وزیر ارتباطات: «تحول دیجیتال» فرصت بی نظیری برای کاهش تخلفات اداری است
سید ستار هاشمی، امروز (سه شنبه) در نشست هماهنگی و هم اندیشی هیات های تخلفات اداری وزارت ارتباطات و دستگاه های تابعه، “طرح تحول دیجیتال را فرصت بی نظیری در کاهش تخلفات اداری” دانست و تاکید کرد: هوشمندسازی، تحول دیجیتال و آموزش با مشارکت موثر می تواند ما را در رسیدن به اهداف ترسیم شده سازمانی کمک کند.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزیر ارتباطات در این نشست که با حضور علی دستافر دبیر هیات عالی نظارت سازمان امور استخدامی برگزار شد، نوع مواجهه در این حوزه را “پدرانه و دلسوزانه” توصیف کرد و توضیح داد که این به معنی مماشات نیست، بلکه باید مواجهه توام با اقتدار در کنار دلسوزی انجام شود.
وی، مسئولیت اعضای هیات های رسیدگی به تخلفات را مهم ارزیابی و تاکید کرد، باید در نظر داشته باشیم که برای اصلاح امور آمده ایم و حق نداریم حق کسی را به ناحق ضایع کنیم.
هاشمی به اقدامات دفتر هماهنگی هیات های رسیدگی به تخلفات اداری در حوزه آموزش اشاره کرد و گفت: بسیاری از تخلفات اداری به دلیل عدم آگاهی است که می توانیم با تولید محتوا و انتشار آن در حوزه آموزش کارکنان و مدیران استفاده کنیم.
وی، اصلاح امور و فرآیندها را در کاهش تخلفات موثر دانست و خاطرنشان کرد که اگر با عدم اصلاح فرآیندها، تخلفی تکرار شد، در این مرحله مدیر دستگاه باید پاسخگو باشد.
وزیر ارتباطات به اعضای هیات های تخلفات اداری توصیه کرد که در رسیدگی به پرونده ها، وضعیت سخت معیشتی کارکنان را نیز در نظر داشته باشند.
لزوم اصلاح فرآیندها در تخلفات اداری
دبیر هیات عالی نظارت سازمان امور استخدامی نیز در این نشست، با اشاره به اقداماتی که در سه سال گذشته در حوزه آموزش کارکنان و مدیران در وزارت ارتباطات انجام شده، تصریح کرد: بر اساس بررسی های انجام شده 27.2 درصد تخلفات اداری به دلیل نقض مقررات و قوانین است که بیشترین آن مربوط به عدم آگاهی کارمندان و مدیران از قوانین و مقررات است.
وی، نگاه پیشگیری را دلیل وجودی هیات تخلفات اداری در دستگاه ها عنوان کرد و افزود: در این حوزه ما با سه ضلع سلامت اداری و پیشگیری، بازرسی و نظارت و بعد از آن برخورد و مواجهه هستیم که هر سه ضلع تکلیف دارند که به سمت پیشگیری حرکت کنند و صرف برخورد، هدفی را که قانون گذار به دنبال آن بوده محقق نمی کند.
غلامرضا امیدی، معاون توسعه سرمایه انسانی و مدیریت منابع وزیر ارتباطات نیز در این نشست اهمیت پیشگیری، تناسب رای با تخلف انجام شده، استقلال رای هیات ها، حضور و دریافت دفاعیه از کارکنان و ارائه موضوع تخلفات به کارگروه ارتقای سلامت اداری برای اصلاح فرآیندها، برخی از مواردی بودند که معاون توسعه سرمایه انسانی و مدیریت منابع وزیر ارتباطات در این نشست تاکید کرد.
عبدالرحمان آقایی نماینده وزیر و مسئول هماهنگی هیات های رسیدگی به تخلفات اداری وزارت ارتباطات نیز در این نشست گزارشی از اقدامات انجام شده برای کاهش تخلفات اداری در این وزارتخانه ارائه کرد.
در پایان این نشست نیز اعضای جدید هیات های تخلفات اداری سوگندنامه آغازبکار در این هیات ها را قرائت کردند.