اپراتورها

تلفن همراه

July 2, 2025
11:20 چهارشنبه، 11ام تیرماه 1404
کد خبر: 196257

ترامپ به اپراتور بزرگ آمریکا حمله کرد

منبع: زومیت

وقتی تماس پرهیاهوی ترامپ با رهبران مذهبی قطع شد، او انگشت اتهام را به سمت اپراتور معروف نشانه رفت اما ماجرا چه بود؟
دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات متحده در پستی در شبکه‌ی اجتماعی Truth Social به اختلال در تماس ویدیویی با رهبران مذهبی سرتاسر آمریکا اعتراض کرد و AT&T را مقصر دانست. ترامپ با اشاره به این‌که «ده‌ها هزار نفر» در این تماس حضور داشتند، گفت این دومین باری است که چنین مشکلی پیش می‌آید و بهتر است مدیرعامل AT&T شخصاً وارد عمل شود.

AT&T اعلام کرد مشکل از تجهیزات شبکه‌ی این شرکت نبوده و بستر کنفرانس نامشخص باعث بروز اختلال شده است. این اپراتور در پاسخ به سخنگوی کاخ سفید در ایکس تأیید کرد که برای بررسی دقیق موضوع با کاخ سفید ارتباط دارد و درحال ارزیابی مشکل است.

ساعاتی بعد، AT&T رسماً توضیح داد که تحلیل اولیه نشان می‌دهد عامل تأخیر و اختلال، پلتفرم میزبان تماس بوده است نه شبکه خود شرکت. AT&T تأکید کرد با پیگیری مشکل از وقوع چنین مشکلاتی در آینده جلوگیری خواهد کرد.

بااین حال AT&T نام پلتفرم میزبان تماس را فاش نکرد و به پرسش رسانه ورج درباره‌ی هویت آن پاسخی نداد. کاخ سفید هم در این‌باره اظهار نظری نکرد.

ترامپ بعد از انتقاد اولیه‌اش گفت احتمال دارد تماس مجدداً برنامه‌ریزی شود و وعده داد که در نوبت بعد از اپراتور دیگری استفاده خواهد کرد.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.