سند نقشه راه دولت هوشمند توسط معاون اول رییس جمهوری ابلاغ شد
رییس سازمان اداری استخدامی کشور در آیین امضای تفاهم نامه با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با اعلام ابلاغ سند نقشه راه دولت هوشمند، تاکید کرد که در این سند تکالیف تمام دستگاه ها برای تحقق دولت هوشمند مشخص شده است.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، علاالدین رفیعزاده، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به اهمیت رضایتمندی مردم از خدمات ارائه شده دولت، تاکید کرد: اگر خروجی تلاش کارگزاران دولتی رضایتمندی مردم نباشد مانند دویدن بر روی تردمیل هیچ پیشرفتی حاصل نشده است.
وی مسئله دولت هوشمند از سه دهه گذشته را نداشتن وحدت فرماندهی و عدم استفاده بهینه مردم از این خدمات عنوان کرد و افزود: سازمان ها و وزارتخانه های مختلف در سال های گذشته هر کدام در این حوزه به سویی می رفتند و همیشه شاهد به هم ریختگی فرآیندهای دولت هوشمند بودیم.
رفیع زاده با اشاره به اینکه در ماه های گذشته برای اصلاح این مسائل فکر شده است، گفت: کارگروهی از معاونین وزارت ارتباطات، سازمان امور اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه تشکیل و حاصل این نشست ها نقشه راه دولت هوشمند بود که دیروز توسط معاون اول رییس جمهوری ابلاغ شد و این سند می تواند نقطه شروع بسیاری از تحولات باشد و سرعت هوشمند سازی خدمات دولت را افزایش دهد.
وی با اشاره به اینکه در این سند تکلیف تمامی دستگاه های دولتی مشخص شده است، افزود: در این سند کارگروهی دیده شده که حتی به صورت هفتگی جلساتی برای پیگیری و حل مشکلات برگزار می کند تا بتوانیم شاهد تحقق اهدافی باشیم که در دولت های گذشته تاکنون موفق نبودیم و در دولت وفاق به آن برسیم.
رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور با اشاره ه نقش بخش خصوصی در این حوزه، تصریح کرد: هر چه دولت نقش راهبری بر عهده داشته باشد و فرآیند های اجرایی را به بخش خصوصی واگذار کند در این مسیر بهتر حرکت می کنیم و رضایت مندی مردم نیز به دست می آید.
وی افزود: به همین منظور در طرح سامانه فوریت های اداری(فواد) از شرکت ایرانسل دعوت به همکاری شده است و هم اکنون این سامانه استقرار یافته و با شماره 128 به صورت آزمایشی راه اندازی می شود.
رفیع زاده، وارد کردن بخش خصوصی به این حوزه را برای رفع مشکل رضایتمندی مردم از خدمات دولت هوشمند را مهم ارزیابی کرد.