تلفن همراه

گوشی

May 16, 2025
13:15 جمعه، 26ام اردیبهشتماه 1404
کد خبر: 192724

ترامپ تمایلی به تولید آیفون در هند ندارد

منبع: دیجیاتو

ترامپ در سخنان خود رسماً به تیم کوک، مدیرعامل اپل گفته که «نمی‌خواهم شما در هند آیفون تولید کنید.»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در اظهاراتی رسمی نسبت به تصمیم شرکت اپل برای انتقال بخش عمده‌ای از تولید آیفون به کشور هند ابراز نارضایتی کرد و گفت که در این خصوص با تیم کوک، مدیرعامل اپل، کمی مشکل دارد.

ترامپ در سخنان خود عنوان کرده است:

«دیروز با تیم کوک کمی مشکل داشتم. به او گفتم: دوست من، ما با شما بسیار خوب رفتار کرده‌ایم. شما با 500 میلیارد دلار به اینجا آمدید، اما حالا می‌شنوم که تولیدات خود را به هند منتقل کرده‌اید. من نمی‌خواهم شما در هند تولید کنید.

به تیم گفتم ما سال‌ها با کارخانه‌هایی که در چین ساختی کنار آمدیم، حالا نوبت تو است که برای ما تولید کنی. ما تمایلی نداریم که تولیدات شما در هند انجام شود. هند می‌تواند از خودش مراقبت کند، ما می‌خواهیم که اینجا، در آمریکا، تولید کنید.»

واکنش ترامپ به تصمیم اپل برای انتقال تولید آیفون به هند
اظهارات ترامپ در پی گزارش‌هایی مطرح شد که نشان می‌دهند اپل قصد دارد طی سال‌های آینده، تقریباً تمامی آیفون‌هایی که برای بازار ایالات متحده تولید می‌شوند را از هند تأمین کند؛ تصمیمی که در راستای تنوع‌بخشی به زنجیره تأمین جهانی اپل و کاهش وابستگی به چین اتخاذ شده است. این اقدام همچنین به اپل کمک می‌کند از تعرفه‌های سنگین واردات از چین اجتناب کند.

بر اساس اطلاعات منتشرشده در تماس اخیر اپل با سرمایه‌گذاران، بیشتر آیفون‌هایی که در سه‌ماهه منتهی به ژوئن در بازار آمریکا عرضه خواهند شد، ساخت کشور هند خواهند بود. اپل همچنین اعلام کرده که تأمین سایر محصولات نظیر مک، آیپد و ایرپاد را به کشورهایی مانند ویتنام واگذار خواهد کرد.

دولت ترامپ همواره از سیاست‌های تعرفه‌ای خود به عنوان ابزاری برای تشویق شرکت‌ها به تولید داخلی استفاده کرده است، اما اپل تاکنون هیچ برنامه‌ای برای انتقال خطوط تولید آیفون به داخل خاک آمریکا اعلام نکرده است. تیم کوک پیش‌تر تأکید کرده بود که تولید آیفون در ایالات متحده به دلیل کمبود زیرساخت‌های لازم و نیروی انسانی متخصص، در حال حاضر امکان‌پذیر نیست.

عدد 500 میلیارد دلاری اشاره شده در ابتدای گزارش، مربوط به سرمایه‌گذاری برنامه‌ریزی‌شده اپل در ایالات متحده طی چهار سال آینده است. این سرمایه‌گذاری شامل پروژه‌هایی از جمله ساخت مراکز داده، تأسیسات تحقیق و توسعه، تولید محتوای اپل تی‌وی پلاس و کارخانه‌ای برای سرورهای مربوط به هوش مصنوعی اپل (Apple Intelligence) می‌شود، اما تولید مستقیم محصولات مصرفی مانند آیفون را در بر نمی‌گیرد.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.