اپلیکیشن

تلفن همراه

August 12, 2025
10:13 سه شنبه، 21ام مردادماه 1404
کد خبر: 199252

ایلان ماسک، اپل را به اقدام قانونی تهدید کرد

منبع: زومیت

ایلان ماسک اپل را به‌دلیل اولیت‌ندادن هوش مصنوعی‌اش در اپ استور به شکایت حقوقی تهدید کرد

ایلان ماسک بار دیگر ضمن انتقاد از اپل، این شرکت را به «نقض آشکار قوانین ضدانحصار» به‌دلیل ترجیح‌دادن اوپن‌ای‌آی در رتبه‌بندی‌های هوش مصنوعی اپ استور متهم کرد.

ماه گذشته، شرکت xAI هوش مصنوعی گراک ۴ را با وعده‌ی بهبود قابل‌توجه عملکرد نسبت‌به رقبای مطرح منتشر کرد. استارتاپ ایلان ماسک مدتی بعد، قابلیت‌هایی مانند Grok Imagine برای تولید تصویر و ویدیو و چت‌بات‌های شخصی‌سازی‌شده را در دسترس قرار داد.

در همین بازه، بر اساس داده‌های App Figures، جایگاه اپلیکیشن گراک در اپ استور از حدود رتبه‌ی ۶۰ به ۲۹ رسید و امروز با رایگان‌شدن گراک ۴ برای کاربران سراسر جهان، این رتبه به پنجم در رده‌بندی کلی و دوم در دسته‌ی Productivity افزایش یافت.

گراک با همه‌ی پیشرفت‌هایش نتوانسته جای ChatGPT را که در یک سال گذشته همواره در صدر یا نزدیک‌به صدر فهرست اپ استور بوده، بگیرد.

اپل طی سال گذشته چندین بار ChatGPT را در بخش محتوای ویرایشی اپ استور برجسته کرد و در قالب پروژه‌ی اپل اینتلیجنس با اوپن‌ای‌آی همکاری داشت که شامل یکپارچه‌سازی مستقیم با سیری و ابزارهای نگارشی می‌شود.

هنوز مشخص نیست چه چیزی دقیقاً باعث تهدید ماسک به اقدام قانونی شده؛ اما او احتمالاً در روزهای آینده با پست‌های بیشتر، جزئیات و انگیزه‌هایش را روشن‌تر خواهد کرد.

ماسک که یکی از بنیان‌گذاران اوپن‌ای‌آی بود، پس از جدایی از شرکت، علیه آن شکایتی برای جلوگیری از تبدیلش به یک کسب‌وکاری سومحور مطرح کرد که همچنان در جریان است.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.