هوش مصنوعی

July 12, 2025
12:02 شنبه، 21ام تیرماه 1404
کد خبر: 197079

تمجید ایلان ماسک از جدیدترین هوش مصنوعی شرکت خود

منبع: دنیای اقتصاد

شرکت هوش مصنوعی، «اکس ای‌آی» متعلق به ایلان ماسک شامگاه چهارشنبه ۱۸ تیر جدیدترین مدل هوش مصنوعی خود، «گروک ۴» را منتشر کرده و از طرح اشتراک جدید هوش مصنوعی «سوپرگروک هوی» (SuperGrok Heavy) با قیمت ۳۰۰ دلار در ماه رونمایی کرد.

گروک پاسخ «اکس ای‌آی» به مدل‌هایی مانند «چت جی‌پی‌تی» از «اوپن ای آی» و جمینای از گوگل است و می‌تواند تصاویر را نیز تجزیه‌وتحلیل کرده و به سوالات پاسخ دهد. ایلان ماسک چهارشنبه شب درباره ویژگی‌های «گروک ۴» و در پاسخ به سوالات علمی ‌گفت: «گروک ۴» در همه زمینه‌ها بدون استثنا بهتر از هر فارغ‌التحصیل دانشگاهی عمل می‌کند.

او افزود: «این مدل گاهی ممکن است فاقد عقل سلیم باشد و هنوز فناوری جدید اختراع نکرده یا قوانین جدید فیزیک کشف نکرده باشد، اما این مساله فقط به زمان بر می‌گردد.» ایلان ماسک مالک شبکه اجتماعی ایکس هفته گذشته اعلام کرده بود که «بهبود قابل‌ توجهی» در گروک ایجاد شده و وعده داد که در چند روز آینده «ارتقایی» در راه است.«گروک ۴» قرار است با مدل آینده «اوپن ای آی» یعنی «جی‌پی‌تی ۵» که انتظار می‌رود به زودی عرضه شود، به رقابت بپردازد.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.