اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

March 7, 2025
13:49 جمعه، 17ام اسفندماه 1403
کد خبر: 187566

آلفابت برای توضیح درباره سانسور ترامپ احضار شد

منبع: ایسنا

کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا، برای آلفابت احضاریه ارسال کرد و جویای ارتباطات شرکت مادر گوگل با دولت جو بایدن، رئیس جمهور سابق آمریکا درباره سیاست‌های کنترل محتوا شد.

جیم جردن رئیس کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا که یک جمهوری‌خواه است، از آلفابت خواستار اطلاعات مشابه مربوط به شرکت‌ها و گروههای خارج از دولت شد.

این احضاریه، خواستار دریافت اطلاعات درباره محدودیت یا ممنوعیت محتوای مربوط به دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا و متحد نزدیک ترامپ، ویروس عامل کرونا و بسیاری از موضوعات بحث محافظه‌کارانه دیگر شده است.

دولت ترامپ و جمهوری‌خواهان در کنگره، شرکت‌های بزرگ فناوری را به خاطر سیاست‌هایی که می‌گویند منجر به سرکوب دیدگاه‌های محافظه‌کارانه آنلاین می‌شود، هدف قرار داده‌اند. اندرو فرگوسن، رئیس کمیسیون تجارت فدرال آمریکا، گفته است شرکت‌هایی که سیاست‌های خود را با دیگران هماهنگ می‌کنند یا کاربران را درباره سیاست‌های خود گمراه می‌کنند، ممکن است قانون را نقض کرده باشند.

غول شبکه اجتماعی « متا پلتفرمز»، سال گذشته، زیر ذره بین کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا قرار گرفت و اعلام کرد دولت بایدن، این شرکت را برای سانسور محتوا تحت فشار قرار داده است. این شرکت در نهایت، در ژانویه، از سیاست کنترل محتوا در پلتفرمهای خود، عقب نشینی کرد.

بر اساس گزارش رویترز، جیم جردن در نامه‌ای به شرکت آلفابت گفت: طبق اطلاعات ما، آلفابت تلاش‌های دولت بایدن هریس برای سانسور صحبتها را رد نکرده است.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.