تلفن همراه

گوشی

March 9, 2026
15:44 دوشنبه، 18ام اسفندماه 1404
کد خبر: 213664

اپل می‌خواهد آیفون و اپل‌واچ را با چاپ سه‌بعدی تولید کند

منبع: زومیت

اپل می‌خواهد آیفون‌ها و اپل‌واچ‌های بعدی خود را به‌کمک فرایند چاپ سه‌بعدی آلومینیوم تولید کند.
ایسنا به‌نقل از مارک گرمن، خبرنگار شناخته‌شده‌ی بلومبرگ می‌نویسد که اپل درحال برنامه‌ریزی برای ساخت قاب آلومینیومی آیفون و اپل‌واچ با فناوری چاپ سه‌بعدی است. همچنین کوپرتینونشین‌ها به‌دنبال عرضه‌ی نسل بعدی آیمک با رنگ‌بندی جدیدی هستند.

به‌گفته‌ی گرمن، اپل هم‌اکنون راهکارهایی را برای چاپ سه‌بعدی آلومینیوم بررسی می‌کند تا در نهایت بتواند فرایند تولید آیفون و اپل‌واچ را بهینه‌تر کند. این فرایند تولید جدید ممکن است نحوه‌ی ساخت قاب ساعت هوشمند و بدنه‌ی آیفون را تغییر دهد.

‌نخستین‌بار نیست که اپل به چاپ سه‌بعدی رو می‌آورد؛ چراکه هم اپل‌واچ اولترا ۳، هم اپ‌واچ سری ۱۱ تا حدی با فرایند چاپ سه‌بعدی تیتانیوم ساخته شده‌اند و بدنه‌ی تولیدشده با این فرایند نیز به‌طور کامل امکان بازیافت دارد. اپل اخیرا نیز از چاپ سه‌بعدی برای ایجاد پورت USB-C در قاب تیتانیومی آیفون ایر استفاده کرده است و آن را محصولی نازک‌تر، محکم‌تر و سازگارتر با محیط‌زیست معرفی می‌کند.

تلاش اپل برای چاپ سه‌بعدی آلومینیوم در نهایت ممکن است به فرآیند تولید کلی ارزان‌تر و کاهش قیمت اولیه‌ی آیفون‌ها منجر شود؛ به‌عنوان مثال اپل توانست به‌کمک فرایند جدیدی که در میزان استفاده از آلومینیوم صرفه‌جویی می‌کرد، مک‌بوک نئو را به‌عنوان ارزان‌قیمت‌ترین عضو خانواده‌ی مک‌بوک‌هایش معرفی کرده و آن را با برچسب قیمتی بسیار اقتصادی ۵۹۹دلار عرضه کند.

مارک گرمن همچنین می‌گوید که اپل مانند مک‌بوک نئوی رنگارنگ، قصد دارد اواخر امسال، کامپیوتر آل‌‌این‌وان آیمک را نیز با رنگ‌بندی تازه‌ای رونمایی کند.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.