بازار سرمایه

خبر اول

فناوری اطلاعات

July 3, 2025
23:33 پنجشنبه، 12ام تیرماه 1404
کد خبر: 196346

در پی فریز ولت برخی کاربران ایرانی توصیه شد: بهتر است تتر را به DAI تبدیل کنید! 

منبع: آبان تتر

در راستای ارتقای سطح امنیت کاربران و کاهش ریسک‌های احتمالی نگهداری دارایی‌ها، آبان‌تتر توصیه می‌کند کاربران در صورت تمایل، پیش از انتقال تتر (USDT)، آن را به دای (DAI) تبدیل کرده و سپس اقدام به جابه‌جایی کنند. همچنین برای نگهداری میان‌مدت یا بلندمدت، DAI می‌تواند انتخاب مطمئن‌تری باشد.

در هفته‌های اخیر، بنیاد تتر در آمریکا، تترهای موجود در بعضی از ولت‌های شخصی افراد به ویژه کاربران ایرانی را که تتر را از برخی صرافی‌های داخلی به کیف پول خود منتقل کرده بودند، اصطلاحا «فریز» کرده است. «فریز شدن کوین یا توکن» به معنای تشخیص «مشکوک بودن» است و تا رفع این مشکل، کاربر اجازه نقل و انتقال و هیچ فعالیت روی دارایی خود را ندارد. رفع این مشکل در شرایط فعلی ایران، تقریبا غیرممکن است.


تصویری از بلاک شدن یک ولت کاربر ایرانی در روزهای اخیر

 

دای (DAI) یک استیبل‌کوین «غیرمتمرکز» است که توسط پلتفرم MakerDAO مدیریت می‌شود و پشتوانه آن به‌صورت شفاف و با استفاده از قراردادهای هوشمند تأمین می‌شود. همین موضوع باعث می‌شود تا ریسک‌های مربوط به کنترل متمرکز یا محدودیت‌های ناگهانی کمتر شود. دای نیز دقیقا مشابه تتر، معادل یک دلار آمریکاست و مشابه تتر بین 0.9 تا ۱.۱ دلار آمریکا نوسان می‌کند.

در مقایسه با تتر که مدیریت متمرکز دارد، DAI گزینه‌ای شفاف‌تر و مقاوم‌تر در برابر محدودیت‌ها، تحریم‌‌ها، ردفلگ‌های احتمالی، فریز شدن یا اختلال‌های احتمالی در سطح شبکه‌ها یا نهادهاست. این موضوع به‌ویژه در زمان انتقال بین کیف‌پول‌ها یا صرافی‌های مختلف اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

نکاتی برای استفاده ایمن‌تر:
قبل از انتقال، با استفاده از ابزار تبدیل در آبان‌تتر، USDT را به DAI تبدیل کنید.
سپس عملیات انتقال به کیف‌پول مقصد را انجام دهید.
برای ذخیره‌سازی طولانی‌مدت نیز نگهداری DAI می‌تواند از نظر پایداری و امنیت مزایای بیشتری داشته باشد.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.