رسانه‌های اجتماعی

July 7, 2025
11:05 دوشنبه، 16ام تیرماه 1404
کد خبر: 196643

نسخه جدید تیک تاک برای کاربران آمریکایی

منبع: مهر

تیک تاک قبل از فروش کسب وکار آمریکایی خود به گروهی از سرمایه گذاران، مشغول ساخت نسخه ای جدید از اپ برای کاربران این کشور است.

به گزارش رویترز، این اقدام در حالی انجام می شود که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز جمعه اعلام کرد مذاکرات با چین برای معامله احتمالی فروش این شاخه اپ اشتراک گذاری ویدئو کوتاه را از دوشنبه یا سه شنبه هفته جاری آغاز می کند.

تیک تاک برنامه ای برای راه اندازی اپ جدید در فروشگاه های اپلیکیشن آمریکا در پنج دسامبر تهیه کرده است. ماه گذشته ترامپ مهلت ادامه فعالیت این اپ چینی در آمریکا را تا ۱۷ سپتامبر تمدید کرد.

در گزارش مذکور آمده کاربران تیک تاک به تدریج باید اپ جدید را برای استفاده از سرویس دانلود کنند، هرچند اپ فعلی تا ماه مارس سال آینده فعال می ماند. البته این بازه زمانی ممکن است تغییر کند.

از اوایل سال جاری میلادی معامله ای برای واگذاری کسب وکار آمریکایی تیک تاک در این کشور به مجموعه ای از سرمایه گذاران در جریان بود. اما پس از آنکه دونالد ترامپ تعرفه کالاهای وارداتی از چین را به شدت افزایش داد، دولت این کشور آسیایی تلویحا اعلام کرد قرارداد مذکور را تایید نمی کند.

البته ترامپ روز جمعه اعلام کرد چین احتمالا معامله واگذاری تیک تاک را تایید کند.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.