امنیت

فناوری اطلاعات

September 5, 2025
13:52 جمعه، 14ام شهریورماه 1404
کد خبر: 200957

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت: با تجهیزات بومی در برابر حملات سایبری مقاومت کردیم

رئیس شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: در ایام جنگ ۱۲ روزه شرکت زیرساخت با بهره گیری از تجهیزات بومی در برابر حملات سایبری مقاومت کرد.

به گزارش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مجمع عمومی عادی صاحبان سهام شرکت ارتباطات زیرساخت به ریاست احسان چیت‌ساز معاون سیاستگذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و با حضور بهزاد اکبری، معاون وزیر، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت و همچنین نمایندگان سازمان برنامه و بودجه کشور، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت امور اقتصادی و دارایی به عنوان اعضای مجمع برگزار شد.

در این نشست، چیت‌ساز ضمن قدردانی از فعالیت‌های صورت گرفته و عملکرد مدیرعامل، اعضای هیئت مدیره و کارکنان شرکت ارتباطات زیرساخت، بر لزوم برنامه‌ریزی برای متنوع‌سازی منابع درآمدی و افزایش بازدهی مالی تأکید کرد.

وی با اشاره به جایگاه راهبردی شرکت ارتباطات زیرساخت در پشتیبانی از شبکه ملی اطلاعات و خدمات حیاتی کشور تصریح کرد: این شرکت باید علاوه بر تمرکز بر توسعه فنی و زیرساختی، مدل‌های نوین درآمدی و مشارکت فعال با بخش خصوصی را به‌عنوان یک اولویت کلیدی در دستور کار قرار دهد.

نایب رئیس مجمع عمومی همچنین با تأکید بر ضرورت تحول در مدل‌های درآمدی شرکت اظهار داشت: تحقق توسعه پایدار و افزایش بازدهی مالی، صرفاً از طریق تحول در مدل‌های کسب‌وکار شرکت امکان‌پذیر خواهد بود؛ تحولی که شرکت را از یک ارائه‌دهنده خدمات ارتباطی در لایه هسته، به یک فراهم‌کننده زیرساخت‌های دیجیتال تبدیل می‌نماید. این مسیر، مستلزم بهره‌گیری از منابع نوین، توسعه سرویس‌های نوین ارتباطی و فناوری اطلاعات، و مشارکت مؤثر بخش خصوصی است. ایشان همچنین بر لزوم حرکت به‌سوی تحول دیجیتال تأکید نمودند؛ تحولی که نیازمند بازنگری در ساختارهای سنتی، بهره‌برداری از فناوری‌های نوظهور، و ایجاد زیرساخت‌های هوشمند جهت پاسخ‌گویی به نیازهای آینده صنعت ارتباطات کشور خواهد بود.

سپس بهزاد اکبری، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، گزارشی از عملکرد سال ۱۴۰۳ ارائه کرد و با اشاره به اقدامات انجام‌شده در جریان جنگ ۱۲ روزه گفت: همکاران شرکت به‌صورت شبانه‌روزی با بهره‌گیری از تجهیزات بومی، کیفیت شبکه را پایش و در برابر حملات سایبری مقاومت کردند تا شبکه ارتباطی کشور بدون اختلال پایدار بماند.

وی همچنین توسعه زیست بوم دیجیتال کشور را هدف راهبردی شرکت دانست و خاطرنشان کرد: تحقق این هدف نیازمند سرمایه‌گذاری اساسی است که می‌توان با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی آن را دنبال کرد.

در این جلسه پس از قرائت گزارش صورتهای مالی سال منتهی به دوره ۲۹/۱۲/۱۴۰۳ توسط نمایندگان سازمان حسابرسی، و بحث و تبادل نظر اعضا پیرامون بندهای آن، گزارش مذکور توسط اعضای مجمع عمومی مورد تصویب قرار گرفت و مقرر شد هیئت مدیره اقدامات لازم را برای اجرای مصوبات در دستور کار قرار دهد.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.