اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

March 2, 2026
16:35 دوشنبه، 11ام اسفندماه 1404
کد خبر: 213445

مراکز داده آمازون در بحرین از کار افتادند

منبع: ایسنا

در بحبوحه پاسخ ایران به تجاوز هوایی آمریکا و رژیم صهیونیستی، آمازون اعلام کرد که مراکز داده واحد ابری این شرکت در بحرین و امارات متحده عربی روز دوشنبه با مشکلات برق و اتصال مواجه شدند که همچنان ادامه دارد.

این شرکت آمریکایی در صفحه وضعیت خود اعلام کرد که دو منطقه از واحدهای ابری آمازون که خوشه‌هایی از مراکز داده هستند، در امارات متحده عربی روز دوشنبه بدون برق بودند.

«خدمات وب آمازون» (AWS) روز یکشنبه اعلام کرد که یک منطقه در امارات متحده عربی پس از برخورد «اشیاء ناشناس» به مرکز داده و ایجاد جرقه و آتش‌سوزی، تحت تاثیر قرار گرفته و پس از آن برق قطع شده است.

این شرکت اعلام کرد «ما می‌توانیم تایید کنیم که یک مشکل برق محلی، منطقه دیگری را در منطقه امارات متحده عربی تحت تاثیر قرار داده است.»

در حالی که این شرکت ابری پیش از این، از بهبود نسبی در این منطقه خبر داده بود، اما اکنون از مشتریان خواسته است که به خدماتش در مناطق دیگر اعتماد کنند و افزود که انتظار می‌رود بهبود چند ساعت طول بکشد.

این شرکت در پاسخ به این سوال که آیا حادثه امارات متحده عربی به حملات ایران مرتبط بوده است یا خیر، تایید یا رد نکرد.

بر اساس گزارش رویترز، «خدمات وب آمازون» اعلام کرد که در یکی از مناطق خود در بحرین نیز با مشکلات برق محلی مواجه شده است.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.