هوش مصنوعی

April 18, 2025
20:06 جمعه، 29ام فروردینماه 1404
کد خبر: 190733

هوش مصنوعی وارد آموزش و پرورش چین می‌شود

به گفته مقامات چین این کشور اپلیکیشن های هوش مصنوعی را در تدریس، کتاب های درسی و برنامه آموزشی مدارس یکپارچه می کند.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، این در حالی است که کشور مذکور سعی دارد حوزه آموزش را متحول کند.

اقدام مذکور دانش آموزان و معلمان در مدارس ابتدایی، دبیرستان و سطوح بالاتر را در بر می گیرد زیرا این کشور تصمیم دارد نوآوری را ارتقا دهد و منابع جدیدی برای رشد بیابد.

طبق بیانیه وزارت آموزش چین ترویج هوش مصنوعی به توانایی‌های اساسی معلمان و دانش‌آموزان کمک می‌کند و رقابت‌پذیری هسته‌ای استعدادهای نوآورانه را شکل می‌دهد.

برای دانش‌آموزان، چنین توانایی‌های بنیادی شامل تفکر مستقل، حل مسئله، ارتباط و همکاری است.

استفاده از هوش مصنوعی همچنین منجر به کلاس‌های آموزشی نوآورانه و چالش‌برانگیزتری خواهد شد. این تلاش بعد از آن صورت می‌گیرد که دانشگاه‌های چین دوره‌های هوش مصنوعی را راه‌اندازی و ثبت‌نام را گسترش دادند، پس از آنکه هوش مصنوعی چینی دیپ سیک در ژانویه با راه‌اندازی یک مدل زبان بزرگ رقابتی که ارزان‌تر از همتایان آمریکایی بود، توجه جهانی را جلب کرد، دانشگاه های چین دوره های هوش مصنوعی را گسترش دادند.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.