فناوری اطلاعات

September 29, 2025
13:54 دوشنبه، 7ام مهرماه 1404
کد خبر: 202613

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور: تحریم‌ها فرصتی برای رشد تولید محصولات داخلی

به اعتقاد رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، بخشی از اعلام تأثیرات فعال‌سازی مکانیسم ماشه، زودهنگام و روانی و طبیعی است و به مرور زمان به تعادل و پایداری می‌رسد؛ بنابراین با وجودی که تحریم‌ها می‌توانند اثراتی هم داشته باشدن اما در مقابل می‌توانند فرصت‌های خوبی برای کسانی که تولید محصولات داخلی دارند، فراهم کند.

علی حکیم جوادی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره فعال‌سازی مکانیسم ماشه اظهار کرد: زمانی که با چنین موضوعی مواجه می‌شویم ابتدا باید با کمیسیون‌های مختلفی که در سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور یا بخش خصوصی داریم، تأثیرات آن را بررسی کنیم چون تا زمانی که این موضوع کاملا مشخص نشود، فقط می‌توان حرف‌های کلی گفت.

وی افزود: در قدم بعدی باید راه‌های برون رفت از این تأثیرات را پیدا کنیم؛ به طور مثال با بها دادن بیشتر به نیروی انسانی به دلیل اینکه بخش عمده‌ای‌ از فعالیت ما به نیروی انسانی مربوط می‌شود که می‌توان با ایجاد انگیزه، این کار را انجام داد. همچنین باید حمایت بیشتری از شرکت‌های داخلی برای ارتقای محصولاتشان به سطح استاندارد انجام شود.

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور گفت: چون در صنعت فناوری اطلاعات تمایل به استفاده از محصولات خارجی بیشتر بوده، این موضوع فرصتی برای تولیدکنندگان داخلی محسوب می‌شود.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.