هوش مصنوعی

April 27, 2025
15:00 یکشنبه، 7ام اردیبهشتماه 1404
کد خبر: 191444

هم‌بنیان‌گذار لینکدین هر روز با Deep Research کار می‌کند تا دید بهتری نسبت به آینده داشته باشد

منبع: دیجیاتو

هافمن با استفاده روزانه از Deep Research روند توسعه عامل‌های هوش‌مصنوعی را دنبال می‌کند و معتقد است هنوز رهبری مشخص در این حوزه وجود ندارد.

«رید هافمن»، هم‌بنیان‌گذار لینکدین و سرمایه‌گذار مطرح حوزه فناوری، اعلام کرده روزانه از ابزاری خاص برای درک بهتر نقش هوش مصنوعی در قالب «کارگران آینده» استفاده می‌کند.

به گفته هافمن، او هر روز حداقل یک پرامپت در ابزار Deep Research شرکت OpenAI اجرا می‌کند. این ابزار برای تحقیقات پیچیده اینترنتی خودکار طراحی شده است. هافمن تأکید کرده شرکت‌های متعددی درحال توسعه «محصولات قوی» در رقابت برای ساخت عامل‌های هوش مصنوعی هستند.

هافمن که سال 2023 به‌دلیل تضاد منافع ناشی از سرمایه‌گذاری‌های دیگرش در حوزه هو‌ش مصنوعی از هیئت‌مدیره OpenAI کناره‌گیری کرد، در مصاحبه‌ای با شبکه بلومبرگ درباره این استارتاپ صحبت کرد و گفت شما با استفاده روزانه از Deep Research می‌توانید ببینید این ابزار چگونه به‌عنوان کارگران آینده بر بهبود شرایط تأثیر می‌گذارند.

حل چالش‌های نیروی انسانی با رشد هوش مصنوعی عامل‌محور

ظهور هوش مصنوعی عامل‌محور که قادر به تصمیم‌گیری و اقدام مستقل بدون نیاز به دخالت انسان است، موجب گمانه‌زنی‌های گسترده‌ای درباره زمان و چگونگی جایگزینی نیروی انسانی توسط این فناوری شده است.

اما گروهی از پژوهشگران دانشگاه کارنگی ملون در شبیه‌سازی مجازی دریافتند برترین عامل‌های هوش‌مصنوعی توانستند کمتر از یک‌چهارم وظایف واقعی را به اتمام برسانند. «گراهام نیوبیگ»، استاد علوم کامپیوتر، در این دانشگاه، گفته است:

«عامل‌ها می‌توانند بخشی از وظایف انسانی را تسریع کنند اما درحال‌حاضر جایگزینی کامل برای همه وظایف محسوب نمی‌شوند.»

هافمن که هم‌بنیان‌گذار شرکت Manas AI نیز محسوب می‌شود، معتقد است هنوز رهبر واضحی در رقابت توسعه عامل‌های هوش مصنوعی وجود ندارد و تأکید کرد:

«شرکت‌های متعددی وجود دارند که کارهای مهمی انجام می‌دهند؛ نه‌فقط OpenAI بلکه آنتروپیک، مایکروسافت و گوگل هم در این رقابت حضور دارند.»

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.