های اجرایی را در ارتقای فرآیندهای منابع انسانی یاری کند.
معاون وزارت ارتباطات، تحقق اهداف برنامه هفتم پیشرفت را نیازمند رویکردی جامع و متناسب با شرایط روز دانست و با اشاره به اینکه باید بر اساس اصلاحات ساختاری و ارتقای سیستم های منابع انسانی در دستگاه های اجرایی این رویکرد بنا نهاده شود، تصریح کرد: توجه به نیازهای نیروی انسانی، توانمندسازی کارکنان و ایجاد انگیزه های مناسب با ارائه راهکارهای تحول آفرین و بن بست شکن از ارکان اصلی این برنامه است که باید به آن توجه شود.
امیدی به فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری که به موضوع حقوق و مزایا پرداخته، اشاره کرد و گفت: این فصل قانون با شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه و بازار کار انطباق نداشته و نیاز به بازنگری دارد.
وی با اشاره به اینکه افزایش نامتناسب ضریب حقوقی کارکنان دولت با شاخص هزینه زندگی در سالیان گذشته متناسب با میزان تورم نبوده است، خاطرنشان کرد که قرارداد کارگری تعدادی از کارکنان دستگاه های اجرایی سالیان متمادی با توجه به مقررات قانون کار، فاقد طرح طبقه بندی مشاغل هستند.
وی، فقدان نقشه راه مسیر ارتقای شغلی مدون برای کارکنان دولت را یکی از ضعف های قانون مدیریت خدمات کشوری دانست که موجب بی انگیزگی، دلسردی و کاهش بهره وری کارکنان شده است.
امیدی در ادامه سخنان خود به مسائل و مشکلاتی که در زمینه نیروی انسانی در وزارت ارتباطات وجود دارد اشاره و راهکارهای پیگیری وحل این موارد را مطرح کرد.
در ادامه این جلسه که با ریاست ذبیح الله سلمانی معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور برگزار می شد، احکام و تکالیف مرتبط با منابع انسانی و اداری در این مورد بررسی و بحث قرار گرفت.