تلفن همراه

April 30, 2025
10:49 چهارشنبه، 10ام اردیبهشتماه 1404
کد خبر: 191670

اپل مونتاژ آیفون را به هند منتقل می‌کند

منبع: تسنیم

فایننشال تایمز در گزارشی اعلام کرد غول فناوری آمریکا یعنی اپل قصد دارد کارخانه‌های مونتاژ تمام آیفون‌هایی را که قرار است در ایالات متحده به فروش برسند، به هند منتقل کند. در حال حاضر، این شرکت همچنان بیشتر آیفون‌های خود را در چین مونتاژ می‌کند.

این انتقال احتمالاً از اوایل سال آینده میلادی اجرا خواهد شد چراکه اپل در تلاش است تا وابستگی خود را به چین در پی تشدید تنش‌های تجاری و تعرفه‌ای بین آمریکا و چین کاهش دهد.

در حال حاضر، اپل سالانه بیش از 60 میلیون آیفون در ایالات متحده به فروش می‌رساند که ممکن است همه‌ی آن‌ها تا پایان سال آینده در هند تولید شوند. اپل این انتقال را در راستای هدف خود برای متنوع‌سازی زنجیره تأمین انجام می‌دهد.

بر اساس گزارش فایننشال تایمز در روز جمعه، در صورت تحقق این برنامه، میزان فعلی تولید آیفون در هند می‌بایست دو برابر شود.

اپل طی سال‌های اخیر سرمایه‌گذاری قابل توجهی در چین انجام داده است تا خط تولیدی پیشرفته‌ای ایجاد کند؛ خط تولیدی که برای تثبیت موقعیت این شرکت به عنوان یک رهبر جهانی در بخش فناوری با ارزشی بیش از 3 تریلیون دلار (بر اساس داده‌های پایگاه ارزش بازار شرکت‌ها)، ضروری بوده است.

اپل از شبکه گسترده‌ای از شرکای تولیدی و کارخانه‌ها در چین از جمله شرکت لاکشیر پرسیژن اینداستری و فاکسکان استفاده می‌کند.

این شرکت‌ها در شهرهایی مانند ژنگژو که به «شهر آیفون» نیز مشهور است، مجتمع‌های تولیدی گسترده‌ای دارند.

آیفون‌ها همچنین در سایر شهرهای چین از جمله ووهان، شنژن، کونشان، پکن، تیانجین، هویژو و گوانگژو تولید می‌شوند و فرآیند مونتاژ آن‌ها نیز به طور قابل توجهی پیچیده است.

با این حال، چین اکنون با تعرفه‌هایی تا سقف 145 درصد از سوی آمریکا مواجه شده و همچنین تعرفه‌های متقابلی تا سقف 125 درصد علیه آمریکا اعمال کرده است.

اگرچه دولت آمریکا اخیراً اعلام کرده که مایل به مصالحه با چین است و گفته می‌شود که در حال بررسی کاهش برخی از این تعرفه‌هاست، اما زنجیره تأمین اپل همچنان ممکن است تحت تأثیر قرار گیرد.

قیمت سهام اپل در معاملات روز پنجشنبه بورس نزدک 1.8 درصد افزایش یافت، اما طی یک ماه گذشته 5.6 درصد کاهش داشته است.

در هند، اپل پیش‌تر تولید خود را از طریق تولیدکنندگان قراردادی مانند فاکسکان و تاتا الکترونیک افزایش داده است.

این شرکت عمدتاً در ایالت‌های جنوبی هند، مانند کارناتاکا و تامیل نادو و در شهرهایی همچون بنگلور، از طریق تأمین‌کنندگان خود پایگاه‌هایی ایجاد کرده است. فاکسکان همچنین کارخانه‌ای در حیدرآباد دارد که عمدتاً بر تولید ایرپاد تمرکز دارد.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.